Horoscop 2019! Au aparut primele previziuni pentru anul viitor

BERBEC

Încă de la începutul lui 2019, Berbecii vor simţi o dorinţă de a se lupta pentru propriul noroc şi convingeri. Influenţa lui Marte va contribui puternic la acest lucru. Prin urmare, te afli în faţa unei perioade foarte active. Dacă cineva sau ceva te reţine înapoi, vei fi foarte neliniştit. În ceea ce priveşte angajarea, te vei afla deasupra tuturor. Sârguinţa şi persistenţa ta nu vor trece neobservate. În ceea ce priveşte relaţiile, acestea vor fi oarecum modeste, dar totuşi armonioase, aşa că nu ar trebui să te aştepţi la evenimente prea mari.

Potrivit horoscopului, lunile de primăvară vor fi calme, mai ales când vine vorba de carieră. Entuziasmul iniţial te va părăsi, dar cu toate acestea vei fi incă capabil să ţii pasul cu ceilalţi. Este suficient pentru moment. Între timp, Berbecii se pot concentra pe alte domenii ale vieţii. De exemplu, se pot aştepta la nişte evenimente importante în familie.

TAUR

Amplasarea lui Mercur în Rac va aduce Taurilor o dorinţă imensă pentru informare şi cunoaştere. Te vei bucura de asemnea să experimentezi şi să incerci lucruri noi. Vei fi încântat să îţi împărtăşesti experienţele. Prin urmare, în ianuarie 2019, vei dori să ai o persoană alături, în care să poţi avea încredere şi cu care să poţi discuta, în cazul în care ai nevoie.

Pentru Tauri, primăvara acestui an va fi orientată spre carieră. Îţi place să concurezi cu alţii în toate domeniile posibile. Sentimentul că eşti mai bun decât alţii te va împlini de această dată. Cu toate acestea, horoscopul îţi recomandă să fii atent să nu întreci limita. Persoanele din jurul tău vor începe să se îndoiască de tine. Este încă doar o glumă sau eşti orbit de mândrie?

Odată cu sosirea lunilor de vară din 2019, toţi Taurii vor simţi cu siguranţă influenţa lui Mercur care va fi situat în Leu. În acest timp, te poţi aştepta la o mulţime de energie fizică care va fi folosită în principal de sportivi – nu numai de cei profesionişti. Este momentul perfect pentru a vă intra în formă. Aura pozitivă pe care o veţi emana împrejur vă va aduce potenţiali parteneri. Dacă alegeţi pe cineva, horoscopul vă recomandă să vă urmaţi inima, nu creierul.

Toamna anului 2019 va fi mult mai liniştită decât lunile anterioare. Vei experimenta relaţii şi prietenii armonioase fără motive ulterioare, dar şi iubire delicată. În ceea ce priveşte aspectul profesional, ai acum şansa de a face mari schimbări dacă doreşti.

GEMENI

Astrele arată clar că pentru Gemeni, Horoscopul 2019 va fi unul foarte pozitiv. Acestea vor prospera în viaţa personală, precum şi în viaţa profesională. Desigur, aceştia vor trebui să-şi merite succesul, dar aşa este viaţa. Nimic nu este gratuit. Oamenii născuţi sub acestă zodie, sub dominaţia lui Mercur, pot lupta cu tot ceea ce le rezervă viaţa. Printre calităţile lor, există o mare dorinţă de a descoperi şi de a învăţa. De asemenea, au abilităţi de comunicare excelente, precum şi un bun simţ al umorului.

La începutul anului 2019, Gemenii vor acorda intenţionat o mare importanţă relaţiilor, mai ales datorită influenţei puternice a lui Venus. Vei face relaţiile din jurul tău armonioase şi prietenoase. Doar un astfel de echilibru te va face fericit. Potrivit horoscopului, vei avea un mare avantaj la locul de muncă, deoarece te vei comporta într-o manieră plăcută, chiar fermecătore.

În lunile de primăvară vei trăi în vârtejul evenimentelor, care vor veni din domeniul profesional al vieţii. Va exista o oportunitate unică în viaţă, care va aduce multe avantaje, dar şi unele dezavantaje. Prin urmare, Gemenii vor trebui să ia o decizie dificilă în primăvara anului 2019. Ia în considerare cu exactitate toate argumentele pro şi contra şi nu încerca să grăbeşti lucrurile. Oricum, te poţi baza pe sprijinul partenerului tău.

RAC
Ianuarie 2019 va aduce evenimente interesante. Influenţa lui Venus, care va fi poziţionată în Scorpion, va amesteca evenimentele din jurul tău. Această poziţionare îi va determina pe Raci să fie foarte dornici să descopere tot ce este misterios şi necunoscut. De asemenea, vei fi atras de lucruri interzise. Mai mult, sentimentele tale vor fi foarte intense. S-ar putea chiar să ai sentimentul că nu poţi rezista. În unele cazuri extreme, poate duce chiar şi la infidelitate. Pe de altă parte, această poziţionare a planetelor va fi benefică pentru carieră. Vei putea face faţă tuturor sarcinilor care se vor ivi din toate părţile.
Odată cu încălzirea treptată şi sosirea primăverii, va fi necesar să ne concentrăm mai mult pe carieră. Un moment de neatenţie este suficient pentru a pierde o informaţie importantă sau pentru a face o greşeală. Horoscopul sugerează să nu îţi pierzi concentrarea de la locul de muncă din cauza evenimentelor din viaţa personală.
La mijlocul anului 2019, situaţia se va transforma în cele din urmă spre bine. La locul de muncă a Racului lucrurile se calmează în cele din urmă şi îţi oferă şansa de a dovedi superiorilor că eşti indispensabil pentru companie.
LEU
Începutul anului 2019 nu va fi uşor pentru Leu. Poziţionarea planetelor va fi mai degrabă negativă, mai ales atunci când vine vorba de carieră. Te poţi aştepta la o încetinire a ambiţiilor tale. Pe de altă parte, aceasta va fi o perioadă stabilă pentru relaţii. Persoanele care au relaţii de lungă durată au şansa de a-şi consolida încrederea şi de a face următorul pas.
După eşecurile anterioare, te aşteaptă o perioadă pozitivă, în cele din urmă, potrivit horoscopului. Evenimentele vor începe, în primăvara anului 2019, să se desfăşoare la viteză maximă. Mercur este acum în Gemeni, ceea ce îţi oferă o stimă de sine încrezătoare.Pe de altă parte, vara anului 2019 este dedicată iubirii şi vieţii personale, lucru care a cam putut fi neglijat de Leu în ultimele luni. Horoscopul arată că sufletul pereche se află în jurul tău. Acest lucru ar putea însemna un potenţial partener sau, de exemplu, un bun prieten. Persoanele singure se pot aştepta la distracţie, nopţi lungi de vară pline de flirt şi chiar de pasiune.
FECIOARA
Chiar de la începutul anului 2019, fiecare Fecioară se poate aştepta la o mare creştere a forţei interioare şi a agresivităţii. În special datorită poziţionării convenabile a lui Mercur. În această perioadă, vei ieşi în evidenţă cu o acţiune rapidă, dar şi cu potenţialul de lider. Dacă te-ai gândit la avansarea în carieră, acum este momentul potrivit. De asemenea, poţi fi persistent în dragoste.
Odată cu venirea verii din 2019, Fecioara va simţi o puternică influenţă a lui Venus în Rac. Sentimentele tale vor fi foarte profunde, ceea ce înseamnă că, pe de o parte, te vei bucura foarte mult de această perioadă, iar experienţele te vor urmări întreaga viaţă şi, pe de altă parte, vei fi mult mai vulnerabil.
Te vei bucura de sfârşitul anului 2019 cel mai bine atunci când eşti înconjurat de cei dragi. În carieră, lucrurile vor rămâne la fel. Situaţia va fi stabilă, va fi suficient doar să menţi ritmul actual şi să nu rămâi în urma celorlalţi. Prin urmare, te poţi concentra pe deplin pe viaţa personală.
BALANTA
Spre deosebire de anul precedent, când te-ai bucurat de pace, Horoscopul Balanţei pe 2019 va fi plin de evenimente. O vei duce bine în ceea ce priveşte cariera, dar nici pe plan personal nu o vei duce rău. Vei avea parte de ambele experienţe pozitive şi negative. Aşa este cursul vieţii. În plus, datorită calităţilor lor, persoanele născute în această zodie, care este influenţată de Venus, pot lupta împotriva oricăror capcane. Aceste persoane sunt renumite pentru darul lor artistic. Sunt inteligenţi, cinsiţi şi sinceri. Uneori, sensibilitatea lor excesivă poate fi un dezavantaj.
Pe timpul iernii, la începutul anului 2019, Balanţa se aşteaptă să aibă loc multe evenimente. În primul rând, vei avea parte de o oportunitate în carieră pe care va trebui să o accepţi imediat, altfel o vei pierde. Aceast lucru va însemna probabil să munceşti suplimentar, dar rezultatul va fi unul satisfăcător. Decizia ăţi aparţine. În plus, datorită influenţei lui Mercur în Taur, pe care o poţi resimţi în special în martie, vei avea un puternic apetit sexual. Prin urmare, te poţi aştepta la o pasiune puternică între tine şi partenerul de care te simţi atras.
SCORPION
Potrivit astrelor, Horoscopul Scorpionului pe 2019 va fi foarte energic si pozitiv. Mai ales în preajma sfârşitului primei jumătăţi al anului. Dacă există vreun obstacol în calea ta, o poţi depăşi cu uşurinţă.
Conform horoscopului, începutul anului 2019 se va desfăşura într-un ritm paşnic, acest lucru însemnând ca vei avea mai mult timp să te obişnuiţi cu lucrurile noi pe care acest an ţi le va aduce. Din cauza influenţei Lunii în Peşti, s-ar putea să ai unele probleme de concentrare. În plus, vei avea tendinţa de a te rupe de realitate, pentru a te refugia în propriile gânduri şi fantezii. Pentru Scorpion, sentimentele sunt mai importante decât gândirea raţională în această perioadă. De aceea, trebuie să laşi decizii importante cu privire, de exemplu, la angajare pentru mai târziu.
SAGETATOR
Începutul anului 2019 se va desfăşura în principal în jurul vieţii profesionale a Sîgetătorului. Datorită energiei pozitive din această perioadă, nu vei duce lipsă de idei interesante. Nu îţi fie frică să le împărtăşeşti cu colegii şi superiorii tăi. Când vine vorba de relaţii, ianuarie îl vei petrece destul de solitar. În loc să te dai drept altcineva în public, mai bine încearcă să-ţi dezvolţi personalitatea. Prin citire, de exemplu.
Odată cu sosirea primăverii, fiecare Săgetător poate, potrivit horoscopului, să aştepte influenţa pozitivă a lui Mercur în Gemeni. Îţi va oferi, de exemplu, abilităţi oratorii excelente. Nu îţi vor lipsi vocabularul bogat, dar nici încrederea. Acest lucru poate fi folosit atât în ​​carieră, cât şi în viaţa personală. Cei singuri nu vor avea nicio problemă în a cunoaşte persoane de sex opus. Te afli înaintea unei perioade active şi plină de aventură, dragoste şi chiar pasiune.
Vara anului 2019 va trece foarte repede ca un clipit de ochi. Săgetătorul poate căuta să acţioneze pe toate planurile. Ai o mulţime de energie, astfel încât nu vei avea o problemă cu obstacolele minore la locul de muncă sau cu neînţelegerile în relaţie.
CAPRICORN
Capricornul se poate aştepta la o energia pozitivă din punct de vedere al relaţiilor. Te vei înţelege bine cu oricine te vei întâlni. Potrivit horoscopului, persoanele singure vor avea în sfârşit şansa lor. Nu da cu piciorul la ea. Influenţa lui Venus în Berbec va fi cea mai puternică în luna mai a anului 2019. Când vine vorba de dragoste şi relaţii, această influenţă îţi va aduce o energie de neoprit. Te poţi aştepta la flirt şi romantism.
Lunile de vară vor aduce linişte pe toate fronturile. Vraja iniţială a dispărut, iar noile relaţii sunt acum în faţa unei provocări dificile. Cei care o vor trece vor deveni foarte puternici şi serioşi. Când vine vorba de cariera Capricornului, horoscopul arată că nu este nimic de să te îngrijorezi. E suficient să menţii ritmul. Acum este momentul să-ţi canalizezi energia spre altceva. De exemplu, te vei relaxa foarte bine atunci când faci sport sau plimbări în natură.
VARSATOR
Chiar de la începutul anului 2019, unii Vărsători se pot aştepta la o mare şansă. Potrivit horoscopului, amplasarea lui Venus în Sagetător va fi extrem de puternică. De aceea, te afli înainte de o perioadă plină de descoperiri şi experienţe noi. Vei fi atras de oameni care au aceleaşi intenţii. Te vei bucura de diverse aventuri. Relaţiile de lungă durată vor fi favorizate şi ele de această amplasare a planetelor. Nu-ţi plac stereotipurile, aşa că te vei bucura de o mulţime de distracţie şi vei simţi că te-ai îndrăgostit.
Lunile de toamnă vor aduce, din cauza lui Marte în Balanţă, o perioadă raţională, poate chiar rece. Sentimentele voastre, pozitive sau negative, îşi pierd semnificaţia. Prin urmare, în octombrie 2019, nimic nu te poate face să te abaţi de la calea ta. Cu toate acestea, este posibil să te confrunţi cu neîncrederea partenerului tău. Potrivit horoscopului, nu ar trebui să amâni rezolvarea acestei probleme, ci să discuţi cu partenerul deschis despre asta cât mai curând posibil.
Odată cu venirea sfârşitului de an, amplasarea astrelor se va schimba din nou. În relaţie şi carieră totul va rămâne stabil. Prin urmare, vei putea să îţi petreci timpul liber cu prietenii şi să faceţi activităţile care vă plac cel mai mult. De exemplu, vizitează-ţi rudele mai îndepărtate. Nu şti niciodată ce veşti interesante poţi afla. Cu toate acestea, fiecare Vărsător ar trebui sa aiba grijă la unele leziuni minore.
PESTI
Neptun, planeta care vă influenţează Zodia, va fi într-o poziţie foarte puternică în acest an şi de aceea Horoscopul pe 2019 al Peştilor va fi pozitiv şi plin de acţiune. Mai ales când vine vorba de viaţa personală. Personalitatea persoanelor născute sub această zodie de apă este de obicei sensibilă, empatică şi prietenoasă. Adesea tind să trăiască într-o lume fantastică şi să uite de realitate, iar acest lucru ar putea fi un dezavantaj. Aceştia pot avea, de asemenea, unele probleme de ordin emoţional.
Începutul anului 2019 le rezervă o perioadă optimistă Peştilor. Sunteţi încântaţi de noi şanse şi începuturi, astfel încât veţi fi literalmente încărcaţi cu energie. Va fi cel mai bine dacă vei folosi această energie în carieră. Potrivit horoscopului, acum este ai şansa de a le arăta superiorilor tăi că eşti un angajat indispensabil. Această perioadă va fi de asemenea benefică pentru persoanele singure. Te poţi aştepta la o perioadă pasională şi dacă eşti persistent, poate fi chiar şi o relaţie de iubire.
Lunile de primăvară vor continua să se desfăşoare într-un ritm alert, lucru care te va bucura pe de o parte, dar, pe de altă parte, doreşti să nu mai ai obligaţii şi să te odihniţi. Va trebui să îţi stabileşti priorităţile şi să îţi dai seama că nu poţi fii peste tot. Dacă Pestii acordă prioritate muncii, horoscopul promite că efortul lor va fi cu siguranţă răsplătit.