Horoscop 17 noiembrie 2018. Escapadă la munte, declaraţie de dragoste şi o vizită surpriză

zodia ta

Horoscop 17 noiembrie 2018 Berbec
Astrele le-au rezervat, astăzi, nativilor din Berbec, o zi liniștită și plină de iubire în care își vor încărca bateriile cu energie pozitivă. Oamenii din viața voastră, familia și prietenii, vor fi în jurul vostru, iar astăzi voi veți fi în centrul atenției. Vă veți bucura de aprecierea tuturor fie că este vorba de o ieșire în aer liber, la mall sau chiar în casă. Spre seară, veți petrece clipe romantice alături de persoana iubită. Clișeele vă vor impresiona, din nou, chiar dacă nu credeați că iubitul sau iubita vă mai poate surprinde.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Taur
Taurii vor primi, astăzi, un rol foarte important. Fie că este vorba despre o veste de la… barză, fie că aveți un nou proiect de mare anvergură la locul de muncă, primul loc este al vostru. Veți primi cu mare mândrie acest nou rol de șef sau de părinte și veți face tot ce vă stă în puteri pentru ca totul să iasă exact așa cum vă doriți. Astrele sunt de partea voastră, astfel că totul va fi perfect!

Horoscop 17 noiembrie 2018 Gemeni
Gemenii se vor simți, astăzi, agitați și nu își vor găsi locul. Vă veți simți incomodați de orice prieten care va veni în vizită și veți încerca să ieșiți din această situație prin orice metodă. Singurul lucru care vă va scoate din această stare este surpriza pregătită de persoana iubită. Poate fi o cină romantică, o ieșire în doi într-un loc inedit sau pur și simplu o baie împreună într-o cadă acoperită cu spumă și petale de trandafiri. Oricum ar fi, lucrurile se vor schimba în bine.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Rac
Racii pot descoperi astăzi ceva foarte interesant de făcut în afara casei. S-ar putea însă ca partenerul să nu vă susţină interesul. Aşa că cel mai bine va fi să faceţi un compromis şi să găsiţi o activitate pe care să o faceţi împreună. E vital, spun astrele, ca în această seară să fiţi acasă şi să vă concentraţi asupra partenerului şi familiei.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Leu
Chiar dacă e posibil să vă confruntaţi cu conflicte sau probleme astăzi, nimic nu vă scoate din calmul proverbial. Păstraţi-vă moralul şi atitudinea pozitivă în faţa oricărei provocări şi astfel veiţi descoperi că sunteţi protejaţi în faţa multor situaţii enervante care pot apărea de-a lungul zilei.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Fecioară
O zi numai bună pentru Fecioare să-şi analizeze relaţiile personale. Nu strică un inventar al celor care aduc valoare şi energie pozitivă în viaţa voastră şi al celor care vă consumă energia. Asta o să vă facă viaţa mai simplă şi mai confortabilă. E bien să fiţi direcţi şi sinceri când stabiliţi cine mai rămâne în viaţa voastră şi care vă sunt priorităţile.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Balanţă
Balanţele vor avea parte de o vizită surpriză de la cineva în trecut. Probabil, această persoană îţi va rupe echilibrul emoțional cu propuneri şi ultimatumuri. Scăpaţi de prezenţa acestei persoane cât mai repede posibil. Sunt multe lucruri la care să te gândeşti şi care te aşteaptă astăzi: un consiliu de familie legat de o posibilă mutare, cumpărarea și vânzarea unor bunuri imobiliare.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Scorpion
Scorpionii trebuie să petreacă mult timp în aer liber astăzi. Spaţiul deschis îţi va face bine. Îţi vei întări imunitatea şi revitaliza corpul. Prioritizează sportul activ sau cel puțin o plimbare scurtă. Seara, ai putea să dai din greșeală de o persoană nepoliticoasă sau enervantă. Evită să stai de vorbă cu această persoană şi nu lăsa ca lucrurile să-ţi scape de sub control. Dacă păstrezi o atitudine pozitivă, te vei putea bucura de romantism.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Săgetător
Astăzi, Sagetatorii ar trebui să se gândească la dietă. Dacă vei avea o masă grea, bogată în calorii, cu siguranță vei regreta. În faţă ai un sezon lung, când activitatea va fi redusă la minim. Concentrează-te pe sport și alimente sănătoase. Convinge-ţi şi familia în acest efort și veţi beneficia cu toții de schimbări benefice în viață. Acesta este momentul potrivit pentru a vă curăța dulapul.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Capricorn
Capricornii ar trebui să se domolească şi să nu cheltuiască toate economiile familiei. Unele reduceri s-ar putea să vă facă cu ochiul, dar fiţi vigilenţi şi gândiţi-vă bine dacă vă folosesc cu adevărat. Discutaţi cu membrii familiei voastre şi ajungeţi la o înţelegere comună, altfel s-ar putea să generaţi conflicte pe care nu vi le doriţi. În general este o zi bună, destul de liniştită.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Vărsător
Vărsătorii, în această zi vor experimenta anumite schimbări, motiv pentru care nu trebuie să se grăbească în niciun domeniu de activitate. Este o perioadă pozitivă. Astfel, în absenţa unui program aglomerat, veţi avea ocazia să vă odihniţi bine şi să faceţi lucruri pe care în mod normal nu aveaţi timp să le duceţi la bun sfârşit. Un hobby, o vizită rudelor, orice vă face să vă simţiţi bine şi vă oferă pozitivitate.

Horoscop 17 noiembrie 2018 Pești
Peştii vor avea multă treabă în această zi, chiar dacă este weekend. Încercaţi să vă rezolvaţi toate sarcinile încă de dimineaţă, pentru a nu vă îngreuna cu ele pe tot parcusrul zilei. Seara există posibilitatea să primiţi o vizită neaşteptată din partea rudelor. Poate fi o ocazie bună să depănaţi amintiri, să vă distraţi şi mai ales să vă relaxaţi, pentru a vă încărca energia şi a fi pregătiţi de o nouă zi de muncă.

Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018. Dezamăgire pentru 2 zodii

Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018. Un nou final de săptămână care aduce tot felul de vești pentru zodii. Doi dintre nativi se vor simți dezamăgiți.

Iată ce surprize au rezervat astrele:

BERBEC

Sâmbătă: Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă!

Duminică: Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun.

TAUR

Sâmbătă: Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare dăruieşte din prea plinul tău de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros.

Duminică: Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră.

GEMENI

Sâmbătă: Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Tu nu ştii ce să faci: să ţii partea vreuneia din ele sau să rămâi imparţial până când se va clarifica învingătorul.

Duminică: E vremea să îţi iei rămas bun de la o etapă pe care ai tot alimentat-o şi să te pregăteşti să alegi altă cale. Nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, mai există şi alte variante, deci fii pregătit pentru nou!

RAC

Sâmbătă: Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţa ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor tale viitoare!

Duminică: Dacă toată lumea cu care discuţi azi îţi dă cam acelaşi sfat, ar fi bine să ţii cont de el. Da, poate tu vrei să te opui curentului şi să faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine să asculţi opinia colectivă.

LEU

Sâmbătă: Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale.

Duminică: Nu fi copil, prea o faci pe supăratul de la un fleac. Poate eşti jignit sau nemulţumit, dar nu are rost să te comporţi ca şi cum toată lumea ar avea ceva cu tine.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Înarmează-te cu multă răbdare şi ambiţie, pentru că numai cei care nu se lasă cu una cu două vor reuşi să-şi ducă intenţia la îndeplinire.

Duminică: Nu te poţi abţine să nu-i pedepseşti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falşi, declaraţiile pompoase şi neadevărate sau complimentele pe care ştii că nu le meriţi.

Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018

BALANȚA

Sâmbătă: Te atrage fantastic un domeniu nou care presimţi că îţi va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vieţii tale sau al carierei tale viitoare.

Duminică: Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii.

SCORPION

Sâmbătă: Dai dovadă de multă toleranţă, empatie, ştii să asculţi şi să dai sfaturi, deci, dacă tu simţi ceva special în legătură cu problemele celor din faţa ta, spune-le părerea ta cu sinceritate şi curaj.

Duminică: Nu mai aştepta, dacă simţi că e momentul potrivit să acţionezi într-o direcţie spre care mintea şi inima te îndeamnă.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers.

Duminică: Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început.

CAPRICORN

Sâmbătă: Eşti cam influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început.

Duminică:Nu te poţi baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: că va fi lângă tine când ai nevoie, că îţi va face un anumit serviciu atunci când îl vei solicita, că are el cunoştinţe suspuse pentru a interveni pe lângă ele în favoarea ta.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Este posibil ca emoțiile să depășească nivelul de intensitate cu care ești obișnuit și din acest motiv să nu le mai poți controla.

Duminică: Acorzi atenție cui nu trebuie, poate pentru că picură în urechile tale miere și e greu să te sustragi unei asemenea influențe, chiar dacă știi că nu e benefică.

PEȘTI

Sâmbătă: E greu să ajungi la o înțelegere cu cei cu care discuți astăzi, mai ales în problemele esențiale. Este important să știi unde și când să te oprești, în cadrul negocierii.

Duminică: Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului tău, dar nu te dai bătut de la atâta lucru.