Horoscop 12 august 2019. Cuvintele frumoase nu vindecă răni

zodia ta

Horoscop 12 august 2019 Berbec
Berbecii încep săptămâna cu calm, o stare ce, de obicei, le este străină. Nimic nu va spulbera liniștea acestei zile, motiv numai bun pentru a pune lumea la cale alături de cei dragi. Atenție mare la semnalele trupului, s-ar putea ca oboseala acumulată în ultima perioadă să-și spună cuvântul. Spre seară o conversație cu un prieten apropiat ar putea scoate la iveală un secret pe cât de bizar, pe atât de tulburător.

Horoscop 12 august 2019 Taur
Taurii ar face bine să evite orice discuție în contradictoriu, mai ales dacă se trezesc cu chef de ceartă. Atât în relația de cuplu, cât și pe plan profesional, asta dacă vor să aibă o zi liniștită. Cei singuri să fie cu ochii în patru, Cupidon îi urmărește cu atenție, iar seara ar putea aduce ceea ce nimeni nu îndrăznea să-și imagineze. Dacă te lovește norocul, nu ezita nicio clipă. Nu ai nimic de pierdut.

Horoscop 12 august 2019 Gemeni
Gemenii simt nevoia unei incursiuni în trecut. Anumite probleme îi duc cu gândul direct la vremurile în care singurele probleme constau în alegerea unui loc de joacă și a unui prieten cu chef de aventură. S-ar putea să afle, cu această ocazie, că anumite dorințe – deși au fost date la o parte și ignorate – nu au dispărut niciodată. Ba chiar sunt mai puternice ca oricând.

Horoscop 12 august 2019 Rac
Racii să nu uite că, indiferent de eforturile depuse, unele probleme nu se pot rezolva. Valabil mai ales pe plan sentimental. Cuvintele frumoase nu vindecă răni și nici nu pot da timpul înapoi. Singura soluție rămâne acceptarea. Înainte de a face pace cu trecutul, trebuie să faci pace cu propria persoană, să îți ierți propriile greșeli și să își recapeți încrederea.

Horoscop 12 august 2019 Leu
Eşti implicat într-o situaţie care îţi produce multă confuzie. Ajungi chiar să dezvolţi multă gelozie faţă de un anumit personaj, însă, în cele din urmă, trebuie să te gândeşti că tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un scop anume. Evită oamenii egoişti şi ai grijă în cine te încrezi. S-ar putea să ajungi să fi lăsat cu ochii în soare într-un moment total nepotrivit. Trierea atentă a celor din anturajul tău te ajută pe termen lung.

Horoscop 12 august 2019 Fecioară
Ai nevoie astăzi să fi atent pe oportunităţile care îţi aduc independenţă financiară şi un plus important la nivel de venituri. Valorifică inclusiv avantajele de care nu eşti sigur, pentru că nu se ştie de unde sare acel câştig semnificativ şi care să facă diferenţa. Este foarte important să rămâi calm pe durata întregii zile pentru că există riscul să pierzi anumite şanse tocmai pentru că cei care vor să se încreadă în tine te văd prea tensionat.

Horoscop 12 august 2019 Balanţă
Ai de luat astăzi o decizie foarte importantă, poate chiar în legătură cu o problemă de la birou. Situaţia este extrem de complicată şi presupune asumarea unor riscuri uriaşe. Nu uita însă că cele mai mari recompense sunt primite de cei în stare să-şi asume riscuri. Aşadar asumă-ţi riscul şi lasă presiunea să te motiveze să munceşti mai mult decât oricând. Vei avea doar de câştigat dacă le arăţi oamenilor că eşti dispus să scoţi la iveală cea mai bună versiune a ta.

Horoscop 12 august 2019 Scorpion
Eşti nesigur pe tine, iar în astfel de moment cel mai bine ar fi să spui direct adevărul. Ca să faci lucrurile să meargă, într-un fel sau altul, cel mai important este să spui ce ai pe suflet. Foloseşte adevărul în avantajul tău şi arată oamenilor că au de a face cu un caracter puternic. Chiar dacă eşti pus să faci lucruri pe care nu vrei să le faci, gândeşte-te că vei fi recompensat dacă îţi duci munca la bun sfârşit.

Horoscop 12 august 2019 Săgetător
Săgetătorii au traversat o perioadă foarte stresantă şi au nevoie, mai mult ca oricând, de o vacanţă. Sfatul astrelor pentru aceşti este să încerce să elimine tot ce le face rău şi le dă o stare negativă. Mergeţi câteva zile departe de casă. Cei care sunt singuri vor avea parte de o surpriză neaşteptată. Un flirt nevinovat se poate transforma într-o iubire de vis.

Horoscop 12 august 2019 Capricorn
Capricornii caută stabilitatea. Doar că această stabilitate poate fi confortabilă, dar vă împiedică să creşteţi din punct de vedere profesional. Visaţi şi încercaţi mai mult. Viața este plină de neprevăzut şi nu va înceta niciodată să vă surprindă cu tot felul de provocări. Învaţă să le accepţi. S-ar putea să ajungi unde nici cu gândul n-ai gândit.

Horoscop 12 august 2019 Vărsător
Vărsătorii vor să facă o schimbare în viaţa lor. Fie că este vorba despre relaţia de cuplu, de locul de muncă. Teama de necunoscut este ceea îi reţin să facă această schimbare. Astrele spun că nu trebuie să-ţi fie frică de nimic. Dacă relaţia de cuplu nu te mai satisface, ieşi din ea. La fel şi locul de muncă. Fă ceea ce-ţi place şi vei fi un om fericit. Totul pare să fie de partea voastră, aşa că viitorul este doar în mâinile voastre.

Horoscop 12 august 2019 Pești
Cunoașterea înseamnă putere, iar nativii zodiei Peşte par să ştie asta foarte bine. Simţiţi mereu nevoia să faceţi ceva nou, să învăţaţi ceva inedit. Nu staţi o clipă locului şi vă avântaţi cu mult curaj în căutarea necunoscutului. Odată ce v-aţi propus ceva, nimic şi nimeni nu vă stă în cale. Este momentul să puneţi bazele unei afaceri, va fi cu siguranţă o reuşită. Seara o dedicaţi familiei sau prietenilor apropiați.