Horoscop 7 august 2019. O alegere dificilă în dragoste

zodia ta

Horoscop 7 august 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiți să acționeze cu grijă pe plan profesional și, dacă se poate, să-și calculeze din timp pașii. Este posibil ca unele persoane să le pună bețe în roate, în cel mai neașteptat moment. Nu vă bazați decât pe propriile forțe și nu vă dezvăluiți planurile. S-ar putea ca unii colegi să nu aibă tocmai intenții bune.

Horoscop 7 august 2019 Taur
Ambițioși și cu entuziasmul la cote înalte, Taurii decid în sfârșit să iasă din zona lor de confort pentru a face o impresie bună persoanei care le-a furat inima. Dacă simți că este momentul potrivit, nu ezita nicio clipă și intră în conversație, pretexte sunt suficiente. Marile povești de dragoste încep cu momente stânjenitoare și gesturi stângace. Și nu uita să te distrezi între timp, până la urmă acesta este și scopul.

Horoscop 7 august 2019 Gemeni
Gemenii au chef de ceartă și o caută cu lumânarea, însă nu e o idee dintre cele mai inspirate. Starea de nemulțumire nu va trece cu ironii și mici dispute cu cei dragi, ba chiar va fi amplificată. Câteva ore petrecute în singurătate ar putea schimba complet atmosfera. Încearcă să afli ce te deranjează cu adevărat. Poate e nevoie de o conversație sinceră cu tine, înainte de toate.

Horoscop 7 august 2019 Rac
Racii fug după prea mulți iepuri și, cel mai probabil, nu vor prinde nimic. A alege înseamnă a renunța la toate celelalte posibilități, altfel nu se poate. Ca de obicei, problema stă în nehotărâre. Poate că de asta lucrurile sunt atât de dificile – nu a fost făcută o alegere. Ca de obicei, nativii din zodia Rac vor rezolva dilema, însă nu înainte de a-și consuma întreaga energie și poftă de viață.

Horoscop 7 august 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor avea parte de foarte multă atenţie. Oamenii din jurul vostru vor fi foarte interesaţi de persoana voastră sau de ceva ce aţi făcut recent. Profitaţi de această perioadă pentru a vă arăta profesionalismul şi pentru a reuşi să vă schimbaţi locul de muncă. Pe plan personal, fiţi foarte atenţi la cuvintele pe care le folosiţi cu persoana iubită. Aţi putea spune ceva ce veţi regreta, iar relaţia s-ar putea strica iremediabil.

Horoscop 7 august 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară trebuie să fie atenţi, astăzi, la propria sănătate. Există riscul unei accidentări motiv pentru care trebuie să aveţi grijă la ce activităţi veţi aborda. În general, veţi avea parte de o zi bună de la care nu trebuie să aşteptaţi mari schimbări. Pentru nativii singuri, astrele au lansat o avertizare. Dacă sunteţi în căutarea unei relaţii de lungă durată, această perioadă nu este tocmai potrivită. Veţi găsi doar persoane dispuse să flirteze, dar care nu vor ceva serios.

Horoscop 7 august 2019 Balanţă
Balanţele vor avea o discuţie extrem de seriosă la locul de muncă. Un proiect eşuat va fi motivul pentru care aţi putea fi sancţionaţi sau mustraţi. Luaţi totul de la capăt, analizaţi foarte bine tot ce s-a întâmplat şi după ce veţi găsi greşeala, încercaţi să rezolvaţi. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să lucraţi în echipă. Sarcinile împărţite între colegi vor aduce o rezolvare mai rapidă a problemei.

Horoscop 7 august 2019 Scorpion
Nativii din Scorpion vor suferi, astăzi, o decepţie în dragoste sau în relaţia cu un prieten foarte bun. O relaţie pe care o credeaţi indestructibilă s-ar putea schimba complet. Nu luaţi decizii pripite şi nu fiţi pesimişti. La mijloc ar putea fi un motiv foarte bine întemeiat, însă trebuie să aveţi răbdare. Pe de altă parte, aţi putea găsi o nouă sursă de venituri. Profitaţi de această perioadă favorabilă.

Horoscop 7 august 2019 Săgetător
Pentru mulţi Săgetători, astăzi nu se va întâmpla nimic ieşit din comun. Aşa că e momentul potrivit să începi să te îngrijeşti de tine, să te gândeşti la modalităţi prin care să îţi faci viaţa mai armonioasă. E timpul ca azi să faci declaraţia de dragoste pe care te-ai temut să o faci până acum. Dacă nu ai curaj să priveşti persoana în ochi, poţi să îi spui la telefon ce sentimente ai pentru ea, sau să îi scri un mesaj.

Horoscop 7 august 2019 Capricorn
Capricornii vor fi conduşi de intuiţia lor, astăzi. Nu te îndoi de instinctele tale. Dacă o faci, pierzi o şansă uriaşă de dezvoltare profesională şi s-ar putea să ratezi şi şansa unei poveşti romantice. E posibil să ai o confruntare cu cineva de altă religie, nu spune vorbe mari şi nu escalada vreun conflict, alege dialogul. E bine să te concentrezi pe activităţi sportive astăzi.

Horoscop 7 august 2019 Vărsător
Nu cere ajutprul persoanelor necunoscute. E posibil ca o astfeld e persoană să aştepte imediat să îi acorzi şi tu ajutorul. E posibil să întâmpini ceva dificultăţi cu rutina zilnică, fii atent la distrugerea unor dispozitive tehnice de neînlocuit şi ai grijp că eşti predispus să pierzi lucruri de care ai mare nevoie. Spre seară, aminteşte-ţi să fii romantic.

Horoscop 7 august 2019 Peşti
Cea mai mare problemă a Peştilor, astăzi, va fi nemulţumirea de sine. Pentru perfecţionişti, sau cei care nu au stima de sine prea ridicată, e un risc major să nu te simţi bine cu tine însuţi. Nu lăsa acest sentiment să te distragă de la ceea ce ai de făcut. Petrece ceva timp meditând. Caută sfatul unui psiholog, sau al unui terapeut. Spre seară îţi va fi mai bine, se anunţă o excursie într-un loc nou.