Horoscop 9 februarie 2019. Racii trebuie să se concentreze pe criticile primite

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Berbec
Ar trebui să te simți în formă la finalul acestei săptămâni. Este nevoie să te ocupi mai mult de ține. Mergi la un salon de cosmetică, la saună sau masaj sau pur și simplu colindă magazinele. Recomandabil este să eviți compania prietenilor zilele astea, deoarece relațiile cu aceștia sunt tensionate și stau pe un bulgare de dinamită. Și protectorii și-au luat mâna de pe ține, așa încât ești mai mult pe forțele tale.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Taur
La sfârșitul aceșți săptămâni astrele îți recomandă retragere din forfota cotidiană și introspecție. Sunt zile bune pentru o analiză minuțioasă a tot ce se petece în jurul tău, dar mai ales în domeniul profesional. Se conturează conflicte și ruperea unor relații vechi. Șefii nu te mai susțin, dar poate pe undeva nici nu mai ai nevoie de așa ceva. Bine ar fi să-ti alcatuiesti o strategie nouă vizavi de muncă și implicațiile ei.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Gemeni
Întâlnirile cu prietenii sunt favorizate în acest week-end. Se pot relua discuții mai vechi pe teme legate de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Pot există contradicții între ce îți doreșți tu și ce ți se oferă, însă sunt momente bune doar pentru supoziții. Evita deciziile majore, pentru că mentalul este destul de bulversat. Fii deschis la sfaturile celorlalți. Concentrează-ti eforturile și atenția către domeniul profesional, pentru că sunt multe necunoscute care îți pot crea neplăceri.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Rac
Se pare că la finalul acestei săptămâni ești chemat la diverse evenimente mondene. Vrei, nu vrei, lumea va fi cu ochii pe ține. Unii te vor aprecia, iar alții te vor critică. Recomandabil este să fii atent la critici, pentru că există pe undeva un dram de adevăr în ceeea ce se spune despre ține. Îți poți repara imaginea publică prin explicații pertinente și o conduită adecvată. Sunt posibile altercații cu șefii sau cu autoritățile.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Leu
Astrele te sfătuiesc că în acest weekend să iei legătură cu persoanele aflate în străînătate. Sau cei aflați în afară granițelor țării te pot caută. Sunt momente favorabile schimbului de informații, așa încât fii deschis și răspunde provocărilor. Pe de altă parte, gândește-te și la dezvoltarea ta spirituală. Sunt zile bune pentru vizionarea spectacolelor, filmelor, lecturarea cărților deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme diverse.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Fecioară
Se pare că tu eșți preocupat de bani în weekend. Banii și bunurile altora în special te ademenesc. Astrele îți recomandă să-ți achiți datoriile și să-ti verifici atent documentele financiare. Pentru alții se conturează discuții și chiar rezolvări legate de moșteniri sau partaje. De la bani se pot iscă neplăceri în relațiile afective. Găsește un echilibru între planurile tale și dorințele sau trebuințele celor dragi.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Balanță
Relațiile parteneriale sunt în centrul atenției weekend-ul acesta. Bine ar fi să stai de vorba cu partenerul de viață sau de afaceri și să asculți atent ce îți reproșează. Afectivitatea este blocată, iar rațiunea domină mintea și sufletul. Sunt posibile neînțelegeri, pentru că una se gândește și altă se spune. Fii prudent, alege-ți cuvintele cu grijă și ține cont și de ceilalți. Este o perioada destul de sensibilă la capitolul relații, așa încât acestea se pot rupe ușor și definitiv.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Scorpion
Chiar dacă este weekend, se pare că ai multe și mărunte de făcut la serviciu. Sau îți iei de lucru acasă. Colegii și șefii au alte treburi, așa încât vei fi nevoit să te descurci singur. Recomandabil este să fii prudent, să-ți dozezi eforturile și să te rezumi doar la îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă. Folosește remedii naturiste și odihnește-te mai mult. Duminică seară te vei simți mai bine.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Săgetător
Weekend-ul acesta ar trebui să-l dedici persoanei iubite, copiilor și petrecerilor. Sunt momente favorabile pentru reuniuni agreabile sau pentru a lămuri aspectele neplăcute ale relațiilor cu cei dragi. Fii deschis, ai răbdare cu ceilalți și ascultă-le doleanțele. Sunt posibile despărțiri definitive de persoane alături de care ți-ai petrecut ceva ani. Schimbul de informații prețioase legate de cei dragi este la ordinea zilei. Filtrează tot ce afli și evita luarea deciziilor pripite.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Capricorn
Astrele îți favorizează la acest final de săptămâna treburile gospodăreșți și dialogurile cu familia. Ai spor la curatenii generale, reparații curente sau pentru reamenajari interioare. Îți dorești multe schimbări în spațiul locativ, însă asta presupune și cheltuirea unor sume importante de bani. Capitolul financiar este destul de vulnerabil, nefiind recomandate acum investițiile, împrumuturile sau planurile pe termen lung. Rezervă-ti momente pentru odihnă și plimbări în aer liber.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Vărsător
Se pare că în acest weekend ești mai mult pe drumuri. Nu prea ai chef, însă bine ar fi să vii în întâmpinarea evenimentelor și să ieși în lume. Prietenii apropiați sau rudele vor dori compania ta. Este o perioada în care toate tipurile de relații se reconfigurează. Fii atent la ce se petrece în jurul tău și triaza persoanele cărora li te destăinuiești. Pe de altă parte, rezervă momente de odihnă și excursii la munte.

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia Pești
Capitolul financiar îți solicită atenția în acest weekend. Sunt zile bune pentru cumpărături, dar și pentru a-ți verifică bugetul și documentele financiare. S-ar putea să primești cadouri mărunte sau vești legate de salarizarea și activitatea unui loc de muncă. Se recomandă circumspecție, tăcere și observarea atentă a evenimentelor și oamenilor din jurul tău. Poate că ar fi bine să te gândești serios la reconfigurarea relațiilor actuale.