Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval – secretul care il face fraged si suculent

Oricine a incercat sa pregateasca snitel din piept de pui stie ca, de multe ori, carnea iese uscata. Un chef renumit dezvaluie insa un truc simplu, dar genial: daca ungi carnea cu un strop de ulei inainte de panare, isi pastreaza fragezimea si ramane suculenta dupa prajire. Iar reteta aceasta, cu sunca afumata si cascaval topit in interior, este un adevarat deliciu pentru orice masa de familie!

Ingrediente:
piept de pui dezosat – 4 bucati
sare – dupa gust
piper – dupa gust
sunca afumata – 150 g
cascaval – 100 g
faina alba – aproximativ 50 g
oua – 4 bucati
pesmet – aproximativ 100 g
ulei sau untura – pentru prajit

Mod de preparare:
Spala si sterge bine bucatile de piept de pui. Unge-le usor cu putin ulei, apoi condimenteaza cu sare si piper.
Taie fiecare bucata de piept de pui pe lateral, formand un buzunar.
Umple fiecare buzunar cu o felie de sunca si una de cascaval. Prinde deschizatura cu o scobitoare sau un ac de carne.
Trece fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou batut si, la final, prin pesmet.
Incinge uleiul sau untura intr-o tigaie si prajeste snitelele pe ambele parti pana devin aurii si crocante.
Rezultatul: o crusta crocanta, o carne frageda si o umplutura care se topeste in gura!