Jupiter, Marele Benefic, este în mers direct prin semnul Scorpion. Iată cum influențează fiecare zodie în parte

Planeta Jupiter a intrat în zodia Scorpion în luna octombrie a anului trecut și va tranzita acest semn până în noiembrie 2018. Însă, din luna martie, Jupiter s-a aflat în mișcare retrogradă dar iată ca și-a reluat mersul direct prin aceași zodie a Scorpionului.

Jupiter este planeta cea mai mare a sistemului nostru solar, singura care generează mai multă energie decât primește de la Soare, și este considerat în astrologie ca fiind marele aducător al beneficiilor și norocului.

Faptul că a intrat în Scorpion, semn de apă, emoțional, aduce la modul general, deslușirea misterelor, dezvăluirea secretelor, evidențiază puterea ascunsă din noi, depășește prejudecățile sexuale și tabuurile, favorizează intimitatea în cuplu, dar aduce în prim plan și luptele pentru putere, pentru bani, sexul și pasiunile obsesive.

Iată cum influențează fiecaer zodie în parte revenirea în mers direct a lui Jupiter prin semnul Scorpion!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul financiar, unde le va aduce oportunități remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile. Până în iarnă, nativii Berbec ar trebui să nu mai aibă probleme cu banii, chiar dacă nu vor fi un surplus.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul relațional și partenerial. Nativii vor simți o îmbunătățire remarcabilă în modul de interacționare cu cei din jur, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri.

Totodată, o serie de oportunități pot apărea din colaborări, iar armonia se va așterne în cuplu.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul sănătății și al muncii.

Nativii vor simți o îmbunătățire considerabilă a stării generale, vor afla remedii și vor vindeca afecțiuni apărute pe retrogradare, iar la locul de muncă se vor bucura de oportunități ce-i vor pune în valoare pe nativi, iar sarcinile vor fi rezolvate cu mult mai multă ușurință.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul amoros. Nativii singuri vor avea ocazia să înceapă o nouă relație, în timp ce nativii care se află în relații de lungă durată vor avea oportunitatea de a le consolida.

Vor găsi echilibrul în cuplu, vor avea șansa de a rezolva neînțelegeri mai vechi și vor comunica mult mai bine cu partenerul, practic se vor simți pe aceași lungime de undă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul familiei și al locuinței. Astfel, nativii vor rezolva conflicte cu rudele, conflicte care au mocnit până acum, și vor reuși să ajungă la un consens.

Nu vor lipsi oportunitățile și șansele legate de locuință, iar nativii care și-au dorit să se mute sau să-și cumpere o casă au acum ocazia să o facă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul comunicării și al deplasărilor.

Nativii vor avea parte de o îmbunătățire remarcabilă în dialogurile cu cei din jur, vor avea oportunitatea de a pleca într-o călătorie mult dorită sau vor avea ocazia să cunoască la drum o persoană cu care să lege o relație specială. Cei care activează în domeniul comunicării se pot bucura de succes în această perioadă.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul banilor obținuți din muncă proprie.

Nativii vor observa o îmbunătățire considerabilă la capitolul financiar, vor primi bonusuri, prime și recunoașteri materiale ale muncii depuse până acum și ar trebui să se reechilibreze la acest capitol.

Scorpion

Cu Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, alături întocmai în semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de energie, de optimism, de o stare generală minunată, de decizii inspirate și înțelepte, dar și de oportunități nenumărate de a se face remarcați.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul sănătății. Nativii care până acum au fost cuprinși de gânduri negre, pesimiste, de emoții negative și tristețe vor observa că vor depăși aceste stări și vor deveni mult mai bine dispuși și energici.

Totodată, nativii Săgetător care s-au confruntat cu probleme de sănătate le vor rezolva și vor beneficia de o stare generală bună, fiind feriți de alte neplăceri de această natură.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii care au avut parte de conflicte cu cei din jur le vor rezolva acum și totodată este un moment oportun să se împace cu un prieten.

Pe de altă parte, pot pune la cale planuri de viitor care pot fi înlesnite de prieteni și se pot bucura de protecția unor persoane dragi.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul carierei.

Nativii vor avea oportunități să se facă afirmați la locul de muncă, pot primi aprecieri, pot primi bonusuri de performață, se pot bucura de o avansare în funcție sau chiar, acolo unde se dorește asta, poate apărea ocazia schimbării locului de muncă sau chiar a carierei.

Proiecte mai vechi se pot debloca și pot fi conduse către succes.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul călătoriilor, principiilor de viață și al relației cu persoane aflate în străinătate.

Nativii vor începe cursuri noi, vor da dovadă de o capacitate remarcabilă de a acumula noi cunoștințe și informații, iar cei care studiază vor fi favorizați în această perioadă.

Pe de altă parte, nativii Pești care își doreau să plece într-o călătorie, își pot îndeplini visul și este posibil ca la drum să aibă parte de evenimente cu puternic impact asupra credințelor și principiilor de viață.

Se pot relua relații cu persoane aflate în străinătate sau pot cunoaște în călătorii persoane cu care să înceapă noi relații.