Cum isi exprima fiecare zodie sentimentele si emotiile

Astrologii au analizat felul in care nativii din horoscop isi exprima sentimentele. Iata concluzia lor:

Berbec Berbecul un semn impulsiv, emotiv, ce se aprinde rapid ca focul. Poate fi vrajit de ceva frumos si se indragosteste la prima vedere. Pasiunea Berbecului poate spulbera totul in calea sa, insa poate sa se stinga la fel de repede cum s-a aprins, daca Berbecul va simti monotonie. In relatia cu sexul opus Berebecul incearca sa obtina ceea ce-si doreste, iar daca se dezamageste sau relatia din careva motive nu-l satisface, atunci fuge. Pe de alta parte, el poate fi absolut loial celei care ii va cuceri cu adevarat inima.

Taur Taurul e un semn pasional. Sentimentele apar si cresc treptat. Daca se va indragosti, va face totul pentru partenerul sau. Taurul e foarte sensibil, sentimental si romantic. Iti va jura fidelitate pana la moarte si va cere acelasi lucru de la tine. Este gelos, insa daca isi gaseste fericirea, este o persoana foarte gingasa si loiala pana la final. Iubirea lui dureaza mult.

Gemeni Daca Gemenii se jura ca te iubesc, nu ar trebui sa-i crezi pe cuvant. Ei nu sunt mincinosi, ci foarte schimbatori. Sa iubesti un Gemeni e simplu si placut, insa nu ar trebui sa te oferi sentimentului cu toata pasiunea, pentru ca emotiile puternice il sperie. Este un semn imprevizibil, care nu e in stare sa-si prezica emotiile. Reprezentantii acestui semn au o atitudine usoara fata de viata, iubirea – nu e o exceptie, deseori pentru ei e doar un joc. Plictisitor langa Gemeni nu va fi niciodata, cu siguranta!

Rac Racul nu-si imagineaza existenta fara iubire, pentru ca este cel mai sensibil si vulnerabil emotional semn zodiacal. Racul intotdeauna e un romantic, un visator care cauta iubirea ideala. Iubind, devine gingas si loial. Pentru Rac lucrul cel mai pretios este casa si familia.Respectiv ei se pot simti foarte fericiti sau nefericiti daca nu se va realiza in acest domeniu. Racul tinde sa se subordoneze in totalitate partenerului sau. In cazul in care Racul este iubit, el este ideal. Si invers, daca simte raceala si indiferenta, devine o persoana foarte dificila.

Leu In viata Leului iubirea joaca un rol important. El e romantic, sentimental, asteapta adorare si inchinare. Iubeste florile, cadourile, mesajele de iubire. Desi Leul tine cont de opinia publicului, pentru iubire e gata sa faca tot. Leul se considera un rege, de aceea si cerintele sunt corespunzatoare. Daca isi va gasi jumatatea – in viata lui va fi sarbatoare. Iubita lui se va scalda in adoratie. Lucrul cel mai important pentru Leu – sa nu sacrifice dragostea si sa incerce sa depaseasca vanitatea, atunci cand alegerea e facuta.

Fecioara Fecioarele sunt duale si contradictorii, reci si in acelasi timp emotiv. Pasiunea o percepe ca pe o durere sufleteasca, pe care ratiunea neaparat trebuie s-o vindece. Fecioara isi analizeaza sentimentele, pune totul in ordine, incearca sa-si “recupereze” iubirea cu ajutorul ratiunii si indoielilor, atribuindu-i iubitului tot felul de defecte. Fecioara e laconica, ea nu-ti va jura iubire. Iti va demonstra iubirea prin fapte. Este un semn zodiacal foarte pretentios. Isi doreste o astfel de relatie , unde se pune accentul pe onestitate, curatenie si afectiune, iar daca acest lucru nu-i reuseste, atunci prefera singuratatea.

Balanta Caracteristica de baza a Balantei – abilitatea de a se intelege bine cu oamenii, de a place in societate. Balantele de obicei nu se indragostesc la prima vedere, insa in acelasi timp sunt gingase si sentimentale. Ele nu pot sta mult timp in singuratate, au nevoie de comunicare.Mai mult decat alte semne zodiacale, Balantele au nevoie sa fie intr-o relatie pentru a se simti complete. Nu e un semn care cucereste, Balantele prefera ca ele sa fie alese. In caz contrar isi vor spune “nu e soarta” si vor merge sa-si caute norocul in alta parte.

Scorpion Scorpionul poseda o energie nemarginita, de aici si atractia pentru senzatii tari, extremitati si excese, inclusiv iubirea. Scorpionul e pasional, iubirea lui e puternica si spulbera tot in calea sa. Nu-si permite sa fie invins, de aceea merge pana la final catre obiectivul sau. Caracteristica negativa a Scorpionului este gelozia. Ea apare chiar si acolo unde nu exista motive de a suspecta partenerul de infidelitate. Nu e dispus sa-si arate sentimentele in public.

Sagetator Sagetatorul – e semnul burlacilor, mai putin decat alte semne zodiacale sunt predispuse sa se casatoresca. Iubirea pentru ei este sport, aventuri si cucerire. O astfel de abordare pentru iubire poate dura foarte mult timp, pana cand Sagetatorul nu se va indragosti cu adevarat. Este un semn independent, iubitor de libertate. Cand Sagetatorul iubeste, nu considera ca semneaza vreun contract. De aceea el prefera sa ramana cu acel partener, care nu are maniere de proprietate. Sagetatorul deasemenea nu suporta scandalurile, nu suporta sa lamureasca lucrurile.

Capricorn Capricornul se impotriveste sentimentului iubirii de teama durerii si pierderii. Insa dragostea ii strapunge inima si atunci el isi pune o noua sarcina – pentru nimic in lume sa nu-si arate sentimentele. In general, Capricornii sunt oamenii conservatori – isi doresc un partener de viata pe care sa se poata baza, cu care sa creeze o familie puternica pentru toata viata. Nu pot suporta oamenii usuratici.

Varsator Varsatorul e sentimental. Reprezentatul acestui semn zodiacal are tendinta de a idealiza obiectul iubirii, sa-i ofere o aura misterioasa, ceea ce deseori nu corespunde realitatii. Din cauza dorintei de a vedea totul mai bun decat este in realitate, deseori se dezamageste, iar aceasta il face pe Varsator sa renunte la iubire de dragul prieteniei. Fata de prieteni el are mai putine cerinte. Varsatorii au cel mai mare procent de divorturi. Pentru ca sunt gata sa se ofere mai mult strainilor, decat membrilor familiei sale.

Pesti Pestii nu sunt suficient de determinati, de aceea prefera sa nu cucereasca, ci sa ia doar atunci cand li se ofera ceva. Nu se vor lupta cu concurentii, ci mai degraba se vor da intr-o parte si ii va dori alesului sau sa fie fericit cu alta persoana. Pentru multi Pesti iubirea e sinonim cu cuvantul “ajutor”. Ei trebuie sa se simta doriti si intelesi, doar atunci vor fi loiali pe mult timp.