Horoscop 8 august 2019. Decizie riscantă în dragoste

zodia ta

Horoscop 8 august 2019 Berbec
Berbecii nu ar trebui să-și critice rudele, prietenii sau colegii de la serviciu, chiar dacă se comit greșeli, iar vinovații refuză să-și asume vina. Cu răbdare și diplomație s-ar putea obține rezultate mult mai bune și, în plus, nativilor din Berbec li se va recunoaște calitatea de lider. Dacă ai planuri mari și crezi în ele, nu ezita să-ia aduni pe cei dragi în jurul tău. Ai putea face mult mai multe decât îți imaginezi dacă iei inițiativa.

Horoscop 8 august 2019 Taur
Taurii traversează o perioadă senină, plină de calm și entuziasm. Toate par a merge în direcția corectă, motiv numai bun pentru a pune la cale următorii pași. Ascultă-ți cu atenție instinctul, de multe ori ceea ce îți dorești cu adevărat nu are nicio legătură cu ceea ce crezi că îți dorești. Pe cât posibil, nu uita de cei dragi, un simplu telefon i-ar putea umple de bucurie.

Horoscop 8 august 2019 Gemeni
Gemenii s-ar putea confrunta cu o zi agitată pe plan sentimental, din cauza unei persoane care dă semnale contradictorii. E ceva mai mult decât un flirt la mijloc, iar situația stă pe un butoi cu publere, gata oricând să explodeze. De următoarele decizii depinde totul, așa că nu ar strica să te gândești de două ori înainte de a face un prim pas. Dacă vrei aventură, mergi înainte cu încredere. Sau oprește totul aici, dacă preferi să dormi liniștit noaptea sau dacă ai deja un partener de viață.

Horoscop 8 august 2019 Rac
Racii au tendința de a se izola de lume, pentru a scăpa de unele probleme care îi macină. Ca de obicei, însă, aceasta nu este o soluție în adevăratul sens al cuvântului, ci o fugă de responsabilitate. Emoțiile negative vor trece doar dacă sunt trăite pe deplin, nu evitate cu orice preț. Fuga nu este și nu va fi o soluție.

Horoscop 8 august 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor avea parte de foarte multă atenţie. Oamenii din jurul vostru vor fi foarte interesaţi de persoana voastră sau de ceva ce aţi făcut recent. Profitaţi de această perioadă pentru a vă arăta profesionalismul şi pentru a reuşi să vă schimbaţi locul de muncă. Pe plan personal, fiţi foarte atenţi la cuvintele pe care le folosiţi cu persoana iubită. Aţi putea spune ceva ce veţi regreta, iar relaţia s-ar putea strica iremediabil.

Horoscop 8 august 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară trebuie să fie atenţi, astăzi, la propria sănătate. Există riscul unei accidentări motiv pentru care trebuie să aveţi grijă la ce activităţi veţi aborda. În general, veţi avea parte de o zi bună de la care nu trebuie să aşteptaţi mari schimbări. Pentru nativii singuri, astrele au lansat o avertizare. Dacă sunteţi în căutarea unei relaţii de lungă durată, această perioadă nu este tocmai potrivită. Veţi găsi doar persoane dispuse să flirteze, dar care nu vor ceva serios.

Horoscop 8 august 2019 Balanţă
Balanţele vor avea o discuţie extrem de seriosă la locul de muncă. Un proiect eşuat va fi motivul pentru care aţi putea fi sancţionaţi sau mustraţi. Luaţi totul de la capăt, analizaţi foarte bine tot ce s-a întâmplat şi după ce veţi găsi greşeala, încercaţi să rezolvaţi. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să lucraţi în echipă. Sarcinile împărţite între colegi vor aduce o rezolvare mai rapidă a problemei.

Horoscop 8 august 2019 Scorpion
Nativii din Scorpion vor suferi, astăzi, o decepţie în dragoste sau în relaţia cu un prieten foarte bun. O relaţie pe care o credeaţi indestructibilă s-ar putea schimba complet. Nu luaţi decizii pripite şi nu fiţi pesimişti. La mijloc ar putea fi un motiv foarte bine întemeiat, însă trebuie să aveţi răbdare. Pe de altă parte, aţi putea găsi o nouă sursă de venituri. Profitaţi de această perioadă favorabilă.

Horoscop 8 august 2019 Săgetător
E posibil ca astăzi să fii constant distras de la planurile tale. Vor fi multe apeluri telefonice, mesaje sau vizite ale unor cunoscuţi, pe tot timpul zilei. E posibil să apară o situaţie de urgenţă care să necesite prezenţa ta într-un anumit loc, unde nu planificasei să ajungi. Spre seară ar putea apărea o dorinţă puternică de a-ţi schimba complet viaţa. Ar putea fi vorba despre mutarea într-o altă ţară sau zonă a lumii. Câteva ore de linişte îţi vor reface echilibrul emoţional.

Horoscop 8 august 2019 Capricorn
Nu ai voie să arăţi egoism în relaţiile cu cei dragi, astăzi. Mai ales dacă e vorba despre rude mult mai în vârstă, sau mult mai tinere. Dacă nu uiţi de aceste sfaturi, nu ai alte motive de îngrijorare pentru această zi de joi. Cu puţin mai multă concentrare, vei avea succese notabile în afaceri, sau în artă.În relaţia cu partenerul, ai grijă să eviţi plictiseala şi monotonia.

Horoscop 8 august 2019 Vărsător
E foarte posibil ca azi să îţi aminteşti întâmplări triste din trecutul tău. Concentrează-te să trăieşti aici şi acum. Nu te opri să cauţi lucrurile înălţătoare pentru tine. Concentrează-te pe abilităţile tale profesionale şi pe eliminarea lucrurilor care te dezavantajează. E o zi perfectă pentru a pune capăt relaţiei pe care o ai şi te nemulţumeşte. Să nu îţi fie teamă să pui punct unei relaţii nereuşite, sau să începi să flirtezi cu cineva care îţi face ochi dulci.

Horoscop 8 august 2019 Peşti
Nu te teme să îţi arăţi orgoliile astăzi. Mai ales că avei avea ocazia în dispute profesionale şi de afaceri. Nu vă fie teamă că dacă refuzaţi să îi ajutaţi, colegii se vor simi jigniţi. Dacă îţi vei concentra toată energia pe proiectul tău individual, vei avea rezultate impresionante. Seara evită petrecerile zgomotoase şi dacă eşti în căutarea iubirii, mai aruncă o privire la persoana alături de care lucrezi zi de zi.