Horoscop 16 noiembrie 2018. Capricornii vor lua o decizie care va şoca pe multă lume

zodiata

Horoscop zilnic 16 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 16 noiembrie Berbec. Unele persoane îţi descriu viitorul în culori foarte promiţătoare, dar, deşi eşti vrei să fii şi tu optimist, de data aceasta ai rezerve dacă să-i crezi sau nu. De fapt, aştepţi dovezi mai clare că va fi chiar aşa de bine pe cât promit ei şi stai în expectativă, precaut şi un pic temător, ca nu cumva tot ce spun ei să fie doar un scenariu fantezist dus la extrem. Vei crede totul atunci când se va şi întâmpla, de aceea preferi să aştepţi să vină acel moment şi abia apoi să te entuziasmezi la fel ca ceilalţi.

Horoscop 16 noiembrie Taur. Te înarmezi cu toată puterea pentru a te avânta într-un proiect nou de anvergură care va necesita resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispoziţie, există ceva ce te motivează îndeajuns de bine ca să te apuci serios de acest plan măreţ. Cât timp ai ceva de câştigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoaştere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan. Nu e o noutate la tine o atitudine atât de răzbătătoare şi puternică, pentru că deţii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar şi cu cei mult mai puternici decât tine. Cu cât mai dificilă provocarea, cu atât mai mare ţi-e ambiţia!

Horoscop 16 noiembrie Gemeni. Dacă faci echipă cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este în găsirea partenerilor adecvaţi pentru ceea ce ţi-ai propus. Caută în jurul tău oameni care nu-ţi seamănă, care vin cu alte calităţi şi alte resurse în proiectul de care te ocupi. Cheamă alături persoane cu resurse mari de energie sau de răbdare, tovarăşi de lucru dispuşi să pună mâna să construiască ceva concret sau pe alţii care ştiu ce e de făcut la nivel teoretic. Unindu-vă cu toţii forţele, proiectele începute vor merge excelent, pentru că fiecare în parte, separat, nu ar ajunge la aceleaşi rezultate.

Horoscop 16 noiembrie Rac. Chiar dacă atmosfera devine ceva mai tensionată în jurul tău, nu o privi ca pe un atac la persoană, ci ca pe motivaţia perfectă să te implici trup şi suflet pentru a arăta că eşti bun. Spiritul combativ te cuprinde când îi vezi şi pe alţii că se implică atât de serios, şi reuşeşti să scoţi ce ai mai bun din tine pentru a-şi demonstra supremaţia, valoarea, unicitatea. Dacă reuşeşti să scoţi la lumină, în orice situaţie cu iz agresiv, doar partea pozitivă a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capăt şi obţine succesul dorit, deci nu te lăsa nicio clipă copleşit de critici, răutăţi, invidii. Zâmbeşte şi treci mai departe!

Horoscop 16 noiembrie Leu. Cândva ai abandonat un proiect pentru care nu erau întrunite condiţiile unei evoluţii de succes. Acum îţi aduci aminte de ceea ce ai lăsat în urmă şi o iei frumos de la capăt, cu mai mult entuziasm, nici nu-ţi vine a crede cât de bine înaintează toate acum, semn că ai mai acumulat ceva cunoştinţe pe parcurs şi ştii exact ce trebuie făcut. Când vezi că o acţiune stă pe loc şi nimic nou nu se mai întâmplă, e bine s-o laşi o vreme pe linie moartă, în aşteptare, şi să te ocupi de ea după o perioadă de pauză. A doua oară ar putea evolua mult mai bine!

Horoscop 16 noiembrie Fecioara. Ai în preajma ta oameni pe care te poţi baza, în care poţi avea încredere, de la care vei primi soluţii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci aceştia chiar pun umărul la problema care te frământă şi nu te lasă până nu văd că ai depăşit impasul. Rareori poţi avea parte de asemenea sprijin, ca atare profită din plin de generozitatea celor care îţi ţin companie, de experienţa pe care vor să ţi-o împărtăşească, de sfaturile bine documentate pe care le primeşti de la ei. Le vei păstra în memorie şi te vei folosi şi altădată de ele, deci deschide bine urechea şi captează toată informaţia utilă!

Horoscop 16 noiembrie Balanta. Inima te cheamă în altă parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag ţie nu poate fi acum lângă tine şi încerci să mai reduci distanţele stând ore în şir la telefon sau trimiţându-i mesaje de afecţiune pe toate căile accesibile. Dacă ai ocazia de a călători, ai şansa de a trece printr-un loc cu o încărcătură emoţională aparte, de parcă tânjeai să ajungi din nou pe acolo sau visai să treci vreodată prin acel spaţiu căruia îi acorzi semnificaţii deosebite. Te vei întoarce acasă fericit pentru că ţi-ai împlinit visul!

Horoscop 16 noiembrie Scorpion. Proiectul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme ajunge într-un impas care te obligă să iei o pauză. Profită de acest răgaz, pentru că poate fi de folos pentru a-ţi face ordine prin gânduri şi a găsi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. După o perioadă de detaşare binefăcătoare, te întorci la vechile probleme cu multe soluţii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioadă de pauză poate fi de bun augur pentru a continua după aceea cu alt tonus.

Horoscop 16 noiembrie Sagetator. Uneori, cele mai bune schimbări în viaţă le faci la furie, într-un moment de tensiune în relaţia cu cei care nu te înţeleg. Eşti pregătit de o schimbare de atitudine sau de direcţie doar pentru a demonstra cuiva că poţi duce la capăt ce ai promis sau că e bine ce faci, deci fă pasul, dar nu te aştepta şi la felicitări. Din orgoliu, unii nu vor aprecia curajul schimbării la tine, ci vor avea de comentat şi de data aceasta, dar dacă ai luat decizia, ţine-te de ea, în ciuda afronturilor dure. Cât timp tu crezi că e bine ce faci, asta contează. Nu te lăsa oprit din elan de asemenea atacuri!

Horoscop 16 noiembrie Capricorn. Decizia pe care o iei azi poate şoca pe multă lume tocmai pentru că schimbă complet lucrurile. Nu eşti atât de ferm de obicei, îţi plac schimbările radicale, dar azi eşti pregătit de o mare răsturnare de situaţie, eşti convins că e obligatorie de aceea eşti gata să dărâmi tot, ca s-o iei mai apoi în cu totul alt sens. Chiar dacă schimbarea te sperie, spui gata, stop, până aici, ca de mâine să refaci totul din temelie. Mulţi se întreabă de unde ai, brusc, atâta curaj, dar când eşti strâns cu uşa descoperi în tine calităţi pe care nici tu nu ştiai că le ai.

Horoscop 16 noiembrie Varsator. Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, înfloresc sub ochii tăi, renasc speranţa în inima ta şi eşti încântat de perspectivele promiţătoare care se văd la orizont. Depune pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente ieşite din comun, pentru că bucurii poţi primi şi din direcţii complet neaşteptate. Mulţumeşte-te cu mărunţişuri şi acordă-le şi lor atenţie, fără a aştepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi şi ea sursă de fericire!

Horoscop 16 noiembrie Pesti. Nimereşti într-un mediu în care îţi place cum eşti tratat. Simţi în tonul tuturor apreciere, respect, pentru că nimeni nu te judecă aici, nimeni nu-ţi pune etichete nemeritate, ci te vede exact aşa cum eşti tu cu adevărat. Nici tu nu începe să-i cataloghezi pe ceilalţi în niciun fel, pentru că dialogul se va menţine pe un teren paşnic şi amiabil atât timp cât ştiţi să vă apreciaţi corect unii pe alţii. Lasă bârfa, lasă judecăţile de valoare fără să-l cunoşti pe cel de lângă tine. şi ai să vezi ce relaţie bună ai cu oricine!

Horoscop weekend 16-18 noiembrie 2018

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cine este la butoane si la carma in viata ta amoroasa ? Se pare ca in aceste zile vei oscila intre a prelua tu fraiele si a fi sub dominarea partenerului. Poate ca nu este vorba neaparat despre cine este sau cine nu este in control. De fapt, o batalie de putere poate fi doar o distragere a atentiei de la cum te simti cu adevarat in aceasta combinatie, ca sa nu te confrunti cu ce vrei de fapt de la relatie si nu obtii. Poate ca este timpul sa te uiti un pic mai profund si atent nu la detaliile zilnice si orgolii ci la intreaga imagine de ansamblu si unde se indreapta aceasta. Aceasta ecuatie se aplica la fel de bine si pentru o relatie importanta de business, nu doar intr-o relatie de iubire.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai invatat tot ce este de invatat despre un anumit subiect ce tine de starea ta de bine sau de munca, deci nu ai de ce sa eziti cand este momentul sa treci la noi actiuni. Acum este unul din acele momente in care trebuie sa ai, pur si simplu, incredere in propria ta autoritate. Daca cineva are o informatie care ar ajuta la luarea unei decizii mai clare, persoana nu pare a-ti livra informatia in timp util. Asadar, toate indiciile astrale arata spre tine ca fiind singura persoana ce trebuie sa se decida si sa si actioneze. Adanc in tine, tu ai raspunsurile.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tocmai cand viata de iubire devine mai interesanta, ai tendinta sa te panichezi si rusinezi. Poate ca iti aminesti de momente trecute in care ai fost dezamagit si acum esti temator sau prudent ? Inainte de a sta asa de mult in constructiile mintii si a te panica, incearca sa o iei cu pasi simpli inainte printr-o conversatie. Cu cat stii mai multe despre ce simte si cum gandeste persoana, precum si ce intentii are, cu atat mai increzator te vei simti despre viitor sau vei capata claritate ca trebuie sa faci un pas in spate. Probabil ca nu vei primi raspunsurile dorite imediat, dar macar vei folosi aceste zile pentru a aprofunda conversatii mai profunde de mare ajutor pentru deciziile de viitor.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Nu vei termina niciodata un proiect important ce tine de casa ta sau sa obtii o rezolutie de la un membru de familie daca te afli in starea de asteptare ca cineva sa iti dea aprobarea. Sa stii ca este timpul sa pui tu lucrurile cap la cap in cel mai bun mod pe care il stii. Uneori, tot ce poti face este sa iti asumi riscuri si sa ai incredere in propria ta autoritate. Nu e niciodata momentul perfect lipsit de niciun risc pentru a actiona spre ce iti doresti. De fapt, tu il faci perfect atunci cand iti aduni increderea de a da viata lucrurilor. Daca faci vreo greseala, intotdeauna exista timp sa o corectezi, deci fii fara griji.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Tocmai cand esti gata sa iti exprimi sentimentele, poti incepe sa te indoiesti daca este momentul sau locul potrivit sa te deschizi asa mult. Nu exista o stiinta in legatura cu asta. Este doar o chestiune daca te simti suficient de confortabil sa iti pui sufletul pe tava in fata cuiva. Mentine lucrurile simple in aceste zile. Evita sa devii prea serios si sa faci ceva din obligatie. Tu intotdeauna ai cele mai bune raspunsuri si comportamente atunci cand ai o atitudine jucausa si iubitoare de viata, deci nu are sens sa schimbi nimic din cum esti tu cel mai bine. Daca simti ca vrei sa iti deschizi inima, arunca o mica momeala si vezi daca persoana o prinde.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Ai muncit si muncesti asa de mult pentru banii tai, deci nu trebuie sa te temi sa ii cheltui. Este in regula sa iti cumperi si tu ceva ce iti doresti mult. Totusi, daca vei ajunge sa o faci apoi sa te simti vinovat, mai bine tine-ti banii in portofel sau cont. Daca acum esti intr-o etapa buna financiar, sa stii ca nu mereu va fi la fel, deci mai intai bucura-te la gandul ca iti vei lua ceva drag tie, si apoi mergi la cumparaturi. Energia cu care o faci conteaza cel mai mult. In alta ordine de idei, o discutie cu partenerul ar putea deveni cam ciudata. Este oare pentru ca unul dintre voi tine ceva ascuns de celalalt ?

Horoscop weekend. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Nu iti incarca agenda de weekend cu activitati si evenimente in cazul in care te simti obosit sau daca gandul la acestea te streseaza. La fel de bine, ai putea sa nu raspunzi la anumite apeluri daca simti ca nu ai energia benefica de a purta o conversatie cu cineva ce te streseaza sau stii ca vine cu vesti sau informatii neplacute. Pune pauza pe lucrurile pe care nu vrei sa le faci si transforma acest weekend intr-unul dedicat grijei pentru sine. Rasfata-te cu un masaj, o vizita la salon sau cu o carte sau film bun. Tot acum este un bun moment sa iti improspatezi garderoba cu ceva nou.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Viata ta amoroasa a fost pusa putin pe pauza cat timp Venus a fost retrograd, dar de acum vei incepe sa mergi in directia buna. In acest weekend, fii calm, rabdator, cool si lasa lucrurile sa se desfasoare in mod organic si natural. Nu te certa pe teme de bani si nu strica o intalnire erotica pentru ca se pot deteriora lucruri greu de reparat ulterior. De fapt, cea mai buna miscare acum este sa nu faci deloc nicio miscare din propria ta initiativa ci sa lasi viata sa curga in directia sa naturala. Unele lucruri trebuie sa se coaca inainte de a fi impinse spre inainte.

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Nu spune ceva daca nu esti totalmente autentic, sincer si impecabil in ceea ce spui. O minciuna sau o promisiune falsa, in special unui membru de familie sau prieten drag, te poate bantui saptamani la rand, deci nu o face. Daca tu esti cel ce primeste o asemenea comunicare, va fi nevoie sa ai rabdare in cerinta ta pentru adevar, pentru ca persoana care ti-a dat aceste vorbe poate fi la fel de confuza ca tine. In alta ordine de idei, viata ta sociala va fi activa si se poate resimti si asupra buzunarului, datorita evenimentelor de weekend. Fii prudent.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Daca ai ingrijorari despre anumite subiecte ce tin de familia ta sau casa, sa stii ca s-ar parea ca nu sunt intemeiate. Oricum, daca nu ai ce face concret pe tema asta, nu este bine sa lasi gandurile sau subiectele sa te scoata din minti. Ce e real este ca circula in mintea ta ganduri ce iti activeaza cele mai mari frici. Asta inseamna ca transformi in capul tau o situatie in ceva mult mai rau decat este. Iesirea de aici sta in abilitatea ta de a-ti lua puterea inapoi de la aceste ganduri care nu te fac sa te simti bine. Doar atunci vei avea claritatea necesara ca sa intelegi fiecare situatie si ce actiuni se impune. Clarifica-ti mintea in aceste zile si creste-ti vibratia prin ganduri si actiuni pozitive si foarte placute.

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Daca ai de gand sa iti asumi o portie de credinta, atunci fa-o. Dar daca inima ta nu este implicata, nu are sens sa o faci si sa tot dezbati in minte daca sa faci asta sau nu, daca sa iti asumi un risc sau o schimbare sau nu. Acum esti cat se poate de pregatit cu putinta sa treci la o noua etapa pe un domeniu. Poate ca nu esti inca pregatit sa iti planifici in detaliu viitorul financiar. Trebuie sa te reintorci si sa vezi unde te afli concret inainte de a merge mai departe cu anumite planuri. Asteapta momentul potrivit pe care il vei simti cu siguranta la nivel de inima.

Horoscop weekend. PESTI (20 februarie – 20 martie)
Daca ai de gand sa arati si sa afirmi lumii cine esti tu, este important sa fii sincer. Daca pictezi o falsa pictura, nu te va ajuta cu nimic. De fapt, chiar ai putea avea repercursiuni. Poate ca vrei sa vinzi o idee despre persoana ce ai dori sa fii dar nu esti inca ? Exista o linie fina de demarcatie intre a te prezenta gresit sau a te preface ca esti intr-un fel pana cand si tu crezi asta. Trebuie sa simti aceasta diferenta, pentru binele tau. Insa pana atunci, dedica-ti timp ca sa iesi in exterior cat se poate de real, de autentic, de tu, de asumat. Tu ai puteri si talente unica care sunt deja pline de forta, pentru care oamenii te iubesc. Fa-o si tu.