Horoscop 16 noiembrie! Ce spun astrele: Astăzi nu este necesar să cumperi lucruri care nu îți trebuie

ZODIA TA

Horoscop 16 noiembrie. Iată ce ne spun astrele, în viziunea lui Radu Ștefănescu.

BERBEC Profesional, ai dori să-ţi discuţi problemele de serviciu cu cineva de încredere. Ai nişte bănuieli, intuiţia îţi spune că treburile, acolo unde munceşti, nu sunt pe direcţia cea mai bună. În acelaşi timp poţi să cauţi altceva, dacă eşti policalificat, schimbi locul, schimbi norocul. Dar nu este bine să faci acest lucru înainte de sărbătorile de iarnă!

TAUR Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti în această zi. Nu promite, la rândul tău, nimic, nimănui! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi, nu eşti la coridă! Afacerile sunt o treabă delicată, de ceasornicărie elveţiană, fii atent la nuanţe. Ai citit, vreodată, contractul cu banca?

GEMENI Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Criza de timp este a doua meserie a Gemenilor. Poate, de aceea, nu termină treburile începute. Astăzi nu este necesar să cumperi lucruri care nu îţi trebuie!

RAC La serviciu este o zi plată, monotonă, care nu îţi îmbunătăţeşte performanţele. Sfârşitul săptămânii de lucru te găseşti gata de distracţie. O zi de vineri bună pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau la spectacol, după program. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place, este o zi plăcută!

LEU Munca ta este o problemă de atenţie şi de relaţii umane. Fie că eşti pilot, sau preot, astăzi trebuie să fii mai atent, decât de obicei. Atenţia aduce profesionalismul şi competenţa, cu ea.Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Zâmbeşte şi nu da replica imediat, fii calm, optimist! Nu promite nimănui, nimic, eşti în pierdere de resurse.

FECIOARĂ Nimic nu se compară cu o victorie profesională, fie că ai câştigat o licitaţie, fie că ai încheiat un contract avantajos, fie că ai investit câştigător la bursă.O zi de vineri favorabilă, în special, pentru marea majoritate, la cumpărăturile săptămânale. Ocupă-te de programul tau obişnuit, seara ieşi în oraş, poate du-te la un spectacolşi stelele spun ca totul este bine!

BALANŢĂ Atenţie mare la trafic, dacă conduci maşina, motorul sau o bicicletă. Și mai mare atenţie, dacă mergi pe jos! Astăzi nu scoate bani din buzunar decât pentru alimente şi acelea cu o listă clară şi bine întocmită.Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat!

SCORPION În acest sfârşit de săptămână de lucru realizezi că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în această zi poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul, eşti în pragul unei realizări profesionale, de carieră, care îţi deschide multe posibilităţi.

SĂGETĂTOR La serviciu, sau unde lucrezi, dacă eşti PFA sau ai o profesie liberală, ai câteva posibile momente vesele. Poate fi pe lângă bancuri, sau glume, un căţel, sau o pisicuţă, adusă de un coleg.Zi de cumpărături săptămânale. Normal, este vineri! O zi obişnuită, ca multe alte zile de vineri. Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai!

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în această zi. Nu te risipi, nu risca în afaceri şi domeniiambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Mercur şi Jupiter îţi indică că investiţiile făcute astăzi pot să aibă rezultate bune. Nu răspunde la provocări, mai ales dacă vin din partea unei femei.

VĂRSĂTOR Eşti gata să pariezi, să rişti. Utopiile zodiei! Mai verifică odată informaţiile strict confidenţiale primite, stelele spun că sunt ”fake news”. Cineva, cumva, vrea să pierzi bani. Eu, dacă aş fi în locul tău, aş sta cu banii în buzunar, mai bine aş paria duminică la Ploieşti, la hipodrom, măcar te şi distrezi, vezi lumea. Lumea bună era între cele două războaie, la hipodromul din Nordul Bucureştilor, acum…

PEŞTI Ai avut o săptămână de lucru grea şi obositoare.Astăzi nu mai vorbi mult la mobil, încearcă să te concentrezi, ai câteva probleme importante şi spinoase de rezolvat.Trebuie să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi, să recuperezi energia consumată. Asta după program, la serviciu se declanşează o mică criză, ai uitat ceva – nici eu nu-mi amintesc ce!