3 zodii care își petrec sărbătorile singure. Nimeni nu le calcă pragul

Sărbătorile înseamnă reunirea familiei, pace și armonie, dar și dragoste împărtășită. Cu toate acestea, unele zodii nu vor simți pe deplin spiritul Crăciunului, deoarece nimeni nu le calcă pragul casei. Fie că se află la distanță de cei dragi sau că sunt certate cu familia, 3 native ale zodiacului petrec singure Crăciunul, lucru care le demoralizează și întristează foarte tare

Iată care sunt cele 3 zodii care vor fi singure de sărbători:

Berbec

Familia se află departe de tine, iar în noul oraș în care locuiești nu ai reușit să-ți faci prieteni, fapt pentru care anul acesta de sărbători vei sta singură în fața bradului, cu un pahar de vin în mână. Îi suni pe cei dragi, dar nimic nu poate să-ți acopere dorul de casă și tristețea provocată de singurătatea de care ai parte. Fii optimistă, fiindcă anul viitor un bărbat afectuos își va face apariția în viața ta, iar sărbătorile anului 2019 vor fi pline de dragoste și fericire.

Fecioara
Anul acesta vei fi într-o delegație în preajma Crăciunului, așa că nu vei avea parte de compania celor dragi. Tristețea și nostalgia vor pune stăpânire pe tine, dar trebuie să ții capul sus, deoarece Revelionul te va prinde acasă, împreună cu cei dragi. Anul viitor va fi mult mai bine, fapt pentru care trebuie să te gândești că acesta este doar un impas peste care trebuie să treci cu brio, pentru a-ți dovedi în primul rând ție cât de puternică poți fi!

Capricorn

Ți-ai fi dorit foarte mult să fii acasă de sărbători, dar distanța mare și veniturile mici nu îți permit să te bucuri de prezența celor dragi în ziua de Crăciun. Nu te întrista, deoarece următorul an se anunță unul cu venituri considerabile și îți vei permite să faci o vizită familiei în preajma sărbătorilor de iarnă.

 

HOROSCOP 2019. Schimbari IMPORTANTE pentru mai multe ZODII în anul care vine

Horoscop 2019 Berbec

2019 va fi un an care va aduce schimbări atât pe plan profesional cât și sentimental. Acum eforturile pe care le-ai depus în muncă ta vor fi recunsocute și vor da roade nebănuite.

Încearcă să fii atentă la cuvinte și să nu reacționezi în față situațiilor ivite în familie pentru a păstra o atmosferă cât mai plăcută. În plan amoros, vei avea momente greu de uitat alături de partener.

Horoscop 2019 Taur

în 2019 tine te așteaptă un an plin de succese pe toate planurile vieții! Profesional ești mereu de partea celor câștigători și se întrevăd realizări și progrese mari în acest sens.

Totul este să nu îți pierzi răbdarea și să perseverezi în tot ceea ce faci.

Pentru cei singuri se întrevede o căsătorie.

Horoscop 2019 Gemeni

Deși nu pare un an foarte norocos pentru tine, cu perseverență și un plus de efort, există șanse mari să progresesi și să îți atingi scopurile propuse, atât în carieră cât și în viață de familie.

Încearcă să îți păstrezi răbdarea și acordă o mai mare atenție sănătății. Se pare că nu te vei bucură de prea multă susținere din partea familiei, pentru că ai tăi nu vor fi lângă tine când vei avea nevoie.

Horoscop 2019 Rac

Este un an cât se poate de bun pentru tine! În lunile iunie-iulie carieră ta va cunoaște un puternic avânt și se preconizează schimbări majore și promovări la locul de muncă.

Va fi un an încărcat, plin de presiune și de activități, așa că atenție la stres.

Din fericire familia este alături de tine și te susține în tot ceea ce faci, ceea ce te va ajută să te redresezi foarte ușor.

Horoscop 2019 Leu

Un an excelent și pentru tine! Pe plan profesional te poți aștepta la recompense și recunoașteri, iar rezultate pozitive vor apărea și în celelalte aspecte ale vieții.

Datorită activităților spirituale și religioase vei avea un mental echilibrat și puternic. Vor apărea noi surse de venit și chiar este posibil să primești o moștenire.

Horoscop 2019 Fecioară

Din punct de vedere profesional, acest an va fi unul plin de încercări, pentru că te vei confruntă cu probleme legate de colegii de serviciu.

Însă, prin muncă asiduă și perseverență, vei depăși toate neajunsurile ivite. Din fericire viață de familie va fi foarte bine aspectata și vei avea parte de excursii și plimbări alături de cei dragi, ceea ce te va ajută să depășești momentele stresante.

Horoscop 2019 Balanța

2019 este un an al finalizărilor, deoarece o mare parte din ceea ce ai început în anii anteriori acum se va încheia și vei culege roade fructuoase ale muncii intense din trecut. O persoană neașteptată va intră în viață ta și te va sprijini la nevoie.

Totuși, anul acesta îți va testa perseverență și răbdarea, pentru că nimic nu se va realiză fără acestea și va trebui să fii prezența și pe fază tot timpul pentru a te adapta situațiilor ivite. Atenție la cheltuieli și investiții pentru că riscurile sunt mari.
Horoscop 2019 Scorpion

Deși acest an este un an de creștere și evoluție pentru ține, stresul, anxietatea și tulburările mentale te vor însoți pe tot parcursul lui.

În carieră te poți aștepta la recunoașteri și promovări.

Viață de familie este liniștită și armonioasă, iar cauzele unor viitoare conflicte le dezamorsezi acum ușor prin discuții calme și pline de bunăvoință.

Horoscop 2019 – Săgetător

În 2019 te așteaptă un an dinamic și important! Din punct de vedere profesional nu se întrevăd lucruri noi, dar se vor simți îmbunătățiri considerabile ale celor deja existențe.

Nu trebuie să îți faci probleme în ceea ce privește finanțele, nu vei avea probleme cu banii și, mai mult, investițiile tale vor da roade bune.

Chiar îți poți propune să crești sursele de venit acum, pentru că ești foarte bine aspectata. În viață sentimentală problemele se vor rezolvă doar cu calm și înțelegere, altfel se poate ajunge la rupturi și despărțiri.

Horoscop 2019 Capricorn

Este un an pozitiv pentru Capricorni. Oportunitățile păr a se îngrămădi la ușă ta, iar tu ai capacitatea de a le valorifică pe toate acum! Muncă ta va fi observată și recunoscută, așa că te poți aștepta la o promovare serioasă.

Pur și simplu, succesul este la picioarele tale. Atenție la problemele de sănătate și încearcă să petreci mai mult timp cu cei dragi pentru a evită neînțelegerile care pot apărea pe viitor din cauza lipsei de comunicare.

Horoscop 2019 Vărsător

Un an favorabil și pentru ține! Te vei bucură de rezultate fericite pe toate planurile vieții – carieră, finanțe, dragoste și sănătate. Evită deciziile pripite și caută să analizezi cu atenție lucrurile înainte de a acționă.

Acesta este un an în care te poți relaxă și bucură de roadele care vor veni din anii anteriori, în special pe plan profesional. Vei avea parte de nenumărate câștiguri financiare și te vei bucură de o stare generală pozitivă și plină de veselie.

Horoscop 2019 Pești

Pe plan profesional, pentru ține lucrurile o iau în direcția bună, așa că va fi un an cât se poate de pozitiv. Vei avea acces la persoane din conducere care te vor propulsa în carieră.

Dar acest lucru este posibil să îți afecteze viață personală, pentru că nu vei mai avea suficient timp pentru cei apropiați, așa că fii atentă. Evita investițiile și situațiile financiare complicate, pentru că nu sunt foarte bine aspectate și riști pierderi mari de bani.