TOP cele mai bune soţii din zodiac. Faci casă bună cu femeia Rac, dar ar trebui să te fereşti de Săgetător!

Unul dintre cele mai importante motive pentru care o căsnicie poate lua sfârşit este conflictul de personalitate, iar personalitatea fiecăruia este influenţată şi de semnul zodiacal.

Dacă te gândeşti la căsătorie, ar fi bine să ştii cu ce fel de femeie vrei să faci casă. Iată care sunt cele mai bune soţii ale zodiacului, clasificate de la cea mai bună la cea mai rea.

1. Rac
Dacă sunteţi în căutarea loialităţii şi a unei baze stabile, o soţie născută sub semnul Racului este partenera ideală. Femeile Rac iubesc viaţa de familie şi căsătoria şi nu te vor minţi. Femeia Rac seamănă mult cu un lup: formează un cuplu pe viaţă.

2. Peşti
Femeile Peşti se pricep foarte bine să ofere dragoste şi fac orice pentru a asigura fericirea partenerului. Ele au o latură foarte frumoasă care se bazează pe creativitate, iar o parte din aceasta se adresează copiilor pe care vrea să-i creşteţi împreună.

Chiar dacă are toane, dacă ajungi să-i înţelegi nuanţele, vei descoperi o persoană plină de frumuseţe şi înţelegere. Femeile Peşti sunt loiale şi inteligente.

3. Balanţă
Acesta este semnul zodiacului care scoate la înaintare cei mai buni oameni, fiind cu atât mai valabil în cazul femeilor. Sunt nişte gânditoare dinamice şi au în minte obiective pe termen lung care te vor inspira şi te vor încânta.

Nu veţi fi niciodată mustraţi de o femeie Balanţă, deoarece ea obţine ceea ce doreşte prin bunătate, mai degrabă decât prin mijloace manipulative. Balanţele iubesc “patul” şi romantismul şi sunt dispuse să experimenteze.

4. Taur
Chiar dacă vei avea parte şi de nişte conflicte amoroase cu femeia Taur, vei descoperi că acest tip de confruntare, în care vă bateţi cap-în-cap, poate stimula căsnicia într-un mod foarte pozitiv.

Femeile Taur sunt foarte inteligente, deci nu poate fi vorba doar de o chestiune fizică în relaţia cu ele. Trebuie să le captivezi cu mintea. Ca soţie, este statornică şi loială, dar şi o mamă incredibilă pentru copiii tăi.

5. Vărsător
Femeia Vărsător este puternică şi independentă, iar atunci când nu se închide în lumea ei, este un partener de viaţă plăcut şi generos. Singurul lucru la care trebuie să ai grijă este să nu devii plictisitor, deoarece nu va tolera plictiseala într-o relaţie.

Aceste femei sunt isteţe foc, aşa că va trebui să ţii pasul. Cu toate acestea, dacă eşti pregătit să fii soţul unei femei Vărsător este una dintre cele mai plăcute situaţii în care te poţi afla.

6. Capricorn
Să ţii pe umeri o gospodărie, o afacere şi copii este o chestie dificilă, dar să faci asta în timp ce menţii şi o căsnicie fericită este genul de lucru pe care doar o femeie Capricorn îl poate face cu o mare fineţe.

Dacă te căsătoreşti cu o femeie Capricorn, te căsătoreşti cu ordinea, programul şi plăţile la timp. Este o femeie foarte organizată şi în timp ce este o „diavoliţă“ în pat, pe stradă este o doamnă.

7. Gemeni
Femeile Gemeni sunt unele dintre cele mai iubitoare şi încurajatoare persoane pe care le veţi întâlni vreodată. Până când, bineînţeles, interesele lor se schimbă.

Soţia Gemeni este un simbol al frumuseţii, dar este foarte împrăştiată în gânduri. Este extrem de creativă şi este capabilă de multă loialitate şi afecţiune, dar este cu adevărat o fire duală şi se poate să nu vă placă „cealaltă latură a sa“.

8. Scorpion
Nefiind o alegere rea ca partener de viaţă, o soţie Scorpion scoate la suprafaţă ce e mai bun din tine. Trebuie, totuşi să ai un caracter puternic, deoarece această femeie îţi va cere mai mult decât poţi oferi.

Cu toate acestea, per total, tendinţa ei de a ridica ştacheta are potenţialul să te motiveze. Ea îţi va arăta adevăratul tău potenţial.

9. Fecioară
Trebuie să fii făcut pentru rolul de soţ dacă vrei să te căsătoreşti cu o femeie din aceasta zodie. Are un simţ uimitor a ceea ce este bine sau rău şi, deşi este posibil să funcţioneze pentru ea, s-ar putea să nu funcţioneze întotdeauna pentru tine.

Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poţi spune este: „Da, draga mea“. Nu este o glumă. Dacă doreşti să beneficiezi de abilitatea ei incredibilă de a iubi, atunci trebuie să te obişnuieşti cu ideea de a-i face pe plac. Dacă durează căsnicia, înseamnă că te-ai prins cum merg lucrurile.

10. Leu
Să iei de soţie o femeie Leu este o onoare, dar ai grijă de schimbările de dispoziţie. Este cunoscută pentru suişurile şi coborâşurile ei, iar dacă nu obţine ceea ce-şi doreşte, nu se bosumflă, se dezlănţuie.

Ei bine, dacă tu eşti cel pe care îl iubeşte, atunci pregăteşte-te să o încasezi, pentru că această femeie nu va accepta mai puţin decât ceea ce vrea, atunci când vrea. Ori faci ca ea, ori eşti liber să pleci.

11. Berbec
Femeia Berbec este splendidă, frumoasă şi minunată. Este foarte uşor să te îndrăgosteşti de ea, fiind extraordinar de deşteaptă, să nu mai vorbim de încrederea în sine şi de capacităţi. Ca soţie, ea este incredibil de loială, dar aşteaptă recompense pentru această loialitate.

Dacă nu contribui cu partea ta la câştigurile familiei, ea va fi şi prima care te va lăsa pentru altcineva.

12. Săgetător
Dacă îţi doreşti să nu ştii niciodată unde vă aflaţi, atunci, căsătoreşte-te cu o femeie Săgetător. Aceste femei sunt remarcabile, atâta timp cât fac ceea ce-şi doresc.

Îşi doresc libertate mai mult decât angajament şi chiar dacă intenţionează să fie loiale şi atente într-o căsătorie, sunt mult mai interesate de propriile planuri creative.