Horoscop 17 decembrie. Ce zodie rămâne fără loc de muncă! Astrele o lovesc

zodia ta

Horoscop 17 decembrie Berbec
O zi cu stări contradictorii. Ba ai chef de tot și toate, ba te superi din te miri ce. Ceilalți vin cu drag către ține, însă tu îi îndepărtezi sau îi necăjești prin capricii și ifose de moment. Controlează-ți reacțiile și canalizează-ți energia spre activități de recreere sau de întreținere corporală. Foarte bine ți-ar prinde un masaj, o ieșire la piscină sau începerea unui program regulat de exerciții fizice.

Horoscop 17 decembrie Taur
Contextul astral de astazi te predispune la însingurare si stari meditative. Ar fi bine să-ți iei liber si sa evadezi in natura, departe de zgomotul cotidian si de ceilalti. Sunt multe segmente de viata si activitate care te nemultumesc sau pe care nu le mai intelegi. Sanatatea este foarte vulnerabilă. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mult. De evitat consultatiile si analizele medicale pe cat posibil!

Horoscop 17 decembrie Gemeni
O zi care iti da de gandit vizavi de prieteni si sustinatori. Ar fi bine sa faci o curatenie drastica printre apropiati si sa pastrezi alaturi de tine doar oamenii care iti sunt intr-adevar loiali. Este posibil ca un prieten mai vechi să-ți ceară bani cu imprumut sau un alt tip de ajutor material. Analizeaza cu atentie despre cine si despre ce este vorba si abia dupa aceea hotaraste-te sa il ajuti.

Horoscop 17 decembrie Rac
La serviciu se prefigureaza un final de capitol. Relatiile cu sefii sunt tensionate si foarte usor se pot isca discutii aprinse. Poate fi vorba de o restrangere de activitate in domeniul profesional in care activezi sau daca ai avut o functie de conducere, aceasta va disparea din palmaresul tau. Pe undeva este mai bine, pentru ca vei avea mai mult timp la dispozitie sa te ocupi de casa si de membrii familiei.

Horoscop 17 decembrie Leu
Se întrezărește la orizont o călătorie în străinătate sau întâlniri cu persoane străine. Poate fi vorba despre o călătorie de agrement, însă și cele profesionale sau de studii pot fi luate în calcul. Pe de altă parte, gândește-te la îmbogățirea bagajului de cunoștințe, prin abordarea unor studii pe termen lung. Dacă ești nevoit să susții examene și probe pentru un loc de muncă sau pentru admiterea la o școală, pregătește-te pe îndelete.

Horoscop 17 decembrie Fecioară
Ziua este potrivita pentru achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Esti nemultumit de bugetul de care dispui, insa tocmai incepe o perioada excelenta la capitolul venituri. Totusi evita sa faci cumparaturi nefondate sau planuri marete in acest sens. Deocamdata, cu putin efort si bunavointa te poti descurca foarte bine. Pe de alta parte, in cazul unui divort sau unor litigii legate de mosteniri, poti primi astazi vesti satisfacatoare.

Horoscop 17 decembrie Balanță
Relațiile parteneriale îți dau bătăi de cap. Este adevărat că ești absorbit de treburile tale personale și de relațiile cu membrii familiei, însă ai grijă și de colaboratori sau partenerul de viață. Este o perioadă în care ești susținut de astre, iar asta îți va oferi și mai mult elan în tot ce întreprinzi. Ascultă ce au de zis ceilalți și vezi ce corecții sunt necesare pentru bunul mers al colaborărilor în care ești implicat.

Horoscop 17 decembrie Scorpion
La serviciu este mult de lucru si relatii colegiale precare. Daca stai acasa va trebui sa te ocupi de treburile de rutina, insa tot singur, pentru ca membrii familiei au alte priorități. Oricum nu prea ai clipe de ragaz. Dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul este obosit si se pot accentua afecțiunile vechi. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Odihneste-te, plimba-te mai mult in natura si dormi suficient.

Horoscop 17 decembrie Săgetător
Persoană iubită sau copiii îți acaparează atenția, însă mai mult aceștia îți vor banii și poate unele bunuri personale. Șantajul emoțional este la cote mari, de aceea fii prudent și evită să intri în jocul altora. Totuși, ce se petrece în preajmă ta astăzi te va ajută să-ți schimbi scară de valori și să ai mai multă grijă de ține. Ai putea constată că cei dragi profită regulat de pe urmă muncii tale.

Horoscop 17 decembrie Capricorn
Astrele iti treburile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei. Bine ar fi sa verifici instalatiile de foc și de aer din spatiul locativ, pentru ca pot exista avarii. Esti foarte serios si drastic cu membrii familiei, aspecte care îi vor face pe acestia sa se indeparteze de tine sau sa-ți ignore parerile. Cotroleaza-ti reactiile si fii mai intelegator. Se anunta o perioada incarcata in plan profesional.

Horoscop 17 decembrie Vărsător
Ziua îți poate aduce mai multe călătorii pe distante scurte. Poate fi vorba despre vizite și întâlniri cu prietenii sau rudele, fie este nevoie să faci comisioane profesionale. Comunicarea este marcată de o notă emotivă, iar schimbul de informații se face dificil. Nu plecă urechea la tot ce auzi, pentru că sunt și subiecte care nu te privesc și trebuie să te detașezi de acestea.

Horoscop 17 decembrie Pești
Ziua este favorabilă cumpărăturilor, cadourilor sau discuțiilor legate de veniturile tale din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Veștile despre salarizare sau condiții de muncă sunt neplăcute deocamdată, însă ai răbdare și încredere că vor veni vremuri mai bune. Sunt posibile restructurări, disponibilizări, poți rămâne fără job. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare și ai în vedere și achitarea la timp a facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii.