Test: Alege imaginea care îţi place şi vei afla multe despre tine!

Având în vedere că apa constituie 60% din corpul nostru, nu e de mirare că suntem atât de strâns legați de acest element dinamic. Te invităm să faci un test neobișnuit, pentru determinarea personalității, pe baza apei. În funcție de rezervorul pe care îl alegi, vei afla informații interesante despre tine și viitorul tău

Cuprins

  • 1 Imaginea N1 – Oceanul liniștit
  • 2 IMAGINEA N2 – Rau agitat
  • 3 Imaginea N3 – Gheţarii
  • 4 Imaginea N4 – Lac liniştit
  • 5 Imaginea N5 – Cascada furtunoasă
  • 6 Imaginea N6 – Iaz mic
Imaginea N1 – Oceanul liniștit

Ești o fire delicată, generoasă și sensibilă. Dăruiești bucurie celor din jur. Iubești munca şi apreciezi responsabilitatea, dar, mai presus de toate îţi place să lași deoparte toate treburile și să te distrezi. Pentru majoritatea oamenilor eşti un mister. O parte din tine este carismatică şi strălucește de emoții, iar cealaltă parte – este închisă şi calmă.

Oceanul liniștit – este simbolul distanței, schimbărilor şi periodicității. În curând vei merge într-o călătorie specială. Fie că este vorba de o experiență fizică sau mentală, însă vei avea ocazia să-ţi extinzi orizonturile, să stăpânești personal teritoriile neexplorate până acum. Dacă vei profita de această șansă, atunci viața ta se va schimba într-un mod foarte neașteptat și-ţi va aduce o recompensă considerabilă.

IMAGINEA N2 – Rau agitat

Un râu plin de viaţă înseamnă o personalitate curioasă care vrea să afle răspunsuri. Îţi place să cunoşti şi să încerci tot ce este nou. Eşti o persoană fericită atunci când rămâi singură cu gândurile tale. Îți place să explorezi lumea din jurul tău. Simți legătura cu natura și pământul. Iubești animale, iar ele pe tine.

Râul agitat – este simbolul reflecției, dezvoltării și mișcării. În curând vei avea ocazia să-ţi extinzi orizonturile în cel mai neașteptat mod. Poate că va fi o călătorie, o nouă prietenie sau o oportunitate care-ţi va schimba viața spre bine. Nu pierde şansa!

Imaginea N3 – Gheţarii

Apa glaciară înseamnă o persoană curajoasă, energică și uneori, chiar mistică. Poți să-i atragi pe ceilalți, ai putere, iar aceasta te face un lider născut. Indiferent de scenariu, observi mereu cele mai mici detalii, pe care alții le omit. Ai instincte bine dezvoltate, înțelegi bine oamenii, iar pentru aceasta ei îţi apreciază opinia și intuiția.

Apa glaciară – este simbolul stabilității, profunzimii și aventurii – indică faptul că în curând vei primi o sarcină plăcută care va fi răsplătită pe măsură. Poate că te îndoiești dacă merită să o accepți, însă cel mai bine e să crezi în forțele tale și vei afla ceva neașteptat despre tine.

Imaginea N4 – Lac liniştit

Alegerea unui lac liniştit dezvăluie o natură calmă, practică și ușoară. Eşti fericit să cunoşti oameni noi și să-ţi extinzi cercul de comunicare. Cel mai bine te simţi în sânul naturii și respecți orice formă de viață. Te caracterizează sinceritatea și căldura, aduci fericire celor pe care îi iubești.

Un lac calm – este simbolul puterii, onoarei și încrederii – în curând îţi va fi încredințată o afacere care necesită responsabilitate mare şi care îţi va aduce roade minunate. La început, crezi că nu eşti potrivit pentru o astfel de sarcină, doar că trebuie să ştii că nimeni nu va face acest lucru mai bine decât tine.

Imaginea N5 – Cascada furtunoasă

Dacă ai ales cascada, atunci eşti o persoană puternică, pasionată și sufletistă. Ai un magnetism special și o energie contagioasă. Îți place să te adânceşti în gândurile tale sau să explorezi noi pământuri, ai o imaginație activă. Eşti o persoană creativă.

O cascadă furtunoasă este simbolul bucuriei, sărbătorii și energiei. În curând vei primi veşti bune, pe care le așteptai de mult timp. Poate că vor veni la tine într-un mod în care nu te așteptai, însă acesta va fi începutul unui capitol foarte vesel din viața ta.

Imaginea N6 – Iaz mic

Eşti un om liniştit, iubitor de pace, adesea un introvertit. Găseşti bucurie în momentele mici ale vieții; Ceea ce pentru ceilalți ar putea părea nesemnificativ (un trandafir colorat, un răsărit de soare magnific), pentru tine este ceva extraordinar. Nu eşti prea încântat de conversațiile zgomotoase și de comportamentul nepoliticos, de aceea te ţii cât mai departe de dramă și haos. Apreciezi pacea, confortul și tăcerea.

Iazul mic este simbolul casei, tradițiilor şi liniștii – aceasta înseamnă că casa sau familia ta în curând se va mări. Poate că se va naște cineva sau poate că cineva va fi adoptat (noul membru al familiei poate fi cu două sau patru picioare) și probabil, îţi vei extinde proprietatea.