Cristina Demetrescu pentru lunile iulie si august: Sunt aspecte rare care schimba lucrurile

O configuratie foarte frumoasa care ajuta toate zodiile, se numeste Zmeu si este format pe o piramida pe semne de apa.

Apa aceasta ne ajuta pe noi vizavi de creatie, inspiratie, intuitie, chiar si in situatii care ne blocheaza intr-o oarecare masura. Trebuie sa incercam cu putin mai mult efort, cu putin mai multa credinta, sa gasim o solutie.

Aeasta configuratie astrala nu este lipsita de un punct de travaliu si tocmai aceasta este partea frumoasa a lucrurilor. Oamenii nu trebuie sa se descurajeze.

Berbec

Punctul lor de travaliu este pe zona de autoritate, sefi, parinte, chiar si pentru persoane independente, anumite conflicte.

Ii ajuta pe berbeci sa-si gaseasca un punct de echilibru, sa treaca un pic la nivelul urmator. Sunt tineri care pot pleca de acasa, isi pot incepe o viata noua.

Este o perioada foarte buna si financiar daca vor sa inceapa o afacere. Este vorba de imprumuturi nu de salarii. Anumite tipuri de imprumuturi care ii pot ajuta sa mearga mai departe. Posibil o noua locuinta.

Taur

Exista o planeta revolutionara care a intrat pe taur foarte recent. Pentru ei s-ar putea, aparent sa se blocheze un drum. Acel drum care se blocheaza nu trebuie fortat. Trebuie sa creeze relatii, sa vorbeasca si cu alte persoane. Posibile casatorii. Taurilor li se schimba destinul la momentul acesta.

Gemeni

Sunt supusi transformarilor dintr-un alt punct de vedere. Blocaje pe partea profesionala si financiara. Sunt fortati sa dea mai mult, sa faca mai mult.Sa nu mai tina cu dintii de ceea ce au la momentul acesta si sa incerce sa gaseasca o alta solutie.

Rac

Punctul de travaliu poate sa fie pe partea mariajului sau al proceselor, pe anumite conflicte pe care ei le au deja deschise. Pentru ca Venus este in Rac, puterea este in ei. Trebuie sa inceapa un alt drum. Poate sa urmeze o noua iubire. Cei care s-au chinuit pana acum sa faca copii, vor face copii.

Leu

Probleme la nivel de sanatate, la nivel profesional, in relatia cu colegii de munca. Sunt lucruri care ii supara, nu le mai plac. Exista un mic noroc la momentul acesta. Lucrurile incep sa se rezolve in 2-3 saptamani.

Fecioara

Punctul de travaliu este la nivel afectiv. Sunt situatii care trebuie sa fie comunicate. Fecioarele pot fi ajutate, consiliate. Punctul lor de sustinere vine din partea prietenilor.

Balanta

Nativii acestei zodii trebuie sa-si gaseasca forta pentru a trece peste problemele de familie. Nu mai au energia necesara sa lupte pentru anumite lucruri. In schimb au parte de un oarecare succes profesional. Le dau un plus de curaj. Isi pot creste salariul in aceasta perioada.

Scorpion

Este acel moment unic in viata. Vorbesc lucruri care nu ar trebui vorbite, aduc repercursiuni in viata cuiva si acea persoana reactioneaza negativ.

In interiorul scorpionul de poate produce un declic in aceasta perioada pentru ca la ei este toata forta. Acestea il duc spre credinta, isi dau seama ca trebuie sa lase in spate ceva. Pe un alt plan scorpionii pot calatori, isi pot face planuri.

Sagetator

Este un moment in care trebuie sa puna frana la aceste expansiuni, sagetatorul este cea mai expansiva zodie. Trebuie sa fie atenti la investitiile pe care le fac.

Este un punct de schimbare. Isi reproiecteaza toate planurile pe care le-au avut pana in momentul acesta. Punctul de travaliu este la bani.

Nu sunt bani pentru toate planurile pe care ei le doresc. Trebuie sa aleaga pana spre finalul acestui an ceea ce este mai important.

Capricorn

Intervin probleme de personalitate. Zodiile Capricorn si Varsator sunt cele mai complicate si cele mai incercate la acest moment.

Capricornul trebuie sa accepte o consiliere, un ajutor . Spun lucruri care nu ar trebui spuse, fac lucruri pe care nu ar trebui sa le faca.

Cad dintr-o extrema in cealalta, isi stirbesc personalitatea. Ajutorul lor trebuie sa vina de la ceilalti.

Varsator

Este zodia cea mai incercata la acest moment. Este o perioada destul de lunga. Simt ca trebuie sa schimbe ceva, dar nu stiu de unde sa inceapa.

Profesia este unul dintre punctele de sustinere. Ar putea sa se duca catre altceva, sa invete lucruri noi. Este o perioada de descarcare karmica. Posibile insomnii. Trebuie sa inteleaga unde gresesc. Atentie la sanatate!

Pesti

Ar putea sa pleca departe. Trebuie sa faca un fel de gol in viata lor si sa scoata persoanele toxice, nocive. Sa inteleaga ca este un capat de drum si daca le lipseste iubirea trebuie sa vada ce anume le consuma energia. Trebuie sa aiba curajul sa se indrepte catre singuratate pentru a se linisti.