Horoscop 2 februarie 2019. Zodia cu noroc imens la bani! Viața i se schimbă

Horoscop 2 februarie 2019 Berbec
Zilele astea ești în văzul lumii, indiferent că vrei sau nu. S-ar putea să fii invitat la evenimente cu multe persoane și într-un anume fel să fii personajul principal al reuniunii. Fii atent cum te prezinți, vorbește strict, direct și la obiect, dar mai ales nu răspunde la provocări. Ascultă sfaturile membrilor familiei, pentru că în acest moment ei sunt susținătorii cei mai puternici și potriviți. Sunt posibile reproșuri din partea unui șef sau a unei autorități.

Horoscop 2 februarie 2019 Taur
Weekend-ul acesta se anunța vești de peste hotare. Este posibil să iei legătură cu persoane dragi aflate în străinătate. De asemenea ai spor și succes în demersurile legate de călătorii, atât cele care vizează scopurile turistice, cât și cele în scopuri profesionale. Controlează-ți reacțiile și fii mai răbdător în relațiile cu ceilalți. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de studiu, învățare sau să participi la probe și examene.

Horoscop 2 februarie 2019 Gemeni
Sfârșitul acestei săptămâni este propice verificării bugetului familial. Ești interesat de banii și bunurile altora, însă se pare că tot câștigurile obținute de ține dintr-o activitate desfășurată la un loc de muncă sunt cele mai avantajoase în această perioadă. Este nevoie de achitarea la timp a facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Evită eforturile fizice mari sau pe cele mentale. Rezervă-ți momente de relaxare, plimbări în aer liber și meditații în locuri sfinte.

Horoscop 2 februarie 2019 Rac
Relația cu partenerul de viață îți va da de furcă la finalul acestei săptămâni. Ești provocat la explicații vizavi de comportamentul tău din ultimele zile. Fii deschis, aloca mai mult timp partenerului și vorbește deschis. Sunt posibile altercații cu colaboratorii sau rupturi de parteneriate mai vechi. Pe undeva este mai bine să te gândești pe îndelete cu ce persoane vei colabora în continuare, deoarece există șanse deosebite de a începe alte parteneriate mult mai profitabile.

Horoscop 2 februarie 2019 Leu
Sfârșitul acestei săptămâni anunța rutină și multă oboseală. Este posibil să te ocupi și de treburi rămase restanțe la serviciu. Recomandabil este să-ți dozezi eforturile și să te bazezi doar pe forțele tale. Relațiile colegiale sunt disonanțe, dar cu puțin efort se va putea cădea la pace pe orice temă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, coapselor și aparatului respirator. Ține dietă, plimbă-te mai mult în aer liber și odihnește-te suficient.

Horoscop 2 februarie 2019 Fecioară
Se pare că relațiile sentimentale sunt temă principală de care va trebui să te ocupi în acest weekend. Relația cu persoană iubită lasă mult de dorit, dar probabil că există o hibă serioasă. Este momentul să conștientizezi ce te nemulțumește la cei dragi și să-ți faci un plan de îmbunătățire a situației. Asta poate presupune renunțarea la unele persoane care până nu de mult te amuzau sau care îți erau pe plac. Ține cont de doleanțele celor din jur!

Horoscop 2 februarie 2019 Balanță
Treburile casnice sunt cele mai potrivite pentru zilele acestea. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare și exterioare spațiului locativ. Se poate pune problemă achiziționării unor bunuri patrimoniale, a unei case sau a unui teren. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, lucru știut și experimentat deja, însă la finalul acestei săptămâni se pot iscă adevărate conflicte din nimic.

Horoscop 2 februarie 2019 Scorpion
Călătoriile pe distante scurte sunt temele principale ale finalului acestei săptămâni. Poți plecă într-o mică excursie cu cineva drag sau în vizită la rude și prieteni. Atenție la informațiile primite: chiar dacă în aparentă nu le vezi rostul, la momentul potrivit îți vor fi de mare folos. Pe de altă parte sunt momente prielnice demersurilor intelectuale, studiilor și programării examenelor sau interviurilor. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât dozează-ți eforturile.

Horoscop 2 februarie 2019 Săgetător
Cumpărăturile necesare traiului zilnic au succes în aceste zile. Poți fi nemulțumit de banii disponibili, însă cu o bună organizare a bugetului te vei descurca. Deocamdată se pare că ai mai mult noroc și deschidere la banii și bunurile altora. Totuși, ai noroc la bani, astrele prevăd o perioadă propice pentru investiții durabile.

Horoscop 2 februarie 2019 Capricorn
La finalul acestei săptămâni ești capricios și destul de egoist. Nu prea te interesează relațiile cu ceilalți sau doleanțele lor. Îți dorești mai multă armonie în viață ta, însă depinde doar de ține să o obții. Sunt momente bune pentru a te ocupă mai mult de corpul și mintea ta. Recomandabil este să începi o dietă sezonieră și să faci mai mult exercițiu fizic. Propune-ți dialoguri cu persoane specializate în dezvoltare personală și relațională.

Horoscop 2 februarie 2019 Vărsător
Retragerea din forfotă vieții cotidiene este cea mai indicată pentru weekend-ul acestei săptămâni. Stările tale interioare sunt disonanțe, astfel încât plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte sau somnul îți vor aduce liniște și armonie. Poți află informații secrete legate de serviciu sau de cei apropiați. Fii prudent și nu plecă urechea la tot ce auzi. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că energiile cosmice îți pot creă probleme de lungă durată.

Horoscop 2 februarie 2019 Pești
Ești înconjurat de prieteni și persoane care ar dori să te protejeze. S-ar putea iscă ușor conflicte și de aici să se rupă relații vechi sau să se creeze premisele unor situații viitoare destul de neplăcute. Fii prudent în vorbe și fapte! Evită să promiți mai mult decât poți duce și să-ți expui planurile de viitor. Ești destul de combativ în relațiile sociale, însă ar fi bine să devii mai înțelegător cu ceilalți.