Horoscop 12 octombrie 2019

zodiata

Horoscop 12 octombrie 2019 Taur
Tauri, astăzi vă merge foarte bine. Tot ce trebuie să faceţi este să vă menţineţi o stare pozitivă. La serviciu daţi dovadă de seriozitate, devotament şi forţă de muncă. Există posibilitatea să primiţi un bonus salarial sau oferta unei avansări pe scara prfesională. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru.

 

Horoscop 12 octombrie 2019 Gemeni
Gemeni, aveţi ocazia de a călători alături de o persoană specială în viitorul apropiat. Ori veţi avea surpriza ca partenerul vostru să fi cumpărat bilete spre o destinaţie surpriză, fie o rudă ori un prieten de suflet să organizeze o ieşire din monotonia oraşului. Este o ocazie perfectă pentru a vă relaxa, pentru a vă distra şi pentru a vă crea amintiri de neuitat.

 

Horoscop 12 octombrie 2019 Fecioară
Fecioarele își aduc aminte cu drag de o iubire din trecut, care le-a marcat profund personalitatea și modul în care privesc viața. Aceste amintiri sunt pe cât de vii, pe atât de dureroase, iar unii nativi ar putea chiar să resimtă stări de tristețe și melancolie. Trecutul are obiceiul de a se prezenta în culori pastelate, spre deosebire de prezent, care e mult mai aproape de realitate.

Horoscop 12 octombrie 2019 Vărsător
Vărsătorii simt un gol interior pe care nu îl pot explica. E un sentiment că lucrurile nu se așează la locul lor, că ceva lipsește și, mai rău, nici măcar nu știu despre ce este vorba. A rezolva o astfel de suferință necesită timp petrecut departe de agitație și stres. Poate că a sosit timpul să te asculți cu atenție, nu să tot fugi de emoțiile negative. Ele sunt acolo pentru a-ți transmite că ceva nu este bine și ar trebui rezolvat.

 

Horoscop 12 octombrie 2019 Peşti
Peștii sunt norocoșii zodiacului: toate le ies ca la carte, în dragoste au parte numai de surprize plăcute, iar portofelul arată mai bine ca niciodată. Singura problemă pare a fi plictiseala de care sunt curprinși – în mod bizar – exact atunci când norocul le surâde. O soluție ar fi ca nativii din zodia Pești să împartă ceea ce li s-a oferit de către destin cu cei care au nevoie, mai mult ca niciodată, de o mână de ajutor.