Previziunile astrologilor pentru 2018 – 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie acestor 7 zodii

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem.

În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ. Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti.

Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

BERBEC

Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto până acum, în urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandăm gestionarea cu atenţie a energiei.

Uranus va trece în casa a II-a, a banilor, prin urmare va aduce belşug şi sume mari de bani tocmai pentru a vă oferi posibilitatea de a fi promovat la locul de muncă sau a vă îndeplini visele. Abia după 30 de ani o să vedeţi că tot ce aţi gândit în această perioadă cu Saturn în Capricorn a fost de bun augur.

TAUR

Nativii Taur, în urma acestui tranzit, de aproximativ 3 ani, vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce îi pasiona, acum pot să mai înceapă o facultate.

Dacă până acum ei mergeau pe principii clare, logice şi bine argumentate, schimbările aduse de planetele mari pentru următorii 3 ani îi pun în situaţii inedite, ei vor renunţa la acele principii filosofice consacrate pentru a experimenta.

Va fi destul de greu, mai ales că vor fi nevoiţi să renunţe la morală, încercând să adopte o atitudine detaşată. Alţi nativi Taur pot să îşi schimbe religia, fie prin căsătorie cu un partener de altă religie, fie fiind inspiraţi în urma unei călătorii.

GEMENI

Saturn în Capricorn pentru nativii Gemeni aduce câştiguri financiare, aceste sume venite de pe urma unor speculaţii pot să fie înmulţite, dar de cele mai multe ori ulciorul nu merge de multe ori la apă, prin urmare, recomandăm evitarea speculaţiilor, mai ales ale celor ce irită legea, deoarece Saturn nu umblă cu astfel de lucruri.

Nativii Gemeni ce ştiu că sunt dependenţi de ceva să ia aminte, căci pe parcursul următorilor 3 ani, totul va funcţiona astfel încât ei vor renunţa la acele plăceri costisitoare, poate chiar cu preţul sănătăţii.

RAC

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Saturn, plasat în casa căsătoriei, se va manifesta asemenea unui cutremur în căsniciile ce nu mai au nimic solid, de fapt cred că acești nativi vor avea și ei puterea să spună STOP acolo unde lucrurile nu mai merg.

Relațiile care au mers din inerție, în următorii 3 ani vor înceta, pe cale amiabilă, vestea bună este că acești nativi vor întâlni la scurt timp altă persoană care să îi facă să simtă că recuperează timpul pierdut.

LEU

Dacă ultimii ani nativii Leu au simțit că muncesc în zadar, că eforturile lor sunt în zadar, acum a venit și vremea lor

Saturn în Capricorn 20.12 2017- 21.03.2020 vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar și cu lecții dure

În urma tranzitului Saturn în Capricorn mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

FECIOARA

Cu Saturn în Capricorn, Fecioara îl va avea pe Saturn plasat în casa iubirii, prin urmare va fi mult mai selectivă

Saturn în Capricorn 20.12 2017- 21.03.2020 vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar și cu lecții dure

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să conștientizeze dacă ura le este de folos, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Fecioarele ce au un talent din naștere și nu a fost valorificat, în urma acestui tranzit vor ieși în lumina reflectoarelor, vor primi aprecieri și încurajări.

BALANTA

Nativii din Balanță ce au ceva resurse financiare acum vor dori să facă investiții pe termen lung

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Balanțele vor avea pe Saturn plasat în casa a IV-a, a familiei, prin urmare vor fi șanse mari ca să își ia rămas bun de la cineva drag, această suferință îi va maturiza, vor prelua ei conducerea casei.