O doză de umor: 20 de sfaturi amuzante despre viață

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață

Și este adevărat. Dacă ne trezim morocănoși și fără chef de muncă, este mai puțin probabil să avem parte de o zi frumoasa. Dar fiecare din noi avem și momente în care ne simțim așa. Însă noi alegem cum să ne comportăm, cum gândim și ce trebuie sau ne dorim să facem în ziua respectivă.

Să știți că dacă aveți un simț al umorului bine dezvoltat, atunci veți reuși să găsiți în orice ceva frumos și pozitiv!

Simțul umorului nu numai că ne asigură un tonus de invidiat, dar este și cea mai sigură cale de a ne păstra sănătatea mintală și de a fi mereu în formă și pregătiți pentru a înfrunta și accepta ceea ce ne oferă viața.

Ați observat că atunci când vă întâlniți cu prietenii și vă simțiți foarte bine, optimismul și încrederea în propria persoană sunt activate. Tocmai de aceea este necesar să vă păstrați simțul umorului, indiferent care sunt obstacolele sau tensiunile cărora trebuie să le faceți față în fiecare zi.

O bună modalitate de a elimina stresul este de a rade, de a face ceea ce ne place cel mai mult, de a ne păstra atitudinea pozitivă și simțul umorului. Chiar dacă uneori avem impresia că am pierdut toate aceste lucruri, să știți că nu este așa.

Străduiți-vă să începeți ziua cu un zâmbet. Indiferent dacă zâmbiți în fața oglinzii dimineața ori îi zâmbiți vecinului cu care vă întâlniți în drum spre serviciu, nu uitați să zâmbiți în fiecare zi, chiar și fără motiv, și încercați să fiți mereu optimiști!

Vă propunem, în continuare, câteva sfaturi amuzante care vă vor face ziua mai frumoasă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.