Horoscop 27 septembrie 2019. Vesti bune pentru zodii

zodiata

Horoscop 27 septembrie 2019 Berbec
Vineri trebuie să fie ziua norocoasă a Berbecilor, altfel nu se explică de ce le merge totul ca la carte. Pe plan sentimental, în special, situația e atât de strălucitoare, încât tinde să devină problematică. Prea multe tentații îi pot scoate pe nativii din zodia Berbec din ritmul lor, iar asta aduce numai belele. Sfat: cine trebuie să aleagă să o facă repede și bine, altfel se lasă cu inimi frânte.

Horoscop 27 septembrie 2019 Taur
Taurii ar putea avea nevoie de un mic ajutor din partea familiei sau a celor dragi. Nu ezita să spui cu sinceritate ce problemă te macină, fie că este una de ordin financiar sau o clasică dilemă în dragoste. Simplul fapt de a-ți împărtăși sentimentele contează foarte mult. Orice povară devine mult mai ușoară atunci când este împărțită, fie și la nivel simbolic.

Horoscop 27 septembrie 2019 Gemeni
Gemenii își canalizează toată energia pentru atingerea unui scop la care țin foarte mult. Este o cale sigură de a ajunge acolo unde își doresc, însă, pe drum, ar putea lăsa victime colaterale. Este posibil ca fix în aceste momente o persoană dragă să aibă nevoie de tine mai mult ca niciodată. Nu uita să arunci o privire în jur, din când în când, și să împărtășești dorințele tale cu cei foarte apropiați. Amintirile se fac împreună cu cei dragi, nu într-o singurătate rece și calculată.

Horoscop 27 septembrie 2019 Rac
Racii s-ar putea confrunta cu o situație pe cât de neașteptată, pe atât de delicată. Soluțiile clasice nu vor funcționa în acest caz, iar sfaturile celor dragi nu vor fi de prea mare ajutor. E nevoie de un curaj nebun pentru a ieși din dilemă. Analizează problema din toate unghiurile, rupe ritmul și îndrăznește ceea ce altora nici măcar nu le trece prin cap. Atenție mare și la persoanele care par prea prietenoase. S-ar putea ca unele schimburi de priviri să nu fie deloc întâmplătoare.

Horoscop 27 septembrie 2019 Leu
Leul s-ar putea să se simtă atât de energizat pe cât spera să fie astăzi. Nu-ți face probleme, fii tu însuți și încearcă să rezolvi problemele una câte una, astfel încât să nu consumi prea multă energie. Rezultatele bune îți dau o încredere pe care nu ești obișnuit să o afișezi în aceste condiții, dar care te va face să fii remarcat într-un mod total diferit. S-ar putea să-ți faci prieteni noi.

Horoscop 27 septembrie 2019 Fecioară
Pentru Fecioară nu este momentul să își ia un rol de lider. De asemenea, știți că momentan nu este o idee bună, dar este un gând ispititor. Va trebui să îți asumi foarte multe responsabilități, așa că aveți grijă să nu vă hotărâți prea repede. Fecioara și multiplele responsabilități nu se împacă prea bine, iar o stare de nervi și stres ar putea să înlocuiască acel calm care vă caracterizează.

Horoscop 27 septembrie 2019 Balanţă
Pe Balanță o așteaptă o promovare sau un alt loc de muncă. Ar putea fi un moment bun pentru a încerca ceva la care te pricepi cu adevărat. Veți simți că farmecul este infailibil și vă veți face prieteni chiar la un interviu pentru un loc de muncă. Descoperirea și crearea de conexiuni care vă pot ajuta în viitor este un lucru excelent.

Horoscop 27 septembrie 2019 Scorpion
Scorpionul se simte foarte concentrat și simte că ar putea avea totul la picioarele sale. Totuși, o surpriză astăzi poate contesta această presupunere. Va fi ceva personal și s-ar putea să vă ia câteva minute pentru a procesa vestea. Încercați să analizați bine ce se întâmplă, pentru că orice decizie luată la cald ar putea avea efecte neașteptate pe viitor.

Horoscop 27 septembrie 2019 Săgetător
Săgetătorii sunt foarte energici, vor să facă mai multe lucruri în acelaşi timp şi s-ar putea ca niciunul dintre ele să nu iasă cum trebuie. În cea de-a doua jumătate a zilei, vă orientaţi toată această energie pe organizarea unei sărbători în familie. Vă încăpăţânaţi să faceţi asta doar dumneavoastră şi riscaţi să stricaţi evenimentul. Cel mai indicat ar fi să cereţi ajutorul unei rude sau unui prieten apropiat.

Horoscop 27 septembrie 2019 Capricorn
Pentru Capricorni, locul de muncă este o gură de oxigen. S-ar putea să apară o situație în care trebuie să fiţi o autoritate, moment în care vă veţi simţi ca peştele în apă. Sunteţi extrem de atrăgători şi carismatici aşa că orice sarcină pe care o daţi subalternilor va fi primită cu mult entuziasm. Sfatul astrelor este să fiţi mai ponderaţi. Nu flirtaţi cu oricine, păstraţi romantismul pentru acea persoană care vă interesează.

Horoscop 27 septembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii sunt tentaţi să-şi schimbe perspectiva pe care o au în viaţă. Vor lucruri noi, prieteni noi. La începutul zilei, apar îngrijorări că nu mai au timp să-şi dedice hobby-ului preferat. Dacă lucraţi la gestionarea timpului, s-ar putea să aveţi mai mult succes. Nu vă pierdeţi timpul cu discuţii inutile, mesaje pe internet sau convorbiri lungi la telefon.

Horoscop 27 septembrie 2019 Peşti
Peştii ar trebui să ia o pauză. Munca din ultima perioadă v-a epuizat şi aveţi nevoie de timp şi pentru voi. La locul de muncă se întâmplă multe lucruri în jurul vostru care vă obosesc. Drept urmare, simțiţi nevoia să luaţi o pauză, ca să vă puteţi concentra pe ce vei face în continuare, în viaţa ta. Pe plan sentimental, însă, situațiile ciudate se ivesc la tot pasul. Profitați de ele, în cel mai rău caz veți aduna povești de spus nepoților.