Vezi care este PUTEREA interioara a femeilor in functie de zodie

Zodia îţi dezvăluie ce putere intuitivă ai :

1. SĂGETĂTOR

Puterea Sagetatorului – este optimismul şi rezistenţa. Un semn absolut de neclintit. Chiar dacă totul împrejur va fi distrus de tsunami, cineva se va îneca, cineva va fi aruncat la celălalt mal, se vor distruge orașe şi insulele îşi vor schimba locul, doamna Săgetător va sta acolo unde stătea.

În puterea Săgetătorului te poți ascunde de toate nenorocirile vieții, doar că inițial trebuie s-o cucerești

2. CAPRICORN

Puterea Capricornului – este capacitatea enormă de muncă pe care o posedă. Doamna-Capricorn poate munci fără să arate chiar şi cele mai mici semne de oboseală. Unii încearcă să le compătimească, neînțelegând esențialul: doamna Capricorn – este un motor veșnic, care îşi ia energia doar din mișcare.

3. VĂRSĂTOR

Puterea Vărsătorului – este în gândirea nestandardă. Unii consideră că doamna Vărsător e un pic ciudată, alții chiar cred că ea nu e capabilă să trăiască o viaţă normală, pentru că e mereu cu capul în nori. Însă în cazul în care toţi vor striga:

“Totul e pierdut” “Vom muri!” doamna Vărsător într-o clipă vede soluția. Şi le arată tuturor calea corectă. Pentru că doar ea poate depăși stereotipurile şi regulile stupide.

4.PEŞTI

Puterea Peştilor – este intuiția incredibilă pe care o posedă. Peștii simt lumea, ca apa. Pe cei apropiați întotdeauna îi vor proteja de pericol, dacă vor simți că există. Şi nici pe sine nu se vor lăsa la nevoie.

5.BERBEC

Puterea Berbecului – este scopul bine determinat pe care îl au. Pentru Doamna-Berbec obstacolele care îi apar în cale, mai devreme sau mai târziu, vor fi depășite sau chiar distruse. Ea știe exact că orice obstacol poate fi depășit şi consideră că compromisurile şi realitatea – sunt pentru cei slabi.

6.TAUR

Puterea Taurului – este fantezia pe care o posedă. Doamna-Taur e puternică şi inteligentă, de aceea problemele minore le va rezolva fără prea mari dificultăți. De nenorocirile grave, însă Taurul fuge în lumea lui interioară, pe care nu o arată nimănui. De aici îşi ia energia necesară şi se întoarce cu forțe noi.

7.GEMENI

Puterea Gemenilor – este abilitatea de comunicare. Doamna-Gemeni e capabilă să-l convingă pe oricine şi practic să te “învie” cu câteva cuvinte potrivite pe care persoana are nevoie să le audă.

8.RAC

Puterea Racilor – este empatia. Doamna – Rac ca nimeni alta este cea care se va gândi la alții, va trăi emoțiile lor, se va implica în problemele lor. Pentru viața de zi cu zi nu e o calitate prea comodă, însă pentru cataclisme globale – nimic mai bun nu-ţi poţi imagina.

9.LEU

Puterea Leului – este curajul. Doamnele-Leu sunt neînfricate, de aceea sunt primele în tot. Sunt cele mai frumoase, cele mai inteligente – în general sunt Regine. Şi totul din simplu motiv că în timp ce ceilalți se tem să se afirme, ea nu se teme să ocupe tronul.

10.FECIOARĂ

Puterea Fecioarei – este logica şi inteligenţa ei. Fecioara va demonta orice problemă şi situaţie în cele mai mici detalii, le va studia cu atenţie şi le va strânge înapoi – acum știind sigur ce e de făcut. Fecioarei îi este indiferent ce să demonteze situațiile sau sentimentele, ale ei sau străine. În schimb greșeli nu-şi permite să facă.

11.BALANŢĂ

Puterea Balanţei – este farmecul ei. Doamna-Balanţă întotdeauna e fermecătoare. Chiar dacă e o avocată sau o contabilă severă. Draguță, cuceritoare, extrem de carismatică şi uşoară. Alături de o Balanţă chiar şi cel mai “şters” bărbat se simte un erou, orice femeie obosită – o prințesă, iar orice vagabond – un îngeraş. Nimeni din ei nu vrea să supere această zână.

12.SCORPION

Puterea Scorpionului – este magnetismul cu care l-a înzestrat natura. Femeia-Scorpion nu depune nici un efort pentru a atrage orice şi pe oricine, lipsindu-i de voință. Acest lucru se întâmplă de la sine. Magie curată! Din fericire pe Doamna Scorpion o interesează doar cei mai speciali.