HOROSCOP 15 august 2019: Zodiile de Aer se bucură de o doză suplimentară de inventivitate, sociabilitate şi spontaneitate

BERBEC
Luna Plină de astăzi interconectează casa preocupărilor personale cu cea a planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, cu menţiunea că, în cazul tău, se face simţită mai ales în regiunea celor din urmă. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să-ţi muţi atenţia de la hobby-urilor la iniţiativele colective şi strategiile pe termen lung. Dacă te axezi asupra lor în a doua parte a săptămânii, s-ar putea să înregistrezi unele progrese la care nici nu te aşteptai. Caută să faci networking, să schimbi idei şi să te deschizi la viziuni noi. În felul acesta, îţi vezi visurile cu ochii.

TAUR
Luna Plină de astăzi creează o punte între casa familiei şi cea a carierei din horoscopul tău general, dar ţine cont de faptul că acest eveniment îşi face simţită influenţa cu precădere în plan profesional. Iar cum vine la pachet în această a doua parte a săptămânii cu oportunităţi de afirmare, s-ar putea ca timpul pe care îl petreci acasă cu cei dragi să se reducă. Te motivează lucruri suficient de importante încât să rămâi peste program la serviciu sau să-ţi mai iei de lucru şi acasă. Nu uita totuşi de sarcinile casnice de care ai promis că te achiţi.

GEMENI
Luna Plină de azi leagă casele comunicării şi ale călătoriilor din horoscopul tău general, dar în ceea ce te priveşte, s-ar putea ca acest eveniment astral să aducă deplasări în străinătate sau la mare distanţă de casă şi oportunităţi de a lega relaţii cu persoane de la care chiar ai ce învăţa. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de şansa de a studia sub supravegherea unei somităţi din domeniul lor de activitate, care le deschide ochii şi perspectivele către ultimele noutăţi în plan profesional. Sunt favorizate, de asemenea, şi atelierele de dezvoltare personală sau retreat-urile concepute în acest sens.

RAC
Luna Plină de azi se suprapune tocmai peste casa finanţelor din horoscopul tău general, semn că banii ar putea constitui subiectul principal al acestei a doua jumătăţi de săptămână. Pe de-o parte, tu şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri v-aţi putea întâlni cu oportunitatea de a investi o parte din economiile realizate împreună, ceea ce v-ar ajuta să vă valorificaţi resursele la comun, dar în acelaşi timp, se conturează o tendinţă de a cheltui mai mult decât de obicei. În cazul în care sunt implicate finanţe pe care nu le deţii doar tu, cere acordul pentru aceste achiziţii.

LEU
Luna Plină de astăzi creează o punte de legătură între semnul naşterii tale şi casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că această a doua parte de săptămână îţi testează capacitatea de a renunţa la anumite lucruri în favoarea binelui comun al parteneriatului de viaţă şi/ sau de afaceri în care eşti implicat(ă). Eşti chemat(ă) să laşi orgoliul deoparte şi să te gândeşti mai mult ca de obicei la nevoile persoanei iubite şi/ sau ale asociatului. În felul acesta, nu doar că vă-ntăriţi relaţia, dar reuşiţi să conlucraţi şi să convieţuiţi mai bine. Progresul se va vedea curând.

FECIOARĂ
Luna Plină de azi interconectează casele muncii şi ale sănătăţii din horoscopul tău general, semn că aceste două aspecte ar trebui să figureze în fruntea listei tale de priorităţi din a doua parte a acestei săptămâni. Pe fondul acestui eveniment astral, cele două sunt într-o şi mai mare legătură decât de obicei, semn că pentru a performa la înălţime la muncă este nevoie să te afişezi la birou cu bateriile pline. Caută aşadar să te menţii într-o stare de echilibru, atât la nivel fizic, cât şi mental. Capacitatea ta de a livra rezultatele scontate depinde de starea pe care-o ai.

BALANŢĂ
Luna Plină de astăzi cade tocmai pe axa zodiacală care leagă viaţa sentimentală de cea socială, preocupările personale de cele de grup. În cazul tău, accentul este pe domeniul dintâi, semn că ar trebui să acorzi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul şi pasiunilor tale. Se conturează în această a doua jumătate a săptămânii atmosfera potrivită să regăseşti spontaneitate în cuplu alături de cel drag, să încercaţi lucruri noi şi să vă reapropiaţi. De asemenea, te preocupă mai puţin iniţiativele care nu-ţi aparţin în totalitate şi preferi să trăieşti prezentul în loc să te concentrezi exclusiv pe ziua de mâine.

SCORPION
Luna Plină de azi se suprapune peste casele familiei şi a carierei, dar în cazul tău, se manifestă plenar în domeniul celei dintâi. Îţi atrag atenţia, pe acest fundal, unele chestiuni domestice rămase nerezolvate sau care ţi-au pricinuit probleme cu cei dragi în ultima vreme. În consecinţă, ar fi bine să te dedici lor şi să pui lucrurile la punct pentru ca ele să revină pe făgaşul lor normal. În cazul în care eşti implicat(ă) într-un proiect gospodăresc, de construcţie sau de amenajare, s-ar putea ca mintea să nu-ţi mai stea la treburile de la serviciu. Nu le neglija însă.

SĂGETĂTOR
Luna Plină de astăzi interconectează casele comunicării şi a deplasărilor din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, aduce călătorii pe distanţe scurte, multe întrevederi pe plan profesional şi posibile negocieri cu potenţiali clienţi şi colaboratori. Aşteaptă-te aşadar ca, în a doua parte a acestei săptămâni, să fii constant cu mâna pe telefon sau laptop, primind sau iniţiind apeluri importante sau angajându-te în schimburi de e-mail-uri cu urmări notabile pe termen lung. Trebuie să-ţi ordonezi cu foarte mare atenţie programul întrucât există riscul să apară încurcături. Gestionează-ţi treburile cu băgare de seamă şi nu apar probleme.

CAPRICORN
Luna Plină de azi leagă casele banilor din horoscopul tău general, semn că nu vei duce lipsă de oportunităţi financiare în această a doua parte a săptămânii. În cazul tău însă, depinde doar de tine să le depistezi la timp şi să baţi fierul cât este cald. Este drept că implică unele eforturi suplimentare din partea ta şi poate că profiturile nu sunt cele mai mari, dar dacă nu le laşi să treacă pe lângă tine şi livrezi rezultatele dorite, laşi impresia că eşti disponibil(ă) pentru proiecte mai mari şi mai bănoase. Pe de altă parte, ai grijă cât cheltuieşti.

VĂRSĂTOR
Luna Plină de astăzi se manifestă plenar tocmai în semnul naşterii tale, semn că nu-ţi lipseşte energia în a doua parte a acestei săptămâni. Trebuie să mai lucrezi însă la felul în care o gestionezi; există riscul să te angajezi în prea multe proiecte, care te solicită pe mai multe paliere şi care riscă să te lase fără vlagă înainte de a le duce la bun sfârşit. În plus, riscă să se contureze şi tensiuni cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, semn că trebuie să ai mare grijă cum relaţionezi cu ei. S-ar putea să ai aşteptări nerealiste.

PEŞTI
Luna Plină de azi cade pe axa caselor sănătăţii şi ale muncii, indiciu cum că astrele nu te slăbesc prea tare în a doua jumătate a acestei săptămâni. Dar cum ea se face simţită cel mai puternic la nivel subconştient, s-ar putea să scoată la lumină neputinţe imaginare sau frustrări care riscă să îţi afecteze capacitatea de a face faţă la efort ori de a rezista stresului la care eşti supus(ă) în această perioadă. Nu le permite să-şi lase atât de mult amprenta asupra performanţelor tale. Priveşte cu realism la realizările tale de până acum şi vezi câte ai obţinut.