Lidia Fecioru: plantele care atrag norocul, dragostea si bunastarea in casa

Invitata in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de pe Antena 3, Lidia Fecioru ne-a dezvaluit care sunt plantele care aduc bunastarea in casa.

Bambusul, planta care aduce prosperitatea
“Bambusul este foarte bun, pentru ca atrage bucuria, prosperitatea si ofera protectie si noroc. Ceea ce inseamna ca vor creste sansele care dorintele sa se indeplineasa. Este bine sa ne cumparam aceasta planta. Ofera ajutor in dezvoltarea personala si spirituala. Aceasta planta poate fi pusa oriunde in casa”.

Busuiocul, planta care duce dragostea
“Busuiocul aduce dragostea, succesul si frumusetea. Daca pui in mancare, aceasta este si mai gustoasa. Mai ales daca este crescuta in casa. Aceasta planta este foarte aromata. Inainte nu era parfum si cand se duceau femeile la hora, in sat, se dadeau cu busuioc. Atrage pasiunea. Este si o planta antibacteriana. Suporta sa fie pus oriunde in casa”.

Trifoiul este alta planta aducatoare de bunastare
Se spune ca trifoiul aduce bani in casa si ofera protectie energetica foarte buna. Floarea de trifoi pusa pe frunte imbunatateste puterea fizica. Nectarul de la florile trifoiului este foarte buna.

Iasomia atrage dragostea si banii
In acelasi timp, favorizeaza indeplinirea dorintelor. Parfumurile cu iasomie sunt foarte interesante. Este la fel de bine sa aprindem un betisor cu iasomie atunci cand avem cearta in casa.

Lamaiul aduce fericire si lumina in casa
Este foarte bun sa-l avem in casa. Este simbolul purificarii, al prieteniei. Favorizeaza intelegerile. Uleiul de lamaie il putem folosi la masaj pentru regenerarea la nivel energetic.

Orhideea, planta care simbolizeaza iubirea
Orhideea nu doar ca este o planta frumoasa, ci si usor de ingrijit. Aceasta planta simbolizeaza iubirea. Atrage prieteniile. Oamenii se simt bine cand primesc aceasta planta. Este un cadou minunat pentru cine isi doreste sa aiba copii.

Rozmarinul ofera protectie
Rozmarinul creste puterea de concentrare si te ajuta sa te odihnesti mai bine. Este bine sa o punem in dormitor. Se credere ca ofera protectie si ajuta la purificare.

Limba soacrei, imposibil de distrus
Ea face parte din familia dracena. Aceasta planta este imposibil de distrus. Daca o ai in casa, te face mai energic.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse