HOROSCOP săptămânal 29 iulie – 4 august 2019. Ce va rezerva astrele in aceasta saptamana

ZODIATA.COM

Horoscop săptămânal Berbec: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu discuții despre bani care pot viza o moștenire, o investiție. Unii nativi pot lua decizia de a se muta cu persoana iubită în timp ce alții își pot transforma un hobby într-o sursă de venit suplimentar. Cei care au copii vor petrece mai mult timp cu aceștia și nu este exclus să se discute despre o nouă sarcină. În continuare există nemulțumiri legate de decizii din trecut sau de locul de muncă actual, poate de o situație care vizează familia, însă toate se vor spulbera dacă sunt conștientizate, mai ales că acum nativii vor fi mult mai siguri pe ei și vor lua decizii radicale cu mai multă încredere în forțele proprii. Se recomandă mai multă atenție la gestionarea emoțiilor, a stresului, care pot afecta starea de sănătate.
Horoscop săptămânal Taur: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu planuri de vacanță și nu este exclus chiar să-și facă bagajele și să se rupă o vreme de stres și agitație. Pentru unii nativi este o perioadă favorabilă să se înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau profesională sau să dea examene. De altfel, este momentul să iasă în față cu un proiect, să pună în practică o idee ingenioasă, să demareze un plan de viitor care să le îmbunătățească situația financiară. Situații echilibrate se întrevăd și în cuplu, unde nativii vor reuși să spună ceea ce simt și astfel să se apropie mai milt de partener.
Horoscop săptămânal Gemeni: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Nativii pot avea diverse oportunități de a-și echilibra bugetul, pot demara o afacere, pot semna un contract profitabil sau pot face o schimbare legată de zona profesională care să le îmbunătățească veniturile. Este o perioadă bună pentru susținerea testelor și examenelor, pentru înscfierea la un curs de dezvoltare profesională, pentru călătorii în scop profesional și pentru comunicare, pentru aflarea unor informații importante. Atenție, însă, la dialogul cu persoana iubită. Poate fi tensionat și poate fi axat pe nemulțumiri legate de bani și cheltuieli comune.
Horoscop săptămânal Rac: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă foarte bună și benefică, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor fi energici, motivați, creativi și entuziaști, iar cei singuri vor avea posibilitatea de a cunoaște persoane noi cu care, de ce nu, chiar să înceapă o poveste de dragoste. Racii vor spune, în sfârșit, ceea ce au pe suflet. Vor deschide cutia Pandorei, dar acest fapt îi va ajuta foarte mult în reechilibrare. Zona financiară este bine aspectată și se pot înregistra progrese în activitățile care țin de zona artistică. În weekend se cere mai multă odihnă și evitarea exceselor de orice fel.
Horoscop săptămânal Leu: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Leu pot traversa o perioadă impactantă în care persoane din trecut sau secrete foarte bine ascunse să iasă acum la suprafață sau nativii să afle despre cineva drag un secret, în cel mai probabil caz, despre persoana iubită. Nu va fi vorba de o destabilizare, cât despre o nouă viziune care-i va ajuta să ia mai ușor o decizie. Se întrevăd dialoguri tensionate, dar necesare. În plan profesional se pot face schimbări, mai ales dacă Leii sunt nemulțumiți de ceea ce au în prezent, de locul de muncă actual. În weekend devine primordial timpul petrecut cu cei dragi. Momentele de relaxare vor fi mult prețuite și vor încărca bateriile pentru o lungă perioadă de acum înainte.
Horoscop săptămânal Fecioară: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să conștientizeze și să vadă cu alți ochi o situație care vizează viața de cuplu, poate chiar viața de familie. Astfel, nativii pot lua decizii importante legate de persoana iubită, mai ales că pot ieși la suprafață secrete din trecut. Nu este exclus să cunoască persoane noi care să le deschidă noi orizonturi, cu care să comunice impecabil. În plan profesional, se întrevăd noi oportunități, posibil renegocieri la unor situații din urmă. Este important ca nativii să facă o introspecție și să afle ce-și doresc cu adevărat de la viață, de la ei înșiși, dar mai ales de la viitor. Se recomandă mai multă odihnă, abordarea unui stil de viață sănătos și, dacă este nevoie, un set de analize pentru diagnosticarea exactă a unui simptom care, posibil, să nu le dea pace.
Horoscop săptămânal Balanță: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță prezintă un interes aparte pentru carieră și nu este exclus ca nativii să înceapă să se intereseze de ascensiunea profesională, să facă schimbări și modificări de aspirații în urma conștientizării unui aspect profesional. Nu este exclus să fie dezamăgiți de un prieten, un coleg de muncă, o rudă, însă vor învăța o lecție și vor merge mai departe. În plan sentimental este momentul de luat o decizie. Pot exista dialoguri sincere cu persoana iubită și astfel să se contureze noi viziuni legate de viitorul relației. Balanțele trebuie să fie atente la oportunitățile financiare care sosesc acum. Trebuie analizate în amănunt astfel încât să aleagă ce este mai bine pentru ei și ce le aduce satisfacție, atât profesională, cât și financiară.
Horoscop săptămânal Scorpion: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de zona profesională. Nativii se pot preocupa de niște acte, de legalizarea lor, de semnarea unor contracte și nu este exclus să încheie niște parteneriate care nu-i mai reprezintă. Perioadă bună pentru demararea unei afaceri personale, pentru avansare în carieră. Se întrevăd nemulțumiri în plan sentimental, însă nativii nu vor lua decizii majore, ci vor evidenția ceea ce-i nemulțumește și vor lăsa mai degrabă să vină lucrurile de la sine. Atenție la dialogul cu rudele care poate fi tensionat și poate aduce disconfort emoțional.
Horoscop săptămânal Săgetător: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător încep să-și revină după o perioadă solicitantă și stresantă. Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate încep să vadă rezultatul tratamentului și să-și amelioreze starea. Pe de altă parte, este momentul unui nou început legat de zona profesională. Săgetătorii se pot înscrie la noi cursuri care să-i ajute în schimbarea direcției în carieră sau poate în obținerea unei funcții mai înalte. În plan sentimental, nu este exclus să se ia o decizie radicală, să se încheie o relație care nu mai funcționează sau, din contră, să se stabilească noi reguli în cuplu astfel încât relația să continue. În weekend se întrevăd călătorii, plimbări, momente de detașare și relaxare.
Horoscop săptămânal Capricorn: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte în această perioadă de noi colaborări, de noi contracte și parteneriate care să le îmbunătășească considerabil veniturile. Totodată, este un moment de luptă în care nativii își revendică niște derepturi financiare, fie că este vorba de o remunerație aferentă unei asocieri, fie că este vorba de returnarea unei datorii. În plan sentimental, este posibil ca unele relații care nu mai funcționează să fie încheiate, puse în pauză, mai ales că noi persoane îi provoacă, îi incită. Perioadă bună pentru descoperirea de sine, pentru comunicare interioară și studiu în zona ezoterică sau mersd la psiholog.
Horoscop săptămânal Vărsător: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă. Nativii vor dori să încheie un proiect, în unele cazuri, o etapă profesională și să caute altceva care să-i reprezinte mai bine, să le aducă mai multă satisfacție. Nu este momentul investițiilor majore! În plan sentimental lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit, dar sunt șanse de a ajunge pe o linie de plutire dacă se comunică cu persoana iubită deschis și calm, cu empatie. Poate o călătorie în weekend să reaprindă flacăra pasiunii. Este o perioadă cu energie, cu bună dispoziție, entuziasm și optimism, aspecte care vor contribui remarcabil la conturarea unei direcții de viitor.
Horoscop săptămânal Pești: 29 iulie – 4 august 2019
Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări sentimentale și cei singuri pot cunoaște o persoană interesantă care să le deschidă apetitul pentru comunicare și, de ce nu, pentru o nouă relație. În zona carierei se conturează noi începuturi și nativii care au în plan să facă o schimbare ar putea să-și pună în aplicare cu încredere ideile. Poate fi vorba de o avansare în funcție sau de o mărire de salariu conformă cu responsabilitățile noi primite sau, în unele cazuri, de schimbarea locului de muncă. Atenție la vicii și dependențe care, spre finele săptămânii, pot pune stăpânire pe nativi.