Horoscop 11 decembrie. Zodia ruinată de astre! Primește lovitura fatală

zodia ta

Berbec
Horoscop bani Berbec: Puteți rezolvă cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional.

Horoscop sănătate Berbec: Aveți o stare mentală bună, aveți o deosebită priză la public și puteți fi de-a dreptul sclipitori în manieră în care va expuneți ideile.

Horoscop dragoste Berbec: Puteți începe o relație de dragoste sub auspicii promițătoare; vedeți lumea în roz și va transformați în romantici incurabili.

Horoscop carieră Berbec: La locul de muncă, se poate dovedi oportună reluarea unei inițiative și examinarea aspirațiilor legate de viitor vostru în carieră.

Taur
Horoscop bani Taur: Partea care va revine dintr-o moștenire constituie instrumentul în reușită spectaculoasă a unei afaceri care va constitui un salt uriaș în ierarhia socială.

Horoscop sănătate Taur: Sunteți calmi, calculați, va deplasați ușor, deoarece toate încheieturile sunt sănătoase și elastice.

Horoscop dragoste Taur: Treceți printr-un proces de echilibru al relațiilor de familie, viață amoroasă devine tot mai tumultoasă și va crează un confort la care țineți.

Horoscop carieră Taur: Câștigați din ce în ce mai multă prestanța în ochii lumii, cu o condiție să depuneți puțin mai mult efort.

Gemeni
Horoscop bani Gemeni: Deși ‘banii nu aduc fericirea’, în următoarea etapă, din perspectivă astologiei financiare, aveți predispoziție spre câștiguri substanțiale din muncă proprie.

Horoscop sănătate Gemeni: Dormiți bine, drept pentru care veți avea o mare poftă de muncă și de distracții.

Horoscop dragoste Gemeni: Aveți o viață emoțională bogată și veți luă o decizie importantă privind existența personală și cea afectivă.

Horoscop carieră Gemeni: Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.

Rac

Horoscop bani Rac: Toate tranzacțiile financiare se desfășoară într-o manieră cât mai transparența și mai oficială.

Horoscop sănătate Rac: Faceți tot posibilul să va relaxați în liniște, căci efectul ar fi unul pozitiv, de reglare a funcțiilor organismului.

Horoscop dragoste Rac: O influența pozitivă asupra vieții de cuplu o exercită compania prietenilor și ieșirile în lume împreună cu ei.

Horoscop carieră Rac: Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativă în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii.

Leu
Horoscop bani Leu: Fiți cu ochii pe sus, căci azi banii pică din cer; această posibilitate este puternică; ocazia de a prospera se poate manifestă cu ajutorul prietenilor.

Horoscop sănătate Leu: Energia corporală va fi la cote înalte, va veți simți protejați și ghidați de forțe divine în menținerea sănătății fizice și mentale.

Horoscop dragoste Leu: Sunteți guvernat de Neptun, planetă dragostei și a îndrăgostirii, a iubirii necondiționate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop carieră Leu: Relațiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziții ierarhic superioare, cât și cu cei ce va sunt colaboratori.

Fecioară
Horoscop bani Fecioară: Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, lipsa banilor își vor adânci impasul. Se întrevede o zi grea pe domeniul bani, carieră, etape de lucru încheiate în tonuri nu tocmai plăcute. Astrele îți recomandă să nu te aventurezi în cheltuieli, deoarece traversezi o perioadă extrem de incertă!

Horoscop sănătate Fecioară: O atitudine mentală corectă influențează starea sănătății; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credința.

Horoscop dragoste Fecioară: Este cel mai frumos moment din viață dumneavoastră, sunteți mulțumiți de relația pe care o aveți, încât va puteți căsători.

Horoscop carieră Fecioară: Negociați și semnați contracte profitabile pentru compania la care lucrați, întrucât reacțiile șefilor dumneavoastră sunt încurajatoare.

Balanță
Horoscop bani Balanța: Invențiile pe care le-ați făcut în ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, încât va bucurați de câștiguri neașteptate, stârnind un vârtej existențial.

Horoscop sănătate Balanța: Aparatul respirator va funcționează normal, încheieturile brațelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap-sunteți sănătos.

Horoscop dragoste Balanța: Va puteți îndrăgosti de cineva din cercul de prieteni, pentru că rezonati afectiv cu acea persoană.

Horoscop carieră Balanța: La locul de muncă, se poate dovedi oportună reluarea unei inițiative și examinarea aspirațiilor legate de viitor vostru în carieră.

Scorpion
Horoscop bani Scorpion: Ar trebui să ai în atenție preocuparea de a câștiga bani din activitatea pe care ți-ai propus să o demarezi astăzi.

Horoscop sănătate Scorpion: Vreți să scăpați de bolile de care suferiți? Consumați ceai de afine care activează circulația venoasă și faceți masaj cu ulei de eucalipt care va menține sprinteneală, consumați ceai de sunătoare pentru un somn odihnitor.

Horoscop dragoste Scorpion: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește.

Horoscop carieră Scorpion: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional

Săgetător
Horoscop bani Săgetător: Primești vești neașteptat de bune de la patronul care intenționează să-ți acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii instituției.

Horoscop sănătate Săgetător: Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă.

Horoscop dragoste Săgetător: Emoțiile sunt din ce în ce mai puternice, trăiți o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastră pot decide să-și unească destinul cu ființă dragă.

Horoscop carieră Săgetător: Susținuți de o puternică ambiție și de o energie venită din înălțimi, va mobilizați forțele pentru a va realiză proiectele la care sunteți angajați.

Capricorn
Horoscop bani Capricorn: Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe.

Horoscop sanatate Capricorn: Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap – sunteti sanatos.

Horoscop dragoste Capricorn: Relatia de cuplu poate trece printr-o adevarata renastere, gratie trigonului regal, care netezeste cutele trecutului, dand speranta viitorului.

Horoscop cariera Capricorn: Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung

Vărsător
Horoscop bani Varsator: O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit.

Horoscop sanatate Varsator: Pancreasul dumneavoastra va avea de castigat daca ii oferiti afine, zmeura si mure, care ii regleaza secretia de insulina, iar ficatul dumneavoastra se va bucura de aceste fructe sau de o cura cu silimarina.

Horoscop dragoste Varsator: Avantul primavaratec va prieste, stati grozav la capitolul comunicare si va exprimati deschis sentimentele fata de persoana iubita.

Horoscop cariera Varsator: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.

Pești
Horoscop bani Pești: Astăzi va veți bucură de sprijinul financiar discret al unei persoane care preferă să rămână în culise și să urmărească atent destinația banilor donați.

Horoscop sănătate Pești: Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimistă și entuziastă care va poate garanta o sănătate de fier.

Horoscop dragoste Pești: Emoțiile sunt din ce în ce mai puternice, trăiți o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastră pot decide să-și unească destinul cu ființă dragă.

Horoscop carieră Pești: Faceți progrese în carieră, va puteți remarcă profesional printr-o abordare metodică a atribuțiilor dumneavoastră, pentru că va crește capacitatea de concentrare.