Predictiile astrologului Mariana Cojocaru pentru SASE zodii: dupa ce au trecut prin multe greutati, acum a venit timpul schimbarii!

BERBEC

Berbecii vor avea în continuare o vara foarte buna. Toţi nativii care vor dori să aibă o viaţă mai bună vor avea posibilitatea de a accede la un job mai bun și mai bine plătit datorită conjuncţiei astrale.

PESTI

Bucuriile pe plan profesional se vor inmulti. Investitiile iti vor aduce profituri care vor starni invidia in jurul tau. Perioada următoare va fi bună si in relatiile pe care le ai sau pe care ti le faci.

Vei capata mai multa incredere in tine si vei pasi cu forta pe un drum stralucitor. Daca esti singur, bucura-te din plin tot restul verii de beatitudine sentimentala. Daca ti-ai gasit deja jumatatea, relatia va trece vara aceasta la alt nivel.

FECIOARA

In urmatoarea perioada, pana la sfarsitul verii, vei calatori mult si vei cunoaste o multime de oameni interesanti. Te vei intalni cu o serie de oportunitati, iar unele dintre ele aproape ca ti se vor pune in palma. Nu refuza nicio sansa care iti poate aduce un trai mai bun, fiindca ce a mai ramas din vara lui 2021 va fi garnisita cu multi trifoi cu patru foi la fiecare colt de drum.

Daca te afli intr-un cuplu, va veti face planuri de viitor. Daca esti singur, vei descoperi potentiali parteneri din care ai sansa sa-l alegi pe cel potrivit.

RAC

Nativii din Rac pot avea o vara plina de evenimente interesante, fiind motivaţi de dorinţa de a reuşi, de a face o schimbare majoră către ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.

Vei gasi sprijin in bratele celor dragi in cele mai grele clipe, iar asta nu spune nimic altceva decat ca esti un norocos. Pana la sfarsitul lui august ai timp berechet sa te indragostesti si chiar ar putea fi vorba despre iubirea vietii tale.

Daca faci parte dintr-un cuplu cu vechime, armonia va domni. S-ar putea sa te muti in casa noua din aceasta vara, indeplinindu-ti unul din cele mai mari visuri.

TAUR

Conjuncţia astrală le dă posibilitatea Taurilor în 2021 să intre în alianţe foarte interesante care să le aducă bani şi profit. Cei care vor sta deoparte şi nu se vor implica, aşteptând să le curgă din cer norocul, se pot treci că traversează anul şi nu vor şti cum să se descurce.

GEMENI

Aceşti nativi vor beneficia în 2021 de o influenţă astrală foarte interesantă la locul de muncă și în relaţiile de muncă corecte. Cei vor dori să aibă un job, un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare profitabilă vor trebui să tragă tare. Gemenii trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece pot apărea afecţiuni, intervenţii chirurgicale, stomatologice şi trebuie să aibă o stare de spirit pozitivă.