SPECIAL: cele mai bune iubite SI cei mai buni iubiti din horoscop. Zodiile perfecte in dragoste.

Fiecare zodie are un fel unic de-a iubi, dar numai cateva au ajuns pe lista celor mai buni iubiti si a celor mai bune iubite din horoscop! Vezi chiar acum daca te regasesti si tu printre ele

1. TAUR

Un lucru pe care trebuie sa-l stii despre Tauri este ca sunt oameni cu o putere incredibila. Sunt incredibil de rezilienti, muncitori si persistenti. Asta inseamna ca sunt genul de persoane care nu vor obosi niciodata sa incerce sa-ti castige afectiunea. Nu se vor retrage niciodata din fata provocarii de a-ti castiga iubirea. Ei sunt oamenii care vor merge oriunde in lume pentru oamenii pe care-i iubesc cel mai mult. De asemenea, sunt cunoscuti pentru loialitatea pe care o au pentru parteneri. Nu ar fi genul de persoane care sa se angajeze in acte de infidelitate. Taurii sunt intotdeauna dispusi sa depuna munca necesara pentru a pastra armonia si echilibrul unei relatii. De asemenea, sunt foarte orientati spre casa si cred in crearea unor medii favorabile pentru dragoste si familie. Un alt plus in a te intalni cu persoanele din zodia Taur este acela ca ei vor fi, probabil, foarte priceputi in gospodarie. Nu iti va fi niciodata foame daca ai un Taur in casa!

2. RAC

Probabil ca Racul este cel mai bun partener romantic pe care-l poti avea vreodata in viata. Nu exista limite in ceea ce priveste cantitatea de iubire pe care un Rac doreste sa o ofere partenerilor sai. Racul nu se da inapoi atunci cand vine vorba de dragostea si afectiunea lor in relatii. Ei investesc cu toata fiinta lor in relatii, astfel ca partenerii lor nu vor simti niciodata ca sunt ignorati sau deprioritizati. De asemenea, Racii sunt foarte generosi atunci cand vine vorba de a depune eforturi in relatie. Intotdeauna va face tot ce trebuie ca o relatie sa functioneze. Te poti astepta mereu ca un Rac sa te inconjoare cu dragostea sa. Intotdeauna poti conta pe el sa aiba grija de tine atunci cand te simti vulnerabil si slab. In ceea ce priveste etica muncii, exista foarte putine tipuri de oameni care pot depasi Racul.

3. BALANTA

Este fluturele social al tuturor semnelor zodiacale. Populara Balanta este cunoscuta ca fiind cea mai placuta, amabila si sociabila fiinta umana de pe suprafata acestui pamant. E foarte greu sa nu iti placa de o Balanta. Este intotdeauna o bucurie sa o ai in jur, caci este un vorbitor natural, cu o putere de a mentine discutiile interesante si pline de viata in orice moment. Balanta este foarte inteligenta si spirituala, de asemenea. Are abilitatea ciudata de a uimi alti oameni. Balanta este tipul de partener romantic care nu ar obosi niciodata sa flirteze cu tine. Ea incearca mereu sa faca tot posibilul sa te indragostesti de ea. Este foarte loiala, in ciuda afinitatilor sale pentru cercurile sociale mari. De asemenea, Balanta este considerata a fi cel mai bun partener pe termen lung.

4. SAGETATOR

Stii genul acela de persoana pe care vrei sa o ai intotdeauna in preajma pentru ca te simti atat de confortabil in prezenta sa? Cel mai probabil este un Sagetator! Sagetatorul este genul de persoana de care te poti indragosti foarte usor. Este intotdeauna distractiv si stiu cum sa aiba un moment bun. Nu exista niciodata un moment plictisitor alaturi de un Sagetator, datorita spiritului sau liber si a perspectivelor independente asupra vietii. Nu prea iau lucrurile in serios si rareori exista vreun strop de drama in relatia cu un Sagetator. Oamenii aflati in zodia Sagetator sunt, de asemenea, impulsivi si pasionali, mai ales atunci cand vine vorba de relatii. Nu sunt pretentiosi cand vine vorba de oamenii cu care aleg sa se asocieze. Nu-ti va fi niciodata greu sa mentii o relatie cu un Sagetator.

5. CAPRICORN

Capricornul este tipul de partener care te va pune pe un piedestal. Nu va fi niciodata genul de persoana pe care sa o ameninti sau caruia sa-i injosesti demnitatea. Este un cautator desavarsit al bunastarii si doreste mereu doar cei mai bun pentru tine. Este tipul de partener dispus sa imparta totul cu celalalt. Nu il vei vedea niciodata fiind egoist, ba dimpotriva, incredibil de grijuliu. Poti intotdeauna sa te bazezi pe un Capricorn ca-ti apara spatele, chiar si atunci cand vremurile sunt dificile. De asemenea, nu simti ca esti niciodata intr-o competitie atunci cand esti intr-o relatie cu un Capricorn. El niciodata nu doreste sa te depaseasca atunci cand vine vorba de realizarile in viata. El doreste sa faca lucrurile impreuna cu tine sau nu le mai face deloc.