Horoscop 27 octombrie. Săgetătorii află vești tragice! E cea mai critică zi!

zodiata

Horoscop 27 octombrie Berbec
La sfârșitul acestei săptămâni s-ar putea să călătorești pe distante scurte. Fie că mergi la rude sau la prieteni, ai mare grijă la drum. Mentalul este încordat și cu greu îți poți adună gândurile și vorbele. Evită discursurile lungi, deciziile sau semnarea documentelor importante. Duminică, sufletul tău se va simți cel mai bine acasă, printre cei dragi. Chiar dacă există tensiuni între membrii familiei, cu puțin efort totul se va rezolvă admirabil.

Horoscop 27 octombrie Taur
Sâmbătă se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Însă, totodată, cum cheltuiești ceva bani, o altă sumă îți vine înapoi. Este o perioadă cu restricții vizavi de câștigurile tale din muncă proprie, în schimb ai noroc și deschidere la banii și bunurile altora. Bine ar fi să faci economii și să cheltuiești strictul necesar. Duminică s-ar putea să mergi într-o mică excursie alături de cei dragi. Protejează-ți serios sănătatea!

Horoscop 27 octombrie Gemeni
Finalul acestei săptămâni îți aduce stări interioare contradictorii. Ba ai chef să ieși în lume și să-i ajuți pe toți, ba ești supărat pe toată lumea. Controlează-ți reacțiile, dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Starea de mers în gol este temporară, așa încât evită deciziile majore, semnarea documentelor sau consultațiile medicale. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forță notă. Capitolul financiar îți va capta atenția întreagă zi.

Horoscop 27 octombrie Rac
Weekendul acesta ar fi bine să te odihnești mult. Sunt zile favorabile plimbărilor în aer liber și meditației profunde asupra evenimentelor din viață ta. Se pot accentuă afecțiunile legate de aparatul respirator. Totuși, pe cât posibil, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. În sferă profesională este un clocot continuu, iar acum sunt momente favorabile pentru a depista sursă acestuia.

Horoscop 27 octombrie Leu
Zilele weekend-ului iti aduc in preajma prietenii. Relatiile cu acestia sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la un consens. Ar fi bine sa te indepartezi de unele persoane care te sustin doar in aparenta. Urmeaza-ti visurile, iar daca deocamdata esti singur, ai incredere ca la momentul potrivit universul iti va trimite tot ajutorul necesar. Duminica, organismul iti va da semne de oboseala. Evita aglomeratiile, adopta o dieta de sezon si odihneste-te mai mult.

Horoscop 27 octombrie Fecioară
Sâmbătă sunt posibile altercații cu un șef sau cu reprezentanții unei instituții oficiale. Fii prudent și vorbește strict, direct și la obiect. Evită declarațiile și deciziile majore. Imaginea ta publică și statutul social sunt puse sub lupă. Duminică este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii. Sunt momente favorabile schimbului de idei vizavi de activitatea unui grup de lucru în scopuri umanitare. În tot ce faci, ține cont și de părerea și nevoile membrilor familiei!

Horoscop 27 octombrie Balanță
Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce informații legate de străinătate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar câteva contează. Poate fi vorba de staționarea unui proiect care implică parteneri străini sau deplasări în străinătate. Duminică, contextul astral îți pregătește o ieșire în lume. Prezintă-te cum se cuvine, deoarece foarte ușor ți se poate strică imaginea în ochii celorlalți.

Horoscop 27 octombrie Scorpion

Horoscop 27 octombrie Săgetător
Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Tensiuni există de ceva vreme. Ar fi bine să te retragi din unele colaborări care îți sunt prea impovărătoare. De reținut că poate fi vorba și despre un divorț. Te trezești în fața faptului împlinit, cu actele de divorț pe masă. Vestea ți se pare tragică, astrele îți sunt potrivinice! Nu te lăsa bătut, dacă merită să lupți, luptă!

Horoscop 27 octombrie Capricorn
Sâmbătă pare-se că îți vei continuă muncă de la serviciu. Afecțiunile legate de aparatul respirator și de cel digestiv sunt accentuate. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil! Duminică, fii prudent în relațiile parteneriale.

Horoscop 27 octombrie Vărsător
Îți este dor de vremurile adolescenței. Ai nevoie de multă iubire, însă astrele au alte planuri pentru ține, deocamdată. Selectează relațiile din preajmă ta, mai ales cele care te implică afectiv.

Horoscop 27 octombrie Pești
Weekend-ul acesta ai spor în treburile casnice. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curățenii generale, reparații sau de achiziționarea unor bunuri patrimoniale.