Ne pregatim de Mercur in Fecioara. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

Mercur retrograd in Fecioara: 23 august – 15 septembrie. Cu Mercur in Fecioara mintea functioneaza mai clar, mai coerent si mai disciplinat.

Berbec Pentru Berbeci, retrogradarea lui Mercur in Fecioara poate aduce o perioada de analiza si reevaluare a rutinelor lor zilnice si a obiceiurilor de munca. S-ar putea sa simta nevoia sa isi organizeze mai bine timpul si sa acorde atentie detaliilor in toate aspectele vietii lor.

Taur Taurii pot simti o influenta puternica in sfera comunicarii si a relatiilor personale. Retrogradarea lui Mercur ii poate determina sa isi revizuiasca modul in care se exprima si cum se conecteaza cu cei din jur. Pot aparea discutii sau reevaluari in cadrul relatiilor importante.

Gemeni Pentru Gemeni, retrogradarea lui Mercur in Fecioara poate aduce o perioada de introspectie si reflectie asupra valorilor personale si a resurselor lor. S-ar putea sa simta nevoia sa isi clarifice obiectivele financiare si sa isi gestioneze mai bine resursele.

Rac Racii pot simti o influenta puternica in sfera relatiilor si a comunicarii cu cei dragi. Retrogradarea lui Mercur in Fecioara poate aduce discutii sau reevaluari in relatii, iar ei pot simti nevoia sa isi exprime mai clar sentimentele si nevoile.

Leu Pentru Lei, retrogradarea lui Mercur poate aduce o perioada de reflectie asupra modului in care isi organizeaza timpul si prioritatile. S-ar putea sa simta nevoia sa isi stabileasca obiective mai clare si sa isi planifice activitatile cu mai mare atentie.

Fecioara Aceasta retrogradare a lui Mercur are loc chiar in zodia Fecioara, ceea ce poate aduce o perioada de autoanaliza si introspectie. Fecioarele pot simti nevoia sa isi reevalueze identitatea si sa isi clarifice directia in viata. Este important sa fie blande cu ele insele si sa isi acorde timp pentru reflectie.

Balanta Pentru Balante, retrogradarea lui Mercur in Fecioara poate aduce o atentie sporita asupra relatiilor sociale si a comunicarii cu prietenii si cunostintele. S-ar putea sa simta nevoia sa isi stabileasca limite clare in interactiunile cu ceilalti si sa isi evalueze cerintele in relatii.

Scorpion Scorpionii pot simti o influenta puternica in sfera carierei si a planurilor profesionale. Retrogradarea lui Mercur ii poate determina sa isi revizuiasca obiectivele si sa isi clarifice directia in cariera. Este un moment potrivit pentru a-si pune in ordine gandurile si a-si planifica pasii viitori.

Sagetator Pentru Sagetatori, retrogradarea lui Mercur poate aduce o perioada de reflectie asupra modului in care isi gestioneaza resursele si prioritatile financiare. S-ar putea sa simta nevoia sa isi reevalueze cheltuielile si sa isi stabileasca un buget mai atent.

Capricorn Capricornii pot simti o influenta puternica in sfera relatiilor si a parteneriatelor. Retrogradarea lui Mercur ii poate determina sa isi revizuiasca asteptarile in relatii si sa isi clarifice nevoile emotionale. Comunicarea deschisa poate fi cheia in aceasta perioada.

Varsator Pentru Varsatori, retrogradarea lui Mercur in Fecioara poate aduce o perioada de reflectie si reevaluare a rutinelor zilnice si a obiceiurilor de sanatate. S-ar putea sa simta nevoia sa isi imbunatateasca stilul de viata si sa isi acorde atentie bunastarii.

Pesti In timpul retrogradarii planetei Mercur in zodia Fecioara, cei din zodia Pesti ar putea simti nevoia sa isi dedice timp introspectiei si sa exploreze mai profund sensurile ascunse din spatele comunicarii lor. Aceasta perioada ii poate incuraja sa clarifice si sa reevalueze modul in care isi exprima gandurile si emotiile.