Horoscop 2 august 2019. Planuri de viitor, o şansă uriaşă şi prieteni falşi

zodia ta

Horoscop 2 august 2019 Berbec
Nativii din Berbec sunt sfătuiţi, astăzi, să aibă o atitudine pozitivă. Există riscul să vă stricaţi toată ziua dacă vă veţi gândi numai la lucruri negative. Astăzi este o zi foarte bună pentru o ieşire în aer liber. Aveţi nevoie de o astfel de experienţă pentru a vă recâştiga echilibrul fizic şi emoţional. Profitaţi de această ieşire pentru a vă gândi la viitorul vostru şi la planuri.

Horoscop 2 august 2019 Taur
Nativii din zodia Taur au o şansă unică, astăzi, pentru a-şi demonstra calităţile. Profesionalismul şi pasiunea voastră vor fi remarcate de colegi şi de şefi, astfel că veţi avea o şansă uriaşă pentru a primi un nou proiect sau pentru o promovare. Cei care sunt liberi în această zi, trebuie să se concentreze pe sănătate. Puţină mişcare vă va aminti de acele zile în care eraţi într-o formă de invidiat.

Horoscop 2 august 2019 Gemeni
Nativii din Gemeni trebuie să se abţină, astăzi, de la a da sfaturi prietenilor. Concentraţi-vă pe propria voastră viaţă şi gândiţi-vă foarte bine la ceea ce aveţi de făcut pe viitor. Mergeţi pe instinct şi nu ezitaţi chiar dacă această decizie nu pare a fi cea mai logică. Veţi descoperi, încă o dată, că fără riscuri asumate, succesul este imposibil.

Horoscop 2 august 2019 Rac
Pentru nativii din Rac se anunță o zi cu vești bune. Unele probleme care v-au consumat multe eforturi și energie în trecut și-ar putea găsi rezolvarea. Poate este vorba despre o veche dispută de natură legală sau de o problemă financiară. Rezolvarea ei vă va lua însă o piatră de pe inimă. Este posibil însă să se ivească unele mici conflicte în plan profesional cu colegii, dar le puteți aplana dacă dați dovadă de calm, spune horoscopul.

Horoscop 2 august 2019 Leu
Un pas important în carieră se întrevede astăzi pentru cei din zodia Leu. O schimbare în bine în plan profesional, poate o nouă funcție sau un alt serviciu vă va da o energie debordantă și speranța că veți putea face și alte schimbări în bine în viața voastră personală. În dragoste, ar fi bine să dați mai multă atenție persoanei iubite pentru a nu se simți neglijată, recomandă horoscopul.

Horoscop 2 august 2019 Fecioară
Pentru zodia Fecioară, o cerere venită din partea șefului sau din partea partenerului de viață s-ar putea dovedi destul de solicitantă în prima parte a zilei. Chiar dacă pare complicat, veți găsi resursele pentru a rezolva această situație. În a doua parte a zilei, un eveniment fericit vă va bine dispune. Poate fi o întâlnire surpriză cu o persoană apropiată, un cadou cu totul neașteptat sau un mic câștig.

Horoscop 2 august 2019 Balanţă
Astăzi, nativii zodiei Balanţă se vor simţi extrem de obosiţi. Sarcinile pe care le aveţi la serviciu, viaţa personală, dar şi relaţiile sociale vă vor epuiza. Dacă nu sunteţi atenţi, s-ar putea să vă îmbolnăviţi. Nu uitați să alternați între muncă și odihnă și nu vă blocați într-o singură sarcină prea mult timp. Vineri este ziua perfectă pentru a petrece timp cu familia. Seara, o cină cu partenerul este modul ideal de a termina ziua. Atenţie, însă, evitați să încercați un nou restaurant.

Horoscop 2 august 2019 Scorpion
Scorpionii trebuie să ştie că riscul de vătămare, astăzi, este mai mare decât de obicei. Evitați prea multă activitate fizică, deoarece ar putea fi prea mult pentru corpul dumneavoastră. Cei care au familii ar trebui să petreacă timp de calitate cu copiii lor. Mergeți la o plimbare în parc, planificați un picnic sau rămâneţi în casă și jucaţi-vă sau vizionaţi un film. Nu faceţi achiziții inutile, v-ar putea afecta serios bunăstarea financiară.

Horoscop 2 august 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii se vor simţi deprimaţi. Vor apărea o mulțime de probleme. Dacă nu cer ajutorul, riscă să-şi piardă cumpătul şi să greşească. Veţi depăşi totul doar cu ajutorul familiei şi prietenilor. Cereţi sfatul atunci când simţiţi că sunteţi depăşiţi de situaţie. Dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, trebuie să ştiţi că astăzi nu nu este ziua în care să vă mărturisiţi sentimentele. De asemenea, staţi departe de magazine. Mergeţi la cumpărături abia la începutul săptămânii viitoare.

Horoscop 2 august 2019 Capricorn
Pentru Capricorni, se recomandă concentrarea pe evitarea mincinoșilor și șarlatanilor din rândul cunoscuților. Astăzi te vei confrunta cu înșelăciunea, în cea mai pură formă. Nu uita să ții logica și prudența la îndemână și să acționezi cu mare grijă. După-amiaza, urmează o relaxare pe care o meriţi pe deplin, dar așteptați până când ați terminat sarcinile pentru a doua zi, toate afacerile financiare au fost încheiate și abia apoi puteţi să petreceţi timp cu familia.

Horoscop 2 august 2019 Vărsător
Vărsătorul astăzi este cu gândul la soartă și destin. Unii vor alege să își consolideze relațiile personale, unii vor începe să se concentreze mai mult pe finanțe și vor face un plan pentru economiile și pensionarea lor, iar cineva va încerca să obţină mai multe venituri din surse cel puţin neobișnuite. În ceea ce privește bunăstarea personală, această contemplare a unor subiecte serioase va necesita o anumită prudență. Evitați activitățile care vă epuizează și lăsați discuțiile dificile pentru altă zi.

Horoscop 2 august 2019 Pești
Pentru Pești, cel mai important lucru astăzi va fi stabilirea contactului cu o persoană dificilă cu care ai avut probleme în a comunica. Această persoană ar putea fi un potențial client sau părinții unui partener romantic. O ieşire pe plajă poate oferi o relaxare de moment de la frustrările pe care le puteți simți în urma undei zile destul de dificile.