Cerșetoarea zodiacului: nativa care își pierde demnitatea din iubire!

n căutarea nebună a dragostei, unele persoane uită de demnitate și de principii, ajungând să cerșească, la propriu, sentimente. Își pun fericirea în brațele altei persoane și uită că ele sunt responsabile de propria împlinire sufletească. Deși toți avem această tendință la un moment dat în viață, doar nativele unei singure zodii cerșesc toată viața iubire

Află care este cerșetoarea zodiacului și ce este ea în stare să facă pentru puțină iubire!

Cerșetoarea horoscopului: femeia care nu poate trăi fără iubire
Există femei care nu pot fi fericite dacă nu sunt implicate într-o relație de cuplu. Ele au nevoie permanent de afecțiunea unui bărbat, astfel că nici măcar nu se mai gândesc dacă se află lângă cel potrivit ori nu. Un gram de iubire și de atenție dacă li se oferă, ele sunt mulțumite. Important este să aibă pe cineva lângă ele atunci când au nevoie de o îmbrățișare caldă și de un sărut fierbinte.

Cerșetoarea zodiacului este o femeie sensibilă, naivă, dependentă și nerealistă. Ea uită de demnitate atunci când se simte singură și vulnerabilă. Lasă în umbră toate principiile pe care le are și cerșește dragoste fără să mai țină cont de nimic. Deseori nici măcar nu realizează cât de mult se înjosește în fața unui bărbat, pentru că dragostea este cel mai important lucru de pe pământ pentru ea.

Dacă ești curioasă să afli în ce zodie se află femeia care nu poate trăi fără iubire, află că este vorba despre cea guvernată de simbolul astrologic al Racului. Doar această nativă este în stare să suporte orice din partea unui reprezentant al sexului opus. Se atașează repede de orice bărbat cu care se implică într-o relație și renunță foarte greu la el. Cu cât simte că se apropie momentul despărțirii, cu atât starea ei se acutizează. Deși observă clar că cel cu care are o legătură sentimentală nu mai are sentimente puternice pentru ea, cerșește tot mai des momente de afecțiune de la el.

Nativa Rac nu are nevoie de prea multe dovezi de iubire. Câteva cuvinte frumoase și un sărut ca în filme vor fi suficiente pentru ca inima ei să înceapă să bată intens, iar fluturașii să îți facă simțită prezența în stomac. Doar astfel de senzații îi pot umple golul din suflet. Ea nu poate să fie fericită dacă nu este îndrăgostită în permanență.

Un suflet dornic de iubire, femeia născută în zodia Rac va căuta mereu sufletul ei pereche în fiecare bărbat pe care îl întâlnește. Și va crede că l-a cunoscut, până în clipa în care va avea ocazia să întâlnească un alt bărbat. Nevoia ei permanentă de afecțiune o transformă într-o cerșetoare de sentimente. Nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni faptul că ea își șantajează deseori partenerii. Ea se simte neputincioasă atunci când nu primește suficientă atenție din partea celui pe care îl iubește, astfel că apelează la multe manevre de intimidare. Însă nu face nimic în mod intenționat, ci se comportă după cum îi spune inima.

Cerșetoarea zodiacului este o femeie guvernată de inimă, astfel că iubirea ocupă cel mai important loc din viața ei. Atunci când nu este implicată într-o relație, se simte de parcă nimic nu ar avea sens. Lumea în care trăiește ea are farmec doar dacă iubește și este iubită.

Tu cunoști o astfel de nativă? Crezi că i se potrivește acest titlu?

Sursa: divahair.ro

Horoscop 2019 – schimbari in viata celor mai multe zodii

Horoscop 2019 – Berbec

Pentru tine este un an care va aduce schimbari atat pe plan profesional cat si sentimental. Acum eforturile pe care le-ai depus in munca ta vor fi recunsocute si vor da roade nebanuite. Incearca sa fii atenta la cuvinte si sa nu reactionezi in fata situatiilor ivite in familie pentru a pastra o atmosfera cat mai placuta.

Daca esti deja intr-o relatie, vei avea momente geru de uitat alaturi de partener. Daca esti singura, fii atenta la cunostintele pe care le vei face si nu permite nimanui sa profite de pe urma ta. Desi se intrevad posibilitati de crestere a veniturilor, se recomanda o mai mare atentie la cheltuieli.

Horoscop 2019 – Taur

Pe tine te asteapta un an plin de succese pe toate planurile vietii! Profesional esti mereu de partea celor castigatori si se intrevad realizari si progrese mari in acest sens. Totul este sa nu iti pierzi rabdarea si sa perseverezi in tot ceea ce faci.

In viata de familie este posibil sa apara mici perturbari, dar, cu perseverenta si inteligenta vei reusi sa mentii lucrurile sub control. Pentru cei singuri se intrevede o casatorie.

Horoscop 2019 – Gemeni

Desi nu pare un an foarte norocos pentru tine, cu perseverenta si un plus de efort, exista sanse mari sa progresesi si sa iti atingi scopurile propuse, atat in cariera cat si in viata de familie. Incearca sa iti pastrezi rabdarea si acorda o mai mare atentie sanatatii. Se pare ca nu te vei bucura de prea multa sustinere din partea familiei, pentru ca ai tai nu vor fi langa tine cand vei avea nevoie.

Fii mai prevazatoare in alegerea prietenilor si nu le permite sa profite de pe urma ta. Cauta sa eviti investitiile in aceasta perioada pentru ca nu sunt bine aspectate. Se recomanda prudenta si atentie la fiecare pas pe care intentionezi sa il faci.

Horoscop 2019 – Rac

Este un an cat se poate de bun pentru tine! In lunile iunie-iulie cariera ta va cunoaste un puternic avant si se preconizeaza schimbari majore si promovari la locul de munca. Va fi un an incarcat, plin de presiune si de activitati, asa ca atentie la stres.

Din fericire familia este alaturi de tine si te sustine in tot ceea ce faci, ceea ce te va ajuta sa te redresezi foarte usor. In relatia sentimentala se preconizeaza momente de neuitat. De asemenea, la usa ta vor bate nenumarate oportunitati finaciare pe care le vei valorifica.

Horoscop 2019 – Leu

Un an excelent si pentru tine! Pe plan profesional te poti astepta la recompense si recunoasteri, iar rezultate pozitive vor aparea si in celelalte aspecte ale vietii. Datorita activitatilor spirituale si religioase vei avea un mental echilibrat si puternic. Vor aparea noi surse de venit si chiar este posibil sa primesti o mostenire.

Viata sentimentala va fi asemeni unui balansoar al iubirii si te vei bucura de tot sprijinul posibil din partea partenerului. Incearca sa iti temperezi nerabdarea si agresivitatea si oportunitati minunate se vor deschide in calea ta.

Horoscop 2019 – Fecioara

Din punct de vedere profesional, acest an va fi unul plin de incercari, pentru ca te vei confrunta cu probleme legate de colegii de serviciu. Insa, prin munca asidua si perseverenta, vei depasi toate neajunsurile ivite. Din fericire viata de familie va fi foarte bine aspectata si vei avea parte de excursii si plimbari alaturi de cei dragi, ceea ce te va ajuta sa depasesti momentele stresante.

Vei fi interesata de viata spirituala si acest lucru te va ajuta sa iti pastrezi mentalul echilibrat. Atentie cu investitiile si cheltuielile, pentru ca nu se intrevad castiguri prea mari in acest an.

Horoscop 2019 – Balanta

Pentru tine este un an al finalizarilor, deoarece o mare parte din ceea ce ai inceput in anii anteriori acum se va incheia si vei culege roade fructuoase ale muncii intense din trecut. O persoana neasteptata va intra in viata ta si te va sprijini la nevoie.

Totusi, anul acesta iti va testa perseverenta si rabdarea, pentru ca nimic nu se va realiza fara acestea si va trebui sa fii prezenta si pe faza tot timpul pentru a te adapta situatiilor ivite. Atentie la cheltuieli si investitii pentru ca riscurile sunt mari.

Horoscop 2019 – Scorpion

Desi acest an este un an de crestere si evolutie pentru tine, stresul, anxietatea si tulburarile mentale te vor insoti pe tot parcursul lui. In cariera te poti astepta la recunoasteri si promovari.

Viata de familie este linistita si armonioasa, iar cauzele unor viitoare conflicte le dezamorsezi acum usor prin discutii calme si pline de bunavointa. Te bucuri de o sanatate excelenta si sursele de venit vor creste considerabil.

Horoscop 2019 – Sagetator

Pe tine te asteapta un an dinamic si important! Din punct de vedere profesional nu se intrevad lucruri noi, dar se vor simti imbunatatiri considerabile ale celor deja existente. Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste finantele, nu vei avea probleme cu banii si, mai mult, investitiile tale vor da roade bune.

Chiar iti poti propune sa cresti sursele de venit acum, pentru ca esti foarte bine aspectata. In viata sentimentala problemele se vor rezolva doar cu calm si intelegere, altfel se poate ajunge la rupturi si despartiri. In general te vei schimba in bine, iar aceasta schimbare se va reflecta in viata ta si in anii urmatori.

Horoscop 2019 – Capricorn

Este un an pozitiv pentru Capricorni. Oportunitatile par a se ingramadi la usa ta, iar tu ai capacitatea de a le valorifica pe toate acum! Munca ta va fi observata si recunoscuta, asa ca te poti astepta la o promovare serioasa.

Pur si simplu, succesul este la picioarele tale. Atentie la problemele de sanatate si incearca sa petreci mai mult timp cu cei dragi pentru a evita neintelegerile care pot aparea pe viitor din cauza lipsei de comunicare.

Horoscop 2019 – Varsator

Un an favorabil si pentru tine! Te vei bucura de rezultate fericite pe toate planurile vietii – cariera, finante, dragoste si sanatate. Evita deciziile pripite si cauta sa analizezi cu atentie lucrurile inainte de a actiona. Acesta este un an in care te poti relaxa si bucura de roadele care vor veni din anii anteriori, in special pe plan profesional.

Exista sansa ca din cauza increderii sporite in tine insati sa te indepartezi de partener, asa ca ai invedere si faptul ca partenerul tau are nevoie de tine si acorda-i timpul si atentia necesare. Vei avea parte de nenumarate castiguri financiare si te vei bucura de o stare generala pozitiva si plina de veselie.

Horoscop 2019 – Pesti

Pe plan profesional, pentru tine lucrurile o iau in directia buna, asa ca va fi un an cat se poate de pozitiv. Vei avea acces la persoane din conducere care te vor propulsa in cariera. Dar acest lucru este posibil sa iti afecteze viata personala, pentru ca nu vei mai avea suficient timp pentru cei apropiati, asa ca fii atenta.

De asemenea, nu iti neglija sanatatea, si in special ochii. Cauta sa eviti investitiile si situatiile financiare complicate, pentru ca nu sunt foarte bine aspectate si risti pierderi mari de bani.