Horoscop 14 octombrie 2018. Declaraţie de dragoste, bani și un secret uimitor

Horoscop 14 octombrie Berbec
Berbecii încep ultima zi a săptămânii cu zâmbetul pe buze. Un mic dejun pregătit de persoana iubită sau un gest simplu de afecțiune le va însenina chipurile acestor nativi, ajutându-i să se relaxeze după o perioadă haotică și solicitantă. Pe seară s-ar putea să primească un telefon surpriză, care le va aduce numai vești bune legate de bani. Așadar, o zi cum nu se poate mai frumoasă!

Horoscop 14 octombrie Taur
Taurii sunt sfătuiți să se scuture de gândurile negre și să nu-și lase sufletul cuprins de dezamăgire. Se întâmplă lucruri nu tocmai plăcute, toamna vine cu stările ei, însă atitudinea face diferența dintre o zi bună și una complet pierdută. Dacă te simți singur nu ezita să suni un prieten, atmosfera se va schimba în doar câteva minute.

Horoscop 14 octombrie Gemeni
Gemenii vor avea nesperate oportunități de a-și exersa răbdarea și toleranța astăzi. Câteva ore petrecute alături de prietenii de familie, care au copii nu tocmai liniștiți, îi vor face să considere fuga în munți drept o soluție acceptabilă. Ceea ce trebuia să fie distracție e doar un test de anduranță, dar tot răul spre bine. Abia spre seară, alături de cei dragi, vor aprecia cu adevărat valoarea unui moment de liniște.

Horoscop 14 octombrie 2018 Rac
Surpriză totală. Racii vor rămâne fără cuvinte atunci când o persoană aproapiată, pe care o considerau simplu prieten, își va lua inima în dinți și va spune adevărul despre ceea ce simte. Este un moment plin de tensiune, însă racii vor aprecia curajul și sinceritatea. Nu este exclus să-și reevalueze sentimentele față de această persoană, pe care, acum, o văd într-o cu totul altă lumină.

Horoscop 14 octombrie Leu
Astăzi, Leii se vor simți foarte nostalgici pentru un motiv inexplicabil. Vor încerca să înţeleagă care le este rolul în lume. Vor fi coleşiţi de tristeţe şi se vor întreba dacă mai are rost să continue aşa. Sfatul astrelor este să fie mulţumiţi de ceea ce au, să aprecieze viaţa şi ceea ce fac acum. În scurt, timp, lumina va ieşi şi pe drumul lor şi succesul va veni şi el negreşit.

Horoscop 14 octombrie Fecioară
În această duminică, Fecioarele vor fi preocupate de sănătatea unei rude apropiate. Vor observa că această persoană nu este bine şi vor face orice ca să o ajute. Lucru care ca fi tratat cu o recunoștință sinceră de această persoană. Cu toate acestea, altcineva nu va aprecia efortul acestor nativi. Vor spune că sunt trataţi ca o bancă. Sfatul este să nu asculte aceste vorbe şi să nu se simtă vinovați pentru că nu există nici o bază pentru aceste răutăţi.

Horoscop 14 octombrie Balanţă
Astăzi, Balanţele vor fi centrul atenției, primind cu umilință complimente și distincții bine meritate. Acest lucru ar putea fi chiar public, eventual pentru o faptă nobilă pe care o fac, ceea ce le poate conferi denumirea de erou sau eroină. Vor fi copleşiţi de atenţie. În această după-amiază, vor căuta singurătatea, pacea şi liniştea, astfel încât să se poată relaxa.

Horoscop 14 octombrie 2018 Scorpion
Duminică, Scorpionii vor fi maeştri în a spune NU. Li se va cere ajutor, însă vor refuza să acorde acest ajutor. Nu trebuie să se simtă vinovaţi dacă motivul este că vor să se odihnească. Dacă este vorba despre un prieten apropiat sau un membru al familiei, nu trebuie să se simtă obligaţi să ajute. Astăzi, Scorpionii se pun pe ei pe primul loc, ceea ce este minunat.

Horoscop 14 octombrie Săgetător
Duminică dimineață, Săgetătorii se vor trezi fără chef de socializare. Astfel, dacă familia sau prietenii organizează un eveniment cu mulți invitați, nu e o problemă dacă evitați să participați. Decât să vă simțiți stingheri, mai bine relaxați-vă, spune horoscopul. Alegeți un film, ocupați-vă de hobby-urile voastre și încărcați-vă bateriile, pentru că urmează o săptămână solicitantă.

Horoscop 14 octombrie Capricorn
Capricornii vor descoperi astăzi accidental un secret al unei persoane apropiate. Veți fi șocați de ceea ce ați aflat. Încercați să fiți discreți și să nu împărtășiți cu nimeni acest secret, recomandă horoscopul. De asemenea, e bine să vi-l alungați din minte și să vă concentrați asupra relației personale. E mai important să vă consolidați legătura cu persoana iubită, așa că încercați să faceți astăzi un gest care să o impresioneze.

Horoscop 14 Octombrie Vărsător
Pe 14 octombrie, Vărsătorii s-ar putea bucura de un moment care le va schimba cariera. Veți cunoaște cu ajutorul unui prieten, la un eveniment ori la o întâlnire, o persoană cu multă experiență, chiar în domeniul în care voi lucrați. Această persoană se va dovedi o adevărată sursă de inspirație pentru voi și vă va captiva. Încercați să o țineți aproape și să-i câștigați prietenia, pentru că experiența sa vă va ajuta foarte mult pe viitor!

Horoscop 14 octombrie 2018 Pești
Astăzi, Peștii ar face bine să-și alunge gândurile care i-au măcinat în ultima vreme. Veți descoperi că alte probleme sunt cu adevărat importante. Un prieten sau o rudă vă va cere ajutorul într-o problemă medicală. Nu ezitați să-i fiți alături, spune horoscopul. Dați-i mâna de ajutor de care are mare nevoie și, pe viitor, vă va întoarce serviciul și vă va fi recunoscător!