Ele sunt cele mai norocoase zodii ale lunii mai. Vor avea parte de bani, reușite și iubire

Luna mai a început și pentru trei semne zodiacale ale horoscopului, ultima lună de primăvară se anunță minunată, fie că vorbim de carieră, bani sau sănătate. Descoperă cine sunt norocoșii lunii! Saturn aduce stabilitate și disciplină, dar Pluto distruge și transformă. Există atribute luminoase și întunecate cu care să lucrați, așa că alegerea de a rămâne umil și cu inima deschisă este cheia. Această creștere masivă de nivel se întâmplă pentru noi toți.

Călătoria lui Saturn prin Pești pentru următorii doi ani va fi una provocatoare și vă va ajuta să faceți un vis al vostru să devină realitate. Fanteziile vor fi puse în așteptare pentru moment, dar să știți că acest lucru este pentru binele vostru. Pe de altă parte, Pluto în Vărsător s-ar putea simți ca o acumulare foarte lentă, deoarece va călători prin acest semn de aer. Oricum, prezența acestei energii malefice va pune accent pe partea întunecată a societății noastre.

Pe 16 mai, Jupiter – planeta expansiunii, prosperității și oportunităților – va intra în semnul senzual al Taurului pentru prima dată din 2012. Aici, optimismul, expansiunea și natura idealistă a lui Jupiter se îmbină cu caracterul practic, persistența și stabilitatea lui Taur. Deși poate suna contradictoriu, nu va fi loc pentru satisfacție instantanee atunci când veți căuta să construiți ceva solid și de lungă durată.

Același lucru este valabil și pentru Berbec, deoarece Marele Benefic va fi, de asemenea, să tranziteze prin acest semn cardinal de foc pentru o bună parte a lunii mai. Oriunde s-ar afla Taurul sau Berbecul în harta voastră natală, acolo este locul unde probabil veți experimenta o descoperire norocoasă.

Berbec

Aveți parte de multe lucruri frumoase luna acesta, așa că, pregătiți-vă pentru tot ceea ce e mai bun. Jupiter va trece prin semnul tău pentru o bună parte a lunii, ceea ce înseamnă că vei avea parte numai de lucruri minunate. În acest timp, nu vei avea doar încrederea și optimismul de a te aventura în necunoscut, ci și o serie de evenimente incitante care te-ar putea aduce mai aproape de succes. Cea mai bună parte? Jupiter va intra în cele din urmă în Taur și, deși călătoria sa prin semn se va încheia, intrarea Marelui Benefic în a doua ta casă de bani, confort și stabilitate este încă un tranzit care merită sărbătorit. Te întrebi dacă vei avea parte de bani în luna mai? Ei bine, da.

Pluto își va încheia, de asemenea, tranzitul prin Capricorn și cea de-a 10-a casă a autorității, carierei și reputației din lume pe 23 mai, iar acest lucru te va face să simți că ți se ridică o greutate de pe umeri. Pluto în Vărsător, totuși, ar putea fi motivul pentru care începi să fii martor la o schimbare semnificativă în cercurile tale sociale. Nodul Nord va intra și în semnul tău în iulie, făcându-ți călătoria către auto-descoperire cu atât mai plină de satisfacții.

Capricorn

Capricorn începe luna într-o notă plină de energie. Venus formează o conjuncție exactă cu Pluto în Capricorn în prima zi de mai, ceea ce ar putea duce la niște emoții intense și noi începuturi. Până când Mercur retrograd în Capricorn se va termina în sfârșit, pe 3 mai, vei fi într-o poziție mult mai puternică de a lua decizii în numele tău. Acordați-vă timp să vă ascultați nevoile și să vă auziți vocea interioară.

Vă puteți aștepta la schimbări spirituale uimitoare în luna mai. Când Saturn – planeta ta conducătoare – intră în Pești pe 7 mai, îți va reface a treia casă de comunicare. Acest tranzit vă va încuraja să vă exprimați părerea cu integritate și să vă asumați responsabilitatea pentru ceea ce spuneți (și pentru ceea ce nu spuneți). Când Pluto va lăsa în urmă Capricornul pe 23 mai, acesta va intra în a doua ta casă a valorii de sine, unde îți va transforma finanțele și încrederea în următorii 20 de ani. Pregătiți-vă pentru jocuri de noroc cu mize mari, pentru că vor veni mulți bani. Învață cum să-ți construiești averea, nu doar cum să o cheltuiești. Când Marte intră în Rac pe 23 mai, îți va atrage atenția asupra conflictelor persistente din a șaptea ta casă de parteneriate.

S-ar putea să vă treziți să vă mutați într-un loc nou sau să primiți un nou membru al familiei până pe 20 mai Acesta este momentul în care, o eclipsă de soare de lună nouă în Berbec, vă va zgudui a patra casă de casă și vatră, forțându-vă să îmbrățișați o nouă eră în viața ta personală. În plus, s-ar putea să te trezești că stabilești o conexiune mai puternică cu colegii și șefii tăi, și chiar să obții o promovare la job, dar ai șanse și să-ți întâlnești jumătatea.

Balanța

În luna mai, cei născuți sub semnul Balanței pot avea ocazia să-și achiziționeze o locuință sau mașina de vis în această lună. Bogăția ta va crește, însă pentru asta vei depune mult efort în domeniul tău de activitate. Așadar, situația ta financiară se va îmbunătăți. Pe 17 mai, planeta Saturn va părăsi casa a patra și se va muta în a cincea. Relațiile amoroase vor fi și ele excelente, dacă rămâi fidel partenerului tău, legătura ta va deveni mai puternică.

Luna acesta va fi plină de muncă grea pentru cei din zodia Balanță. Saturn te va face să muncești foarte mult, dar această muncă grea te va ajuta și îți va oferi succesul mult dorit. Din 22 mai, problemele tale conjugale vor fi rezolvate și apropierea dintre tine și soțul/soția tău/ta va crește. Amândoi veți încerca să vă faceți din casa un loc frumos de locuit.