Horoscopul de sambata, 17 noiembrie. Fecioarele sunt mai tolerante

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Berbec se vor simți epuizați, obosiți peste măsură, cu energia scăzută și vor căuta liniștea și detașarea față de problemele uzuale. Nativii nu se vor simți în apele lor și este recomandat să nu intre în discuții contradictorii cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere acestora să se odihnească mai mult și să evite orice fel de situații care implică efort fizic.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Taur se dedică activităților relaxante, plăcute, în compania celor dragi. Nativii au parte de înțelegere și sprijin din partea prietenilor și nu este exclus să primească cadouri din partea acestora, ceea ce poate însemna inclusiv un bilet de vacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să asculte sfaturile acestora pentru că ar putea primi răspunsuri la unele dileme avute.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să se facă remarcați într-un context social. Posibil ca nativii să participe la evenimente caritabile sau evenimente în cadrul cărora să iasă în evidență într-un mod plăcut. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a primi aplauze, laude și aprecieri și le cere să profite de acest context pentru a lega noi relații de prieteni sau profesionale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Rac se închid în casă pentru a analiza și reanaliza un proiect sau o situație care are legătură cu locul de muncă. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la detalii și mai ales la calcule. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și schimbe niște idei, niște concepții legate de activitatea profesională.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Leu dau dovadă de o bună capacitate de comunicare și sunt mult mai înțelegători cu cei din jur. Nativii vor surprinde prin mărinimie, prin voie bună și prin ajutorul și sfaturile pe care sunt dispuși să le dea celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a se împăca cu cei dragi și de a-și consolida relațiile de familie.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Fecioară sunt mult mai dispuși decât de obicei să cedeze în fața celor dragi din dorința de a avea parte de liniște. Nativii vor lăsa de la ei, vor fi toleranți, vor face compromisuri în relația cu persoana iubită și vor fi dispuși să se împace cu cei cu care erau în conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi îndeamnă să abordeze cu curaj teme de discuție delicate pe care până acum le-au evitat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Balanță încep să se simtă din ce în ce mai bine. Nativii au ocazia să se recupereze fizic, dar mai ales psihic după o perioadă traumatizantă sau după o perioadă în care s-au suprasolicitat, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se odihnească pe cât de mult posibil și să acorde o atenție aparte alimentației sănătoase.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Scorpion se pot întoarce cu gândul în trecut. Nativii vor rememora amintirile frumoase, vor fi nostalgici și melancolici și nu este exclus să aibă niște inițiative pe care ulterior să le regrete. De exemplu, este posibil să caute o persoană cu care, cândva, au avut o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și îndrepte atenția asupra activităților relaxante și distractive.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de armonia în locuință și viața de familie. Nativii pot începe prin a face curățenie și ordine în casă, prin a reamenaja căminul și pot ajunge până la dialoguri plăcute cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să-și consolideze relația cu rudele și le cere să fie mai înțelegători, în special cu persoanele în vârstă.

Citește și: Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018. Gemenii pot începe o relație

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia de a face niște deplasări, excursii în locuri dragi, cu puternică încărcătură emoțională. Nativii vor încerca să restabilească o legătură cu o persoană, posibil chiar cu o rudă cu care până acum au fost în conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să primească aprecieri, dar și critici pozitive.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Vărsător își fac griji în privința unei sume de bani care trebuie să le intre în conturi. Nativii fac calcule și socoteli și reușesc să dezlege o încurcătură. Context astral favorabil din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se avânte în împrumuturi, ci să aibă răbdare și încredere că situația se va rezolva în avantajul lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018
Cei născuți în zodia Pești dau dovadă de o stare de spirit bună. Nativii sunt bine dispuși, energici, entuziaști, vărbăreți și glumeți și se lasă atrași de activități distractive care le oferă ocazia să se simtă în apele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă un confort psihic, un echilibru mental care îi poate ajuta să ia decizii bune și de lungă durată.