Zodiile care stiu sa isi ascunda INFIDELITATEA. De cine sa te feresti

Rac Nativul acestui semn poate fi foarte loial, dar cand simte ca nimic nu mai este la fel, poate ajunge sa se lase dus de val si sa traiasca intr-un triunghi amoros. Aceasta zodie este specializata in ascunderea a ceea ce se intampla in interiorul lui, creand o bariera care este depasita de foarte putine persoane.

Balanta Balantele isi pierd cu usurinta concentrarea si pot avea interese intense in alti parteneri. A fi deschis si a face noi conexiuni face parte din viata lor, dar le ajuta si sa-si ascunda infidelitatea, astfel incat sa poata fi convingatoare.

Scorpion Scorpionul poate fi foarte loial atunci cand iubeste, dar atunci cand decide sa tradeze, o va face incercand sa-si ascunda greseala cat mai mult posibil. Este usor sa ascunzi ceea ce simti si esti obisnuit sa-ti tii in frau emotiile, ceea ce te ajuta sa mentii minciuna fara a atrage atentia sau a cadea in contradictii. In general, cel mai mare dusman al tau este o a treia persoana.

Pesti Oricat de mult si-ar iubi partenerul, Pestii stiu ca pot pastra multe secrete in sine, fara a lasa indicii care sa fie aratate chiar si celor mai apropiati. Poti fi infidel cand te lasi purtat de emotiile si senzatiile momentului, mai ales daca simti ca sentimentele tale nu mai sunt pretuite ca inainte.

Sagetator Prin natura lor, Sagetatorii stiu sa atraga atentie. Insa acest lucru poate fi un dezavantaj, mai ales daca libertatea lor este pusa la indoiala. In acest caz, cel mai probabil se vor lasa purtati de pasiune si vor cauta pe cineva mai apropiat de personalitatea lor.