Horoscop 9 August 2019. Ce surprize iti rezerva astrele vineri

zodiata.com

BERBEC
Dacă se întâmplă să pleci astăzi în coneciu, află că astrele sunt de partea ta şi formează contextul astral propice pentru un început de vacanţă pe cinste. Cu cât mai exotică destinaţia, cu atât de mai bine. La fel de favorizate sunt şi pelerinajele la locuri sfinte sau retreat-urile în mijlocul naturii, care îţi permit să-ţi încarci bateriile după o periodă aglomerată la serviciu. De fapt, orice activitate care îţi permite să explorezi locuri noi şi să te distrezi este susţinută de planete astăzi. Poţi învăţa multe lucruri noi despre tine în urma acestor călătorii, deci cedează-i cu încredere wanderlust-ului.

TAUR
Sfârşitul de săptămână vine la pachet cu un deznodământ fericit în cazul unor chestiuni de familie mai sensibile cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Ai aflat mai multe despre tine, despre cei dragi şi relaţia voastră, ceea ce-ţi permite să abordezi altfel problemele domestice atunci când apar. În cazul în care trebuie să rezolvi unele treburi de natură succesorală, astăzi ar fi un moment bun să te ocupi de ele. Problemele locative sau de ordin imobiliar sunt favorizate şi ele, semn că se dă undă verde la căutat apartamente şi înstrăinat proprietăţi, dacă asemenea activităţi figurează în planurile tale.

GEMENI
Graţie aspectelor astrale care se formează astăzi, orice negociere pe care o porţi sau întrevedere pe care o ai se finalizează în avantajul tău. Reuşeşti poate să baţi palma cu un client important şi să faci o adiţie valoroasă la portofoliul tău de contracte. Ori poate începi o colaborare cu un actor major din domeniul tău de activitate. În cazul în care nu lucrezi direct cu oamenii, observi influenţa planetelor în felul în care te înţelegii cu colegii de muncă şi/ sau persoana iubită. Vă animă idei similare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi faceţi front comun la nevoie.

RAC
Astrele te întâmpină astăzi cu veşti bune în plan financiar şi profesional. Din câte se pare, dai dovadă de un nivel de productivitate ridicat, lucrezi repede şi eficient, dar reuşeşti în acelaşi timp să laşi o tuşă personală pe tot ceea ce realizezi. În felul acesta, s-ar putea să te califici cât de curând pentru un bonus sau o primă. Sau poate se întâmplă să le primeşti chiar astăzi, mai ales dacă depui de ceva vreme eforturi constante la serviciu. În cazul în care eşti liber profesionist(ă), ai putea să obţii unele proiecte bănoase, plătite poate pe jumătate în avans.

LEU
Configuraţiile cosmice de astăzi te îndeamnă să te concentrezi mai mult asupra propriilor dorinţe şi nevoi. Dedică-ţi această dup-amiază hobby-urilor, ieşi cu familia într-un loc frumos, petrece momente de calitate cu persoana iubită. În cazul în care nu există cineva în peisaj, răsfaţă-te cu shopping, o şedinţă de masaj sau orice altceva ce ţi-ai dorit de mult. Iar dacă te simţi pregătit(ă) să cunoşti persoane noi sau chiar ai pus ochii pe cineva de curând, propune-i să vă vedeţi undeva în oraş. Indiferent dacă se leagă ceva sau nu, îţi va prinde bine să iei contactul cu alte viziuni diferite.

FECIOARĂ
Astrele creează astăzi un context astral propice timpului petrecut cu familia. Te cuprinde un soi de nostalgie plăcută când îţi aminteşti de unele evenimente plăcute trăite în compania celor dragi. Poate că nu toţi dintre ei mai sunt printre noi şi nu mulţi dintre ei mai locuiesc în aceeaşi localitate ca tine, dar nu ar fi o idee rea ca, pe cei pe care îi ai încă aproape, să îi inviţi pe la tine în această dup-amiază. Nu ştiai câtă nevoie ai de o masă extinsă cu cei dragi până când nu îi vezi pe toţi adunaţi la tine acasă.

BALANŢĂ
Astrele sprijină astăzi orice demers de-al tău care vizează consolidarea sau îmbunătăţirea statutului tău pe termen lung. Aşadar, dacă porţi negocieri în vederea stabilirii unui parteneriat sau a unei sponsorizări, s-ar putea ca întrevederea să se încheie în favoarea ta. Întâlneşti oameni care gândesc la fel ca tine şi care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. În cazul altor nativi(e), ziua de astăzi le poate aduce încununarea muncii depuse în cadrul unui proiect, care se dovedeşti a fi fost unul de succes, care le va deschide multe porţi pe viitor. Se cade să celebrezi aceste reuşite cu prietenii în oraş diseară.

SCORPION
Ai depus multe eforturi la serviciu în ultima vreme şi iată că a venit în sfârşit mult aşteptatul moment în care sunt şi recompensate. În funcţie de realizările pe care le-ai avut, poţi primi fie un bonus şi promisiunea fermă a unei măriri de salariu, fie chiar o promovare în adevăratul sens al cuvântului. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre o ofertă de la o companie concurentă. Premisele sunt bune, termenii contractuali sunt atrăgători, dar nu îi permite entuziasmului să ia locul raţiunii în asemenea momente. Trebuie să te gândeşti bine care ar fi cea mai bună alegere.

SĂGETĂTOR
Astrele nu ne transmit decât faptul că te trezeşti astăzi bine dispus(ă) şi optimist(ă). Se remarcă totuşi unele posibile conexiuni cu străinătate sau cu locuri la mare depărtare de casă, o formă sau alta de perfecţionare sau anumite contacte cu instituţiile statului. Indiferent care sunt planurile tale pe ziua de astăzi, cert este că, dacă implică o delegaţie, o şedinţă cu o personalitate de peste hotare, depunerea unui dosar pentru o aprobare sau înscrierea la un curs, vei avea parte de succesul scontat. De fapt, s-ar putea să te bucuri de realizări în tot ce faci graţie mentalităţii de învingător.

CAPRICORN
Astrele nu ne oferă prea multe detalii despre cum ţi-ar putea merge astăzi. Ne spun însă că respiri uşurat(ă) dintr-un motiv sau altul. Poate se găseşte în sfârşit o rezolvare pentru o problemă cu care te confruntai de multă vreme. Sau probabil că îţi găseşti curajul de a te confesa cuiva în legătură cu un subiect care te frământa de ceva timp încoace. Oricare ar fi scenariul, cert este că ţi se ia o piatră de pe inimă şi se rispeşte o bună parte din temerile cu care te-ai luptat de curând. Ai curăţat terenul pentru a-ncepe un capitol nou.

VĂRSĂTOR
Pe fondul aspectelor care se perfectează astăzi, cel mai bun lucru pe care le-ai putea face este acela de a te concentra pe viitor. Se arată astăzi oportunităţi de a lega relaţii cu oameni care vor juca un rol important în viaţa ta pe termen lung. Fie că îi ai aproape ca prieteni, fie că te sprijină din ipostaza de coechipieri sau finanţatori, cert este că veţi face treabă bună împreună. Relaţiile aflate la început de drum sunt favorizate şi ele, în sensul că se creează contextul astral propice pentru a-ţi face primele planuri de viitor serioase cu persoana iubită.

PEŞTI
Astrele te ajută să dobori astăzi doi iepuri: nu numai că te afirmi la locul de muncă, dar te alegi şi cu nişte sarcini de lucru care te animă. Iar cum randamentul tău este la înălţime, nu va dura mult până când vei descoperi cele mai originale soluţii. Ţi se dă mână liberă să procedezi cum doreşti şi să aplici tehnici şi metode pe care ai vrut să le încerci de multă vreme. Într-un cuvânt, primeşti dovada faptului că superiorii au încredere în abilităţile tale şi îţi dau şansa de a-ţi lăsa tuşa personală pe activităţile pe care le întreprinzi.