Zodii de bărbați care se poartă urât cu femeile – La început sunt lapte și miere, apoi sunt tirani!

Relațiile nu sunt complicate, oamenii le complică. Când ești într-o relație cu persoana nepotrivită realizezi cât de mult ai greșit când ai crezut că tipul respectiv este perfect pentru tine. De cele mai multe ori ne dăm seama că ne aflăm în relații toxice, care ne fac rău.

Se întâmplă destul de des, din păcate, ca în căsnicii sau pur și simplu relații, să domine bărbatul. Dese ori, această dominație este dusă la extrem și bărbații devin extrem de posesivi și geloși, ceea ce conduce la nenumărate certuri sau agresiune.

Nu este vorba neapărat despre agresiune fizică, însă unii bărbați își agresează partenerele verbal și iau decizii în numele lor sau în legătură cu relația pe care o au, fără ca acestea să aibă ceva de spus.

De aceea, astrele vin în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt bărbați care se poartă urât cu femeile. Poate la început ți se va părea perfect, însă cu timpul va fi un coșmar devenit realitate. Iată care sunt acestea:

Bărbatul SCORPION:

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru firea lor pasională și șarmantă. Sunt romantici incurabili, însă o dată ce i-ai călcat pe orgoliu nu mai este cale de întoarcere. Vei intra pe un teren minat de pe care nu vei mai putea ieși.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal nu vor recurge la violența fizică, ci la cea verbală. Îți vor descoperi slăbiciunile și se vor folosi de ele pentru a te face să suferi. Nu sunt deloc diplomați când sunt călcați pe coadă și va fi foarte greu pentru a-i aduce la sentimente mai bune.

Dacă îl rănești, sunt foarte răzbunători ș dacă le-ai greșit și i-ai făcut să sufere, te vor face să-ți dorești să nu fi făcut asta. Îți vor întoarce suferința înzecit și nu vor uita niciodată ce ai făcut.

Bărbatul BERBEC:

Bărbatul berbec nu este ușor de suportat într-o relație pentru că se gândește mai mult la el decât la parteneră. Nu respectă munca pe care iubita lui o face prin casă, iar atunci când aceasta face curățenie, nu-l oprește nimic să-și arunce hainele pe unde apucă.

Poate că la început lucrurile stau altfel, însă cu timpul, după ce vă cunoașteți mai bine și o să-și permită să facă aceste lucruri, va deveni deja un obicei și te va trata ca pe sclava lui. consideră că tu trebuie să faci curățenie, chiar și după el.

În cazul nativului născut în berbec, lipsa respectului este cel mai mare defect pe care acest nativ îl are într-o relație și vei vedea că va durea de o mie de ori mai mult decât o jignire verbală.

Bărbatul PEȘTI:

Deși pare un mielușel la prima vedere, inofensiv, bărbatul născut sub acest semn zodiacal se poate transforma total în momentul în care devine paranoic. Cu cât își face mai multe filme în cap, cu atât va fi mai gelos și mai violent din punct de vedere verbal.

Nativul din pești este posesiv și vrea să dețină controlul în totalitate întotdeauna. Consideră că partenera lui nu trebuie să facă nimic altceva decât să se conformeze dorințelor lui pentru că are mereu dreptate.

Dacă ai o relație cu un nativ din această zodie, după un timp te vei simți sufocată pentru că nu vei avea voie să faci nimic. De cele mai multe ori va vorbi gura fără el și acest lucru îi va afecta reputația în fața iubitei.

Dacă ești îndrăgostită de un bărbat din aceste 3 zodii, fii prudentă pentru că nu se știe niciodată. Poate că la începutul relației ți se pare că este bărbatul perfect, însă în anumite situații lucrurile se pot schimba cât ai clipi.