Horoscop 28 septembrie 2019. O privire care fură inimi

Horoscop 28 septembrie 2019 Berbec
Berbecii sunt pregătiți de aventură și vor avea parte de ea din plin. Este un moment prielnic pentru a cunoaște persoane noi și, de ce nu, chiar potențiali parteneri. Important este să îndrăznești să faci primul pas dacă simți că ai stabilit o conexiune la nivel emoțional și să nu lași ocazia să se piardă. Spre seară s-ar putea ca unele tentații să te împingă la gesturi riscante. Gândește-te de două ori înainte.

Horoscop 28 septembrie 2019 Taur
Taurii simt nevoia de a face o incursiune în trecut, într-o perioadă pe care o consideră ca fiind plină de culoare și lipsită de probleme. Adevărul este că amintirile tind să devină distorsionate, odată cu trecerea timpului. Mintea reține doar lucrurile frumoase, ștergându-le pe cele care au provocat durere. Cu toate acestea, profită de moment pentru a te reconecta la adevăratele tale dorințe.

Horoscop 28 septembrie 2019 Gemeni
Gemenii au planuri mari, dar resurse puține, în special pe final de lună. Cu toate acestea, dacă există răbdare, calm și o organizare impecabilă, visele se pot împlini. Nu aștepta averi până când vei decide să-ți trăiești viața așa cum consideri. Cele mai frumoase momente nu costă nimic, este o lecție pe cât de simplă, pe atât de importantă.

Horoscop 28 septembrie 2019 Rac
Ca de obicei, Racii își fixează o țintă și uită de tot ce îi înconjoară. Iar când la mijloc e o persoană care le-a furat inima, lucrurile devin de-a dreptul complicate. Dacă ești într-o astfel de situație, încearcă să înlocuiești furtuna emoțională cu un gest clar și ferm. Tensiunea se va spulbera instant și vei avea ocazia de a vedea lucrurile așa cum sunt, cu bune și cu rele.

Horoscop 28 septembrie 2019 Leu
Nativii din Leu au în faţă o aventură interesantă, deşi timpul petrecut în câmpul muncii îi consumă resursele atât fizice cât şi emoţională. Cariera și alte responsabilități ar putea să cadă pe locul doi, pentru că dorinţa de a alcătui un cuplu sau o familie este foarte puternică. Comunicarea atentă cu toți ceilalți implicați vă va ajuta să veniți cu un plan care funcționează pentru toată lumea.

Horoscop 28 septembrie 2019 Fecioară
Fecioara are multe planuri în minte, însă nu este o idee bună să se apuce de mai multe şi să nu finalizeze niciunul. Concentrează-te pe unul singur şi au putea crea ceva stabil şi sigur. Gândirea ta analitică te ajută foarte mult, însă sfaturile venite din exterior nu sunt neapărat de luat în calcul. Cineva ar putea să te convingă să faci ceva în care nu crezi, însă nu este cazul. Dacă nu eşti sigur, nu o face.

Horoscop 28 septembrie 2019 Balanţă
Balanţa primeşte astăzi o veste importantă, care vine din zona financiară. O idee foarte bună de afaceri se concretizează, sau reuşeşti să obţii o sumă de bani pe o doreai de foarte mult timp. Este o idee foarte bună să apelezi la ajutorul unui coleg, care te ajută să iei o decizie în privinţa unei potenţiale investiţii.

Horoscop 28 septembrie 2019 Scorpion
Scorpionul este foarte entuziast, datorită unei vacanţe într-un loc exotic, însă fiţi prudent atunci când planificați finanțele, deoarece puteți trece cu vederea anumite aspecte, care poate acum nu par importante. De asemenea, alegeţi cu atenţie pe cine doriţi cu care să împărţiţi distracţia.

Horoscop 28 septembrie 2019 Săgetător
Săgetătorilor le place să călătorească, însă le este greu să iasă din zona de confort. Astăzi, însă, vă simţiţi curajoşi şi îndrăzneţi, iar prietenii cu care vă petreceţi timpul vor fi încântaţi de energia voastră. În plan amoros, cineva pe care aţi pus ochii de multă vreme va avea ochi pentru voi. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, să nu vă fie teamă să îi mărturisiţi sentimentele acestei persoane nou apărute. Astrele vă sfătuiesc, însă, să nu vă aruncaţi cu capul înainte.

Horoscop 28 septembrie 2019 Capricorn
Astăzi, comportamentul Capricornilor nu este de invidiat. Sunteţi invidioşi pe cei care ajung acolo unde vă doriţi şi voi să ajungeţi, dar şi pe reuşitele profesionale ale altora. Astrele vă recomandă să ieşiţi din acest episod urât şi să vă gândiţi că şi voi faceţi şi sunteţi capabili de lucruri incredibile. Dacă cineva apropiat vă cere ajutorul, chiar şi de ordin financiar, nu-l dezamăgiţi. Veţi fi răsplătit înzecit.

Horoscop 28 septembrie 2019 Vărsător
Vărsărilorii, dacă vor să facă o schimbare majoră în viaţa lor, acum e momentul. Luaţi-vă inima în dinţi şi luaţi deciziile pe care le tot amânaţi. Nu vă fie frică şi nu vă lăsaţi intimidaţi de schimbări mari, mai ales dacă acestea vin exact la momentul potrivit. Destinul nu se va schimba radical într-o singură zi, însă este un început. Sfatul astrelor pentru Vărsători este să nu ceară părerile nimănui. Faceţi doar ce simţiţi!

Horoscop 28 septembrie 2019 Peşti
Peştii sunt predispuşi, astăzi, la minciună. Dacă nu vă opriţi, veţi pune în pericol relaţiile cu rudele şi prietenii. Dacă nu faceţi un pas în spate, există riscul ca cei din jur să vă perceapă altfel decât sunteţi de fapt. Dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, seara veţi avea o surpriză extrem de plăcută. Veţi realiza că există o persoană în anturajul vostru cu care puteţi fi mai mult decât prieteni.