Horoscop 12 octombrie 2018. O mare apăsare pentru o zodie

Horoscop 12 octombrie 2018. O zodie simte o mare apăsare pe inimă, în timp ce alți nativi trec printr-un moment în care trebuie să arate că sunt puternici.

Iată horoscopul pentru toate zodiile:

Horoscop 12 octombrie 2018 BERBEC

Unii îşi folosesc autoritatea în orice împrejurare, chiar şi în cele mai banale acţiuni, deci să nu te mire că se mişcă în jurul tău nervi descătuşaţi, cuvinte aspre sau comentarii acide pe marginea celor mai insignifiante subiecte.

Unii nu-şi dau seama cât de agresivi pot fi, de aceea tu trebuie să dai primul dovadă de toleranţă şi un dram de indiferenţă când dai piept cu astfel de oameni.

Unii nu ştiu altceva decât s-o facă pe durii, fără să-şi dea seama că agresivitatea lor are efecte negative asupra celor din jur. Trebuie să te protejezi de ei, deci stai departe de astfel de medii.

Horoscop 12 octombrie 2018 TAUR

Ceva din interiorul tău îţi spune să nu duci mai departe un plan care a început să scârţâie. E semn că trebuie să faci unele modificări la ceea ce făceai, că sensul în care mergi nu duce nicăieri sau se va împotmoli când îţi va fi lumea mai dragă.

Nu ceilalţi sunt cei care îţi oferă azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuiţia ta, mult mai limpede şi mai ascuţită, dar şi mult mai tranşantă.

Ea îţi zice: opreşte-te, cei din jur îţi spun să mai încerci, să vezi încotro te îndrepţi, dar de data aceasta vocea interioară e mai sonoră şi are dreptate. Ascult-o doar pe ea!

Horoscop 12 octombrie 2018 GEMENI

La mintea logică şi organizată cu care eşti înzestrat, azi se mai adaugă un mare atu: o creativitate bogată! Dacă le vei corobora într-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru că mintea şi imaginaţia pot scoate la iveală adevărate capodopere.

Evident, nu trebuie să fie planuri măreţe şi megalomanice, ci chiar şi cele mai banale aspecte ale vieţii de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a găsi soluţii creative şi inteligente deopotrivă.

Dacă dai examene, lucrări, scrii sau vorbeşti în faţa publicului, te bazezi atât de cunoştinţele tale bogate dar şi pe un talent grozav de a pune în pagină sau în scenă informaţia.

Horoscop 12 octombrie 2018 RAC

Nu prea poţi face un pas mai departe dacă te înconjori de oameni leneşi, trişti, pesimişti, negativişti, ca atare. Dacă vrei ceva de succes, alege-ţi cu exigenţă tovarăşii.

Azi ai în jurul tău persoane care te trag mai mult înapoi, care aşteaptă doar să li se dea şi să li se facă, care se arată neputincioşi şi săraci în idei, ca atare de aici trebuie să înceapă reuşita ta: în a-ţi găsi cei mai buni parteneri de muncă.

Vei simţi imediat dacă mediul în care intri e pozitiv sau negativ, ca atare nu accepta chiar orice. Degeaba eşti tu plin de elan şi de creativitate dacă ceilalţi spun nu se poate sau nu e bine la tot ce propui, deci te descurci mai bine fără ei!

Horoscop 12 octombrie 2018 LEU

Te afli într-un mediu animat, cu personalităţi foarte diferite cu care trebuie să relaţionezi. Vei descoperi o reală plăcere să faci echipă cu nativii din celelalte zodii de foc, care sunt, astăzi, cei mai buni tovarăşi ai tăi.

Te stimulează, îţi dau încredere, te împing de la spate, iar tu, la rândul tău, le oferi lor o oarecare stare de linişte şi bucurie prin simpla ta prezenţă.

Fă în aşa fel încât să-ţi petreci ziua în compania celor entuziaşti şi dinamici, pentru că împreună veţi avea o zi de milioane: incitantă, veselă, tonică.

Horoscop 12 octombrie 2018 FECIOARĂ

Fii foarte atent la sfaturile pe care le primeşti azi din mai multe părţi, pentru că ele pot fi startul către o direcţie complet nouă. Nu te baza doar pe propriile idei şi soluţii, pentru că alternativele cele mai bune vin acum de la cei care au trecut şi ei, deja, prin situaţia cu care te confrunţi tu acum.

Ei au încercat deja toate posibilităţile până au ajuns la concluzia pe care ţi-o oferă azi sub formă de sfat sau chiar ca o mână de ajutor de care poţi beneficia cu încredere. Ei nu-şi dau, aşa, cu părerea, ci ceea ce spun e deja varianta optimă pentru ceea ce ai tu de rezolvat.

Horoscop 12 octombrie 2018 BALANȚĂ

Treci printr-un moment în care trebuie să arăţi cât de puternic eşti, cât de pregătit eşti în faţa unei noi provocări, cât de serios priveşti lucrurile. Nu e cazul să fii sensibil, să te temi de ceea ce urmează, să te laşi condus sau intimidat de alţii aparent mai puternici, ci e momentul tău de maximă luciditate şi de curaj în care îţi poţi demonstra supremaţia.

Eşti cel mai bun, nu ai motive să te îndoieşti de acest adevăr, deci rupe orice bariere care te mai ţin pe loc şi fă un pas în faţa tuturor cu încredere. Eşti stăpân pe situaţie, deţii toate informaţiile de care ai nevoie în acest sens, dar îţi mai trebuie doar un strop de tupeu ca să te pui şi mai mult în valoare.

Horoscop 12 octombrie 2018 SCORPION

Lasă-ţi inima să respire din nou, pentru că ai ţinut-o închisă într-o zonă obositoare care a lăsat urme asupra ta. E momentul să te descătuşezi de emoţiile negative în care ai stat captiv de bună voie, deşi ai fi putut lupta cu aceste stări nefaste. Luptă cu depresia, cu tristeţea, cu senzaţia că nimeni nu te iubeşte, pentru că te înşeli!

E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, şi pentru că orizonturile sunt înnegurate, ai tendinţa de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alături de tine pentru a-ţi distrage atenţia de la ceea ce te apasă, totul e să-l laşi să te ajute.

Horoscop 12 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

O vreme ai stat pe margine aşteptând nici tu nu ştii ce anume, dar azi iei taurul de coarne şi faci un mare salt înainte, ieşind din zona de confort.

Nu trebuie să aştepţi pasiv să se întâmple o minune, ci succesul depinde numai de propria ta voinţă. Depăşeşte-ţi propriile temeri, limite, incertitudini şi fă un pas în faţă, pentru că primul pas e cel mai greu, după el vine o întreagă poveste.

Este un moment excelent să-ţi pui voinţa la treabă, pentru că nu aşteptarea cuminte de pe margine e soluţia în situaţia de faţă. De tine depinde să dai startul curajos într-o nouă aventură, chiar dacă nu e deloc una simplă.

Horoscop 12 octombrie 2018 CAPRICORN

Fiecare problemă are o soluţie, ca atare nu merită să pierzi timp şi energie analizând-o pe toate părţile la nivel teoretic. E vremea să pui mâna pe unelte şi să faci ceva concret, pentru că depăşirea unui impas ţine de acţiune, nu doar de vis sau intenţie.

Ceea ce începi azi poate avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte.

Nimic nu te ţine pe loc, nici nu e un capăt de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel în ceea ce ai pornit. Ai ajuns într-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie fermă şi treci la etapa următoare!

Horoscop 12 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva.

Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai.

Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Horoscop 12 octombrie 2018 PEȘTI

Ai impresia că lumea nu te înţelege corect, deşi faci eforturi mari pentru a-ţi exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de percepţie a informaţie, ci de receptare a emoţiilor, pentru că nici tu nu le transmiţi în cea mai clară formă, dar nici ei nu fac nimic să-şi deschidă inima mai larg ca să le primească.

Nu te aştepta nici la semnale prea vii de afecţiune, nici la vorbe prea calde, pentru că azi fiecare e concentrat pe propriile probleme, fără să acorde atenţie celor din jur. Mai degrabă tu reuşeşti să te apleci asupra nevoilor altora, decât să încerce vreunul din preajma ta să te asculte cu inima.