Horoscop 29 iulie 2019. Pregăriri de vacanţă şi surprize în dragoste

Horoscop 29 iulie 2019 Berbec
Berbeci, concentraţi-vă toată atenţia asupra acelor proiecte pe care trebuie să le duceţi la bun sfârşit, fără să vă lăudaţi în faţa colegilor de serviciu cu reuşitele voastre. Este mai bine să vă aducă ei de bună voie cuvinte de laudă, decât să vă exteriorizaţi voi. Când vine vorba de partea finanţelor, indicat ar fi să nu cheltuiţi prea mulţi bani astăzi.

Horoscop 29 iulie 2019 Taur
Tauri, cereţi sfaturi celor apropiaţi în legătură cu viitoarele voastre decizii la serviciu. Dacă vă doriţi să avansaţi în plan profesional, trebuie să fiţi pregătiţi pentru a face faţă şi pentrua vă demonstra capacitatea de lucru. Cereţi ajutor celore xperimentaţi în cazul în care aveţi nevoie, orice lucru învăţat este un bonus pentru voi.

Horoscop 29 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, s-ar putea să realizaţi că o persoană din cercul vostru de prieteni nu vă este fidelă. Dacă v-a trădat sau nu v-a oferit respectul în această relaţie de prietenie, cel mai bine ar fi să vă retrageţi. Înconjuraţi-vă de oameni calitativi, dacă doriţi calitate în viaţa voastră. Oamenii de duzină vin şi pleacă, cei adevăraţi demosntrează că îşi merită locul alături de voi.

Horoscop 29 iulie 2019 Rac
Dragi Raci, ascultaţi sfaturile oferite de cei apropiaţi, persoanele în care aveţi încredere absolută, deoarece cuvintele lor vor conta foarte mult într-o anumită situaţie. Înd ragoste, astrologii vin cu veşti bune. Aveţi şansa de a vă găsi sufletul pereche, într-o locaţie în care categoric nu v-aţi fi aşteptat.

Horoscop 29 iulie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor avea parte, astăzi, de un mare succes din partea astrelor. Totul se va potrivi pentru voi, iar succesul este după colț. Depinde doar de voi și de ceea ce vă doriți pentru a-l obține. Nu încercați să gândiți negativ, evitați să fiți răutăcioși și să intrați în conflict cu persoanele din jurul vostru. Riscați să pierdeți pe termen lung.

Horoscop 29 iulie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară sunt sfătuiți ca, astăzi, să nu se abțină în a-și dezvălui adevăratele intenții, dar și emoțiile. Spuneți ceea ce gândiți, fiți sinceri și priviți și din alte puncte de vedere. Este singura soluție prin care vă puteți face o opinie obiectivă. Pe plan personal, există o mare posibilitate să vă întâlniți jumătatea. Nu uitați să aveți grijă și de sănătatea voastră!

Horoscop 29 iulie 2019 Balanţă
Nativii din Balanță vor fi, astăzi, foarte romantici și cu capul în nori. Acest lucru v-ar putea ajuta la creativitate, însă v-ar putea crea probleme în relațiile profesionale. Oricum, nu este cazul să vă stresați sau să vă stricați cheful. Este foarte important să iubiți și să vă simțiți iubiți.

Horoscop 29 iulie 2019 Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți, astăzi, să nu dea curs bârfelor. Indiferent de cei care vin să vă spune lucruri despre alte persoane sau despre persoane care ar fi vorbit despre voi, nu trebuie să reacționați. Veți dovedi tuturor că nu vă pasă de astfel de zvonuri, motiv pentru care vor fi descurajați să continue. Concentrați-vă în schimb pe planul vostru: găsiți-vă iubirea adevărat.

Horoscop 29 iulie 2019 Săgetător
Astăzi este o zi a victoriei pentru tine. Iar această victorie poate veni sub forma unei eventuale promovări sau poate îmbrăca forma unei plecări într-o călătorie neaşteptată, dar care se anunţă extrem de atractivă. Totuşi, în materie de viaţă personală simţi nevoia unei oarecare independenţe. Încearcă să înveţi lucruri importante din fiecare experienţă în care eşti implicat. Dacă prietenii îţi cer ajutorul, ideal ar fi să-i susţii.

Horoscop 29 iulie 2019 Capricorn
Îţi trec prin cap idei neobişnuite. Pe unele se merită să le pui în valoare, dar de altele ar trebui să uiţi rapid. Ai nevoie de eficienţă în tot ceea ce faci. Asta în special dacă vrei să-ţi îndeplineşti un obiectiv la care tinzi de mult. Dacă vrei să ţi se deschidă uşile, nu uita acasă diplomaţia şi forţa de a oferi complimente, chiar dacă unele nu se justifică. Spre seara te retragi în linişte pentru a-ţi aranja fără emoţii programul pentru zilele următoare.

Horoscop 29 iulie 2019 Vărsător
Farmecul tău personal este la cote ridicate astăzi. Oamenii caută prezenţa ta pentru că îi bine dispui şi le oferi un plus de energie. Însă ai grijă la efortul depus pentru că vei ajunge să te resimţi. Caută momente în care să te mai gândeşti şi la tine şi să-ţi umpli timpul cu activităţi care te destind precum ascultatul de muzică bună sau cititul unei cărţi pe care ai început-o în urmă cu mult timp.

Horoscop 29 iulie 2019 Pești
Astăzi este ziua în care petreci prea mult timp în faţa oglinzii, gândindu-te la cum ai putea face să arăţi mai bine. Nu uita că aspectul este mai puţin important decât personalitatea. Aşa că ar trebui să arăţi oamenilor că poţi fi altruist la nevoie şi îţi poţi oferi sprijinul dezinteresat. Dacă totuşi simţi nevoie de o schimbare fizică, poate ar fi momentul ideal să începi să mergi la o sală de fitness.