Horoscop 13 decembrie. Gemenii primesc propuneri inedite în sfera carierei

ZODIA TA

Horoscopul din 13 decembrie vă recomandă să vă dozați eforturile deoarece urmează o zi agitată în sfera profesională, iar multe zodii se vor resimți în această perioadă. Gemenii par a fi avantajați de astre. Primesc vești inedite pe segemntul banilor.

 

Horoscop 13 decembrie Berbec
Atenția îți este reținută astăzi de relațiile cu prietenii. Faci eforturi destul de mari că să menții vechile prietenii sau să te ții după persoanele care undeva, cândva ți-au promis susținere sau protecție. Ar fi minunat dacă ai reuși să te detașezi sau chiar să te debarasezi de vechile relații și să începi să te bazezi doar pe forțele tale. Pregătește-te pentru oameni noi, alături de care să dezvolți relații deosebite prin lucrul comun la un proiect de anvergură.

Horoscop 13 decembrie Taur
Zi agitată în sferă profesională. Șefii te vor chemă la raportul ultimelor săptămâni și va trebui să explici în amănunt activitățile profesionale întreprinse și deciziile luate. Comunicarea este defectuoasă, respectiv una se gândește și altă se spune. Fii prudent, alege-ți cuvintele cu grijă și prezintă dovezi pertinente. Evită să pui într-o lumina neplăcută relațiile colegiale și activitățile desfășurate de colegi.

Horoscop 13 decembrie Gemeni
Se intrezaresc vesti din si despre strainatate. Poate fi vorba despre informatii importante legate de o calatorie lunga de agrement sau profesionala. De asemenea intra in discutie si oferte de colaborare, fie la proiecte cu parteneri straini, fie pentru a studia in alte tari. Totusi ar fi bine sa lasi deciziile sau semnarea documentelor specifice pentru zilele următoare. Asta pentru ca pot aparea rasturnari de situatie sau pur si simplu te poti razgandi.

Horoscop 13 decembrie Rac
Ziua este favorabilă verificării bugetului de venituri și cheltuieli. Există nemulțumire acumulată vizavi de banii și bunurile pe care le deții cu un partener de afaceri sau de viață, însă pe undeva și tu ai partea ta de vina pentru că te afli acum în această situație. Bine ar fi să te bazezi doar pe câștigurile tale și să faci economii. Perioadă pe care o traversăm este precară la capitolul financiar. Ai în vedere să îți achiți la timp și în totalitate datoriile.

Horoscop 13 decembrie Leu
Contextul astral de astăzi te predispune la conflicte deschise cu partenerii și colaboratorii. Se pot iscă discuții aprinse legate de documente și înscrisuri ce privesc activitățile profesionale comune. Există riscul desfacerii unor contracte și înțelegeri mai vechi. Totuși ar fi bine să renunți de bună voie la colaborarile care nu mai funcționează și să fii pregătit în orice clipă pentru altele cu totul noi. Divorțul, partajele, separările sunt alte teme care te pun pe jar.

Horoscop 13 decembrie Fecioară
Multă activitate în sferă profesională. Dozează-ți eforturile și ocupă-te de treburile prioritare. Colegii te vor provocă la bârfe și comentarii legate de condițiile de muncă și de salarizarea aferentă. Ferește-te să ripostezi și ține doar pentru ține concluziile la care ajungi vizavi de ce se petrece la serviciu. Organismul îți este vulnerabil, în special pe segmentele sistemului cardiac și circulator, însă nu se recomanda consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale decât în cazuri speciale.

Horoscop 13 decembrie Balanță
Astăzi ești romantic, demonstrând o mare disponibilitate de a petrece mai mult timp cu ființă iubită. Fie că este vorba despre copiii, fie de un partener de amor, ai multe nemulțumiri adunate în adâncul sufletului tău. Detașează-te de ceilalți și depune un minim efort să le înțelegi motivațiile și nevoia de libertate. Canalizează-ți eforturile mai mult către un hobby sau o activitate recreativă cum ar fi decorarea casei sau pregătește o petrecere surpriză pentru cei dragi.

Horoscop 13 decembrie Scorpion
Astrele te sfătuiesc să-ți petreci ziua acasă, printre cei dragi. Este o perioadă în care te poți ocupă de consolidarea relațiilor cu membrii familiei sau de planuri pe termen lung vizavi de patrimoniul familial. Pentru că stările tale de spirit oscilează ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești cât mai puțin. Mentalul îți este răscolit de amintiri din copilărie și adolescentă, fiindu-ți foarte greu să te racordezi la acum și aici. Cu puțin efort vei depăși ziua cu brio.

Horoscop 13 decembrie Săgetător
O discuție importantă cu cineva apropiat te pune serios pe gânduri. Temele abordate vizează prietenii și persoanele care te susțin sau care ți-au promis protecție într-un anumit context socio-profesional. Bine ar fi să nu iei de bun chiar tot ce auzi, pentru că informațiile vehiculate în jurul tău pot fi distorsionate și chiar unele nu îți sunt de folos. Evită implicarea emoțională, discuțiile lungi și provocatoare. Studiile și cursurile pe termen scurt intră în sferă ta de interes.

Horoscop 13 decembrie Capricorn
Veniturile din activitatea desfășurată la un serviciu îți vor da bătăi de cap astăzi. Fie se anunța diminuarea salariului, fie condițiile de muncă se vor modifică pe termen lung. Veștile se pare că vin direct de la șefi sau de la persoane autorizate în acest sens. Controlează-ți reacțiile, stai deoparte de iureșul iscat în sferă profesională și evită să-ți dai cu părerea. Există și zvonuri false, informații parțiale, dar și cineva care răspândește zâzanie printre colegi și apropiați.

Horoscop 13 decembrie Vărsător
Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici nimeni și nimic nu îți intră în voie. Astrele îți trimit multă energie pe care ar fi bine să o canalizezi fie în activități care cer efort fizic, fie mergi la un salon de înfrumusețare pentru tratamente de îngrijire corporală. Ești subiectiv în relațiile cu ceilalți, vrei să te implici prea mult în treburile lor și de aici până la îndepărtarea lor față de ține mai este doar un pas mărunt.

Horoscop 13 decembrie Pești
Sufletul și trupul tău au nevoie de odihnă și retragere din zumzetul cotidian. Ești cufundat în gândurile tale și cu greu ceilalți pot relaționa cu ține. Rezervă-ți momente de singurătate și meditație în locuri sfinte sau dragi sufletului tău. Este nevoie să trasezi noi planuri de viață, în special în ceea ce privește domeniul profesional. Pe undeva, nemulțumirile tale pornesc de la banii și bunurile pe care le deții cu un partener de viață sau de afaceri.