Semne surprinzatoare ca vei trai mai mult decat crezi. Ce ne dezvaluie Mihai VOROPCHIEVICI.

Mihai Voropcheivici vorbeste despre cateva semne mici, dar foarte importante, care ne arată că vom avea o viață lungă. Ne putem da seama de asta doar analizându-ne comportamentul și stilul de viață.

Astfel, renumitul Mihai Voropchievici ne-a dezvaluit urmatoarele:

“Sa nu imi spuna cineva ca nu e doritor sa traisca cat mai mult. Pentru ca si-a facut un program, vrea sa realizeze ceva, altul isi doreste sa vada copiii mari, cu situatie, altul vrea sa vada si mai mult, vrea sa vada si nepotii. Deci, fiecare are o dorinta de a trai cat mai mult, dar eu am zis ca, daca tot ai o dorinta de a trai cat mai mult, sa traiesti si cu folos! Daca am anticipa ce insemna, la fiecare prag de varsta, sa zicem perioade de 10 ani, de la 50 la 60 e intr-un fel, de la 60 la 70 e alt fel. Cand ai trecut de 70 de ani, deja e o cifra care iti pune multe intrebari: vine cea de 80; o depasesc pe cea de 80; cum va fi cea de 70?”

Unul dintre semnele care ne arata ce persoane vor trai mai mult, este mersul rapid. Si nu ne referim la persoanele care se grabesc, ci la acelea care au acest stil mai alert. Numerologul a explicat ca persoanele care merg repede traiesc mai multi ani, iar acest lucru este dovedit si stiintific.

“Persoanele care merg repede au o viata lunga. Se spune ca e dovedit stiintific, pentru ca mersul mai repede ce face? Faci cardio, iar daca ai un mers mai alert, nu faci altceva decat sa iti activezi starea de bine. Inima pulseaza mai mult sange, totul se primeneste, se oxigeneaza, starea de sanatate e extraordinara. (…) Mersul mai rapid nu face altceva decat sa te ajute.”

De asemenea, Mihai Voropchievici spune ca emotiile joaca un rol foarte important in ceea ce priveste longevitatea unei persoane. Aceste ne explica foarte frumos si la obiect cum emotiile pe care le traim ne pot influenta starea de sanatate.

“Emotiile pot influenta starea de sanatate. Orice emotie vine ca un factor extern, care poate sa iti cauzeze, sa fie spre raul tau. Daca esti o fire mai emotiva si persisti in incapatanarea de a vedea numai tragedii, numai drame, la un moment dat te-ai incarcat negativ si te-ai distrus. Ca sa te cureti din subconstient de emotii negative, pentru ca vezi relele si incepi sa strangi ura, se strange tot ce vrei, asta influenteaza procesul de imbatranire. (…) Nu persista intr-o incapatanare distructiva, persista in incapatanarea care este constructiva, ce conduce la niste lucruri bune.

(…) A invata sa zambesti aduce un strop de bucurie zilnica in viata ta, este pentru tine benefic si este si pentru cel din fata ta. (…) Cu cat esti mai educat, cu atat traiesti mai mult. Cu cat neuronul e pus la treaba, citesti, pregatesti, studiezi, cunosti, curiozitatea aceea, dorinta de instruire si pregatire. Atata timp cat ii dai corpului si hrana spirituala e mai bine.

Sunt persoane care au o dorinta mare de a ajuta, de a se implica. Daca ajuti neconditionat, faci o bucurie acolo unde sunt lacrimi pe obraz, unde e o suferinta. Este satisfactia ca si tu ai contribuit cu ceva la ajutorul unei persoane necajite.”

Sursa articol: astrologie.acasa.ro