Horoscop 23 decembrie 2018. O veste neaşteptată şi bucurii în dragoste

zodia ta

Horoscop 23 decembrie 2018 Berbec
Berbecii în această zi vor fi hotărâţi să facă o achiziţie importantă. Gândiţivă însă la anumite consecinţe, înainte de a lua această decizie. Consultaţi-vă cu familia, partenerul/a şi aflaţi dacă vă este cu adevărat de folos acest produs. Dacă este foarte scump, s-ar putea să vă goliţi portofelul chiar înainte de cea mai costisitoare perioadă a anului, când va trebui să cumpăraţi destule cadouri.

Horoscop 23 decembrie 2018 Taur

Taurii astăzi se vor confrunta cu o situaţie destul de neplăcută. Ori partenerul/partenera voastră ori un prieten foarte bun se va comporta inadecvat, va avea o stare morocănoasă, ori chiar va porni anumite conflicte fără argumente solide. Abordaţi totul cu mult calm şi încercaţi să liniştiţi apele prin bună comunicare.

 

Horoscop 23 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii în această zi vor avea parte de o surpriză plăcută. Cel mai probabil veţi avea ocazia să plecaţi în acea excursie la care v-aţi gândit de multe ori, alături de familie sau de o persoană specială. Aveţi însă grijă la bagaje, s-ar putea să pierdeţi un obiect valoros dacă veţi avea o atitudine aeriană şi nu veţi purta grija propriilor lucruri.

Horoscop 23 decembrie 2018 Rac

Racii îşi doresc un singur lucru: familia şi prietenii aproape de sărbători. De altfel, acest fapt se va şi întâmpla cu siguranţă, iar un eveniment surpriză, o vizită neaşteptată a celor dragi vă va umple inima de bucurie. Fiecare va aduce mâncare tradiţională, cadouri şi mai ales voie bună. O zi cu adevărat specială pentru aceşti nativi.

Horoscop 23 decembrie 2018 Leu

Leul are parte de o zi liniştită, relaxantă, în compania unor persoane cu multă poftă de viaţă. Veţi râde mult şi dacă aveţi vreun necaz sau o supărare, categoric pentru câteva ore veţi uita complet. În orice caz, în situaţiile dificile cereţi ajutor celor de încredere. Ei vă pot oferi sfaturile necesare pentru a lua o decizie.

Horoscop 23 decembrie 2018 Fecioară

Fecioarele vor primi felicitări şi daruri în această zi. Probabil ele vor fi legate de un anumit eveniment sau sărbătoare din viaţa voastră, dar în orice caz, aveţi de ce să vă bucuraţi. Vorbele frumoase şi cadourile interesante vă vor transforma ziua într-una perfectă. Seara veţi avea parte de multă relaxare acasă, uitându-vă la un film sau citind pur şi simplu o carte. Poate una chiar primită în dar.

Horoscop 23 decembrie 2018 Balanţă

Balanţele primesc multe veşti, bune sau rele care s-ar putea să le afecteze viaţa, dacă nu îşi vor concentra atenţia asupra altor activităţi. Nu lăsaţi aceste informaţii să vă spere dacă ele nu sunt foarte bune, iar dacă a legătură cu succesul cuiva cu care nu aveţi o legătură strânsă, bucuraţi-vă şi nu lăsaţi invidia să vă macine. Bucuraţi-vă de cine sunteţi voi şi nu de ce au reuşit alţii să devină.

Horoscop 23 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii s-ar putea să fie invitaţi la un eveniment grandios. S-ar putea să nu vă placă atmosfera, dacă veţi fi înconjuraţi de oameni îngâmfaţi care nu vor face altceva decâtt să se laude la nesfârşit în viaţa voastră cu succesul lor. Dacă este imperios necesar să rămâneţi până la final (poatee ste o petrecere organizată de o rudă sau cineva apropiat) atunci încercaţi să staţi deoparte şi să rezistaţi. Veţi avea mai apoi ocazia să vă detaşaţi şi să vă relaxaţi.

Horoscop 23 decembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie calmi azi. Încercaţi să vă petreceţi duminica departe de afaceri, de zona de lucru şi să staţi mai mult cu prietenii şi cei dragi din familie. Dacă nu aveţi o ocupaţie exactă, aţi putea să încercaţi un nou hobby. O petrecere de karaoke, un curs de gătit sau orice v-ar face plăcere poate fi o idee bună pentru o zi relaxantă.

Horoscop 23 decembrie 2018 Capricon

Capricornii astăzi pot fi foarte creativi chiar şi în cele mai banale situaţii. În fiecare moment veţi găsi o rezolvare şi categoric nimic nu vă putea strica buna dispoziţie. Săptămâna următoare vă poate aduce veşti bune în afaceri, iar la serviciu s-ar putea să fiţi avansaţi. În ceea ce priveşte dragostea, şansele de a obţine fericirea sunt mari, dar depinde de voi şi de curajul de carfe veţi da dovadă.

Horoscop 23 decembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii trebuie să îşi amintească de momentele în care şi ei au avut nevoie de ajutor şi să nu îi lase baltă pe cei dragi atunci când dau de greu. Economisiţi-vă energia pentru că la un momentdat va trebui să o folosiţi într-o astfel de situaţie. Dacă ajutorul fizic nu poate veni din partea voastră din diferite motive, măcar fiţi aproape cu sfaturi şi vorbe bune.

Horoscop 23 decembrie 2018 Pești

Peştii sunt în centrul atenţiei în această zi şi au ocazia să ceară şefilor ceea ce îşi doresc. O mărire de salariu. Chiar dacă nu este o zi de muncă, circumstanţele vor face să vă întâlniţi într-un cerc informal, unde, vă puteţi destinde şi puteţi discuta ca între prieteni. S-ar putea ca la sfârşitul zilei să uitaţi de grijile financiare.