Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ca evenimentele astrale îşi vor pune amprenta asupra noastră in aceasta vara.

Se pare ca vestile foarte bune sunt pentru aceste zodii.

BERBEC

Datorită faptului că Marte, patronul astral, va fi conjunct cu Jupiter în casa câştigurilor materiale şi alianţelor, Berbecii vor avea o vara foarte buna. Toţi nativii care vor dori să aibă o viaţă mai bună vor avea posibilitatea de a accede la un job mai bun, mai bine plătit datorită acestei conjuncţii astrale.

PESTI

Bucuriile pe plan profesional se vor inmulti. Investitiile iti vor aduce profituri care vor starni invidia in jurul tau. Sezonul acesta va fi bun si in relatiile pe care le ai sau pe care ti le faci.

Vei capata mai multa incredere in tine si vei pasi cu forta pe un drum stralucitor. Daca esti singura, din plin de aceste luni de beatitudine sentimentala. Daca ti-ai gasit deja jumatatea, relatia va trece vara aceasta la alt nivel.

FECIOARA

Vara aceasta vei calatori mult si vei cunoaste o multime de oameni interesanti. Te vei intalni cu o serie de oportunitati, iar unele dintre ele ti se vor aproape ca ti se vor pune in palma. Nu refuza nicio sansa care iti poate aduce un trai mai bun, fiindca vara lui 2020 va fi garnisita cu multi trifoi cu patru foi la fiecare colt de drum.

Daca te afli intr-un cuplu, va veti face planuri de casatorie. Daca esti singura, vei descoperi potentiali parteneri din care ai sansa sa-l alegi pe cel potrivit.

RAC

Nativii din Rac pot avea o vara plina de evenimente interesante, fiind motivaţi de dorinţa de a reuşi, de a face o schimbare majoră către ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.

Vei gasi sprijin in bratele celor dragi in cele mai grele clipe, iar asta nu spune nimic altceva decat ca esti o norocoasa. Pana in august ai timp berechet sa te indragostesti si chiar ar putea fi vorba despre iubirea vietii tale.

Daca faci parte dintr-un cuplu cu vechime, armonia va domni. S-ar putea sa te muti in casa noua din aceasta vara, indeplinindu-ti unul din cele mai mari visuri.

TAUR

Conjuncţia astrală le dă posibilitatea Taurilor în 2020 să intre în alianţe foarte interesante care să le aducă bani şi profit. Cei care vor sta deoparte şi nu se vor implica, aşteptând să le curgă din cer norocul, se pot treci că traversează anul şi nu vor şti cum să se descurce.

GEMENI

Aceşti nativi vor beneficia în 2020 de o influenţă jupiteriană foarte interesantă care vă fi în cea de-a şasea casă zodiacală, unde sunt plasate locul de muncă, relaţiile de muncă corecte. Cei vor dori să aibă un job, un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare profitabilă vor trebui să tragă tare. Gemenii trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece pot apărea afecţiuni, intervenţii chirurgicale, stomatologice şi trebuie să aibă o stare de spirit pozitivă.