Horoscop 29 ianuarie. Leul va fi dezamăgit profund în dragoste

zodia ta

Berbec Circumstante in afara controlului tau iti pot sta in calea participarii la un eveniment de grup. Asta te poate face sa simti dezamagire, atat tu cat si altii. Este bine sa gasesti altceva de facut. În partea a doua a zilei e posibil să faci cunoștință cu o persoană nouă. Astrele îți recomandă prudență sporită și evitarea riscurilor.

Taur Un musafir de sex feminin care are nevoie de empatie din partea ta poate aparea astazi. Ar putea avea nevoie de sfaturi pe anumite probleme, dar ar putea aduce si informatii utile pe care le vei gasi chiar fascinante. Lucruri pe care le vei citi sau auzi azi iti vor trezi o inspiratie. Scrie-ti ideile. Vei dori sa le retii.

Gemeni Sentimentul de nesiguranță este firesc în anumite situații, însă nu trebuie perpetuat, prin urmare, ar fi cazul să renunți la îndoieli și să abordezi noile situații cu mai multă înțelepciune. Cere sfatul șefilor, colegilor în ceea ce privește cariera și suportul partenerului de viață în ceea ce privește relația de cuplu, cu ajutorul lor poți clarifica unele probleme mai vechi.

Rac Pe plan profesional, astăzi îți sunt de folos insistența și perseverența în afaceri, în negocieri. O revedere cu un amic mai vechi îți lasă un gust amar, se dovedește că acesta nu mai este persoana care odată îți era alături, acum se pare că invidia, ura și trădarea au luat locul respectului, prieteniei.

Leu Gelozia isi poate scoate capul urat la lumina azi. Poate implica o relatie romantica. Evit-o implicandu-te in cat mai multa comunicare. Este timpul sa faci un anumit efort ca sa transformi un dezavantaj in avantaj. Emotiile puternice te pot ajuta in anumite circumstante. O reconciliere pasionala este oricum mai buna decat o instrainare plina de furie.

Fecioară Astăzi se va accentua riscul de a trata cu superficialitate situațiile care ți se par neimportante și de a nu fi atent la detalii. Nu profita de pe urma prieteniilor, pentru a nu deveni la rândul tău ținta unor manipulări pe viitor. Dacă ai de făcut o deplasare alături de un membru al familiei, amână călătoria pe altă zi.

Balanță Ai putea atinge un nivel satisfăcător în ceea ce privește situația financiară, însă nu te lăsa pe o ureche, acum ești în formă și poți progresa mai mult decât crezi că poți. Și pe partea relațională ți se deschid noi orizonturi, mai ales dacă în ultima vreme ai avut probleme sau ai trecut printr-o despărțire.

Scorpion Unele schimbari de acasa pot cauza o stare temporara de frustrare si tensiuni intre membrii familiei. Poate ca te muti sau renovezi sau incerci o curatenie mai detaliata si toata lumea incurca pe toata lumea. Incearca sa iti faci treaba cat mai repede posibil. Dupa aceea, starea de spirit se potoleste si totul va fi bine.

Săgetător Șansele de a semna un contract cu o persoană importantă și de a demara împreună o activitate profitabilă sunt mari. Acest demers îți poate schimba viața în bine la capitolul financiar. Pe partea afectivă simți că ai nevoie de apreciere, încurajare, sinceritate, iubire, comunicare din partea partenerului de viață.

Capricorn Te simți lezat pentru că alții poate au profit de pe urma ta, dar acum încearcă să îți asimilezi lecția, deoarece orgoliul în această zi va fi pus la încercare și vei acționa în dezacord cu intuiția. Pe de altă parte, dacă ești încă nemulțumit de unele situații în relația de dragoste, sunt șanse mari ca aceasta să se rupă.

Vărsător Astăzi ai puterea de a-ți asuma sarcini suplimentare la locul de muncă, iar pe de altă parte vei începe să te apreciezi mai mult, să ceri mai mulți bani de la cei cu care colaborezi. Ești în toane bune și cei din jur sunt surprinși de grija pe care le-o porți, te comporți ca o persoană nobilă.

Pești Proiectele inițiate pe plan profesional merg conform planului tău. Cu toate acestea caută să nu răspunzi provocărilor ce vin din partea prietenilor, mai ales dacă este vorba despre un șantaj. Chiar dacă îți va fi greu să te abții, datorită faptului că ai o stare amplificată de agresivitate, detașează-te și evită posibilele conflicte, certuri.