Horoscopul iernii 2018-2019. Prin ce vor trece zodiile în decembrie, ianuarie şi februarie

Iarna se instalează încet și sigur, iar previziunile astrologice pentru următoarele luni sunt extraordinare pentru mare parte dintre zodii!

BERBEC 21.03 – 20.04

In decembrie te eliberezi de mai multe complicatii care ti-au dat batai de cap in ultimele luni, inclusiv o poveste urata cu ispite si ganduri de abandon

In ianuarie este inutil sa astepti sa ti se ofere atentie sau afectiune, nu mai esti la primire. In februarie se anunta schimbari in cercul de prieteni si ceva mai multa actiune in cuplu.

Prima luna de iarna nu-ti aduce mult asteptata relaxare, ci mai multa munca si presiune in crestere de la o zi la alta. Ianuarie vine cu un alt val de schimbari, de data aceasta la nivelul sefilor sau al orientarii acestora. Februarie poate aduce un volum de munca mai mic sau sarcini de serviciu mai simple.

TAUR 21.04 – 21.05

La finalul lunii decembrie, un eveniment astral important va veni in sprijinul relatiilor tale, in special cea de cuplu, eliberandu-te de presiunea pe care o suporti de cativa ani.

Pana atunci insa, va trebui sa te confrunti cu o alta schimbare, care predispune la zgarcenie afectiva, banuieli nefondate si critica exagerata. In ianuarie si februarie se accentueaza aceste tendinte.

Luna decembrie aduce, surprinzator, un impuls pe plan profesional, cu noi motivatii si cu asocieri mai putin obisnuite.

In ianuarie vei afla daca propunerile primite la finalul anului sunt reale sau au in spate doar un entuziasm de moment. Februarie este o luna ceva mai complicata, in care va trebui sa-ti conservi energia, nu s-o risipesti.

GEMENI 22.05 – 21.06

Este posibil sa apara noi complicatii, incepand cu luna decembrie, din cauza membrilor familiei.

Relatiile de cuplu intra intr-o perioada lunga de testare, la capatul careia vor fi mai solide sau se vor destrama. Ianuarie aduce chef de duca si sansa de a intalni persoane speciale in calatorii. Februarie vine cu noutati in acest domeniu, dar si cu suspiciuni care pot impiedica evolutia unei relatii.

In ultima luna din acest an se incheie o lunga perioada de incercari. Ianuarie si februarie vin cu mai multe contacte, iar unele dintre acestea se vor dovedi foarte utile.

RAC 22.06 – 22.07

In ultima luna din acest an se incheie un tranzit lung si dificil, care te-a pus serios la incercare si a dus la numeroase modificari in relatiile tale.

Ianuarie va intari aceasta tendinta si te va ajuta sa-ti revii, sa clarifici tot ce a ramas in ceata in acest domeniu. In februarie vei fi mult mai senin(a) si mai dispus(a) sa te implici intr-o relatie stabila.

Incepe o serie destul de lunga de teste, in primul rand de rezistenta, chiar acum, la final de an. In februarie, situatia devine si mai aglomerata, munca de zi cu zi fiind mai solicitanta ca oricand. Vei culege si roadele acestor eforturi, nu peste mult timp.

LEU 23.07 – 22.08

In decembrie incepe o noua etapa din viata ta sentimentala, una destul de lunga, in care se vor produce o serie de schimbari importante.

Vei acorda mai multa importanta sentimentelor, sufletului, iar deciziile pe care le vei lua vor tine cont de aceste noutati. In primele luni ale anului vei vedea mai exact cum arata aceste noi tendinte si ce este necesar sa faci.

Munca de zi cu zi va fi mai placuta in decembrie si in ianuarie, iar in februarie vor incepe sa apara si unele roade, mai mult indirecte, prin beneficiile pe care unul dintre parteneri le va imparti cu tine.

Te afli intr-o perioada buna pentru studii si specializari suplimentare, inclusiv la mare distanta de casa sau in asociere cu persoane care au ajuns deja la performanta in domeniul ales.

FECIOARA 23.08 – 22.09

Atentia ta se muta pe alt domeniu, iar relatiile sentimentale vor ramane in plan secund, desi sunt multe probleme nerezolvate.

A doua jumatate a lunii decembrie si luna ianuarie pot aduce o noua sansa de a rezolva ceva, iar in februarie va trebui sa iei decizii pe baza evenimentelor de pana atunci.

In decembrie, pui totul la bataie, chiar strici relatii, dar le consideri sacrificii necesare pentru a ajunge la progresul dorit. In ianuarie te vei confrunta cu consecintele acestor neglijente, iar in februarie va trebui sa faci fata unor decizii pe care le iau partenerii fara sa tina cont de doleantele tale.

Decembrie poate aduce beneficii directe, de la serviciu. Ianuarie vine cu mai multa munca, dar cu mai putine bonusuri. In luna februarie te poti astepta la cheltuieli mai mari.

BALANTA 23.09 – 22.10

Decembrie vine cu mai mult dinamism, cu oportunitati de schimbare a statutului actual si de a face pasi importanti inainte in relatia curenta. In ianuarie vei avea un context destul de favorabil pentru a te linisti si a te gandi la decizii importante in acest domeniu. In februarie vei actiona pe baza concluziilor la care ai ajuns in lunile trecute.

In decembrie debuteaza o perioada mai lunga, in care vei fi nevoit(a) sa te intorci la carti, sa cauti informatii, sa dai examene restante sau sa te pui la punct cu pregatirea practica.

Ianuarie si februarie continua aceste tendinte si le accentueaza. Este un moment in care te pregatesti pentru schimbarea activitatii profesionale.

SCORPION 23.10 – 21.11

Incepand cu luna decembrie, nu vei mai fi la fel de preocupat(a) de propria persoana, de problemele tale, iar relatiile cu cei dragi vor avea o sansa de reglare. In ianuarie si februarie, toti apropiatii vor astepta de la tine mai multa atentie, mai mult timp petrecut impreuna sau alte forme de exprimare a iubirii. In februarie poate debuta o noua si furtunoasa poveste de dragoste.

Vei fi apreciat(a), cautat(a) si respectat(a) din nou, incepand cu luna decembrie, si asta te va incanta, pentru ca parerile tale vor conta, vor fi puse in aplicare si vor genera progres.

Ianuarie te va pune in situatia de a te concentra, alternativ, pe familie si pe activitatea profesionala, iar dupa cum stii deja din experienta, aceste doua domenii nu se impaca. In februarie te vei pregati pentru o relansare pe plan profesional.

SAGETATOR 22.11 – 20.12

La finalul lunii decembrie vei pasi intr-una din cele mai importante etape din viata ta, o etapa de reconfigurare, de reasezare a prioritatilor si de restructurare a intregii existente. Ianuarie si februarie vin sa completeze aceasta tendinta cu elemente noi, care vor sprijini dorinta ta, din ce in ce mai intensa, de a te regasi si de a te linisti.

Planul profesional devine o prioritate din decembrie, cand debuteaza o perioada de dificultati mai putin obisnuite.

Se cere mult de la tine, poate mai mult ca oricand, dar fara sa ti se ofere vreo satisfactie, in afara de promisiuni. In ianuarie si februarie vei munci mult, vei progresa simtitor, dar fara sa primesti ceea ce ar fi fost normal, dupa atata efort.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

Dupa agitatia din lunile anterioare, decembrie aduce mai multa tandrete si farmec personal. Poate ca in ianuarie nu vei fi la fel de darnic(a) din punct de vedere afectiv, dar vei fi mai senin(a) si mai stapan(a) pe tine, iar asta poate duce la relatii mai echilibrate. Februarie poate provoca reactii exagerate la cerintele firesti ale partenerului.

Decembrie nu aduce beneficii sau progres decat in cazuri rare, in care au fost parcurse etapele necesare pentru avansare. Ianuarie te indeamna la revitalizarea unor ambitii, iar februarie aduce si mai multe justificari pentru aceasta atitudine combativa. Este o perioada de progres prin acumulare.

VARSATOR 21.01 – 20.02

Din decembrie va disparea un element periculos, care a dus la suspiciuni in cuplu, la excese de autoritate sau alte manifestari ciudate, ce ti-au pus la grea incercare rabdarea si sentimentele fata de partener.

Ianuarie si mai ales februarie sunt luni de dinamism, poate chiar exagerat uneori, iar asta poate duce la noi confruntari cu partenerul.

Vestea buna e ca in prima luna de iarna se incheie un tranzit care te-a mobilizat sa depasesti orice fel de limita si sa pasesti cu mult curaj spre necunoscut.

Vestea mai putin buna este ca daca nu te-ai obisnuit sa activezi la acest nivel tot timpul, vei reveni la confortul anterior, fara sa-ti mai faci planuri marete. Ianuarie si in special februarie sunt luni de activitate intensa, in care vei descoperi ca dispui de calitati pe care nu le-ai valorificat niciodata.

PESTI 21.02 – 20.03

Decembrie aduce o schimbare care poate fi periculoasa, in timp, pentru stabilitatea cuplului. Se modifica perceptia ta asupra relatiei si incepi sa emiti pretentii, intr-un moment in care partenerul are atatea probleme pe cap, incat nu se poate implica mai mult. Ianuarie si februarie vor accentua aceasta tendinta.

A venit vremea sa ocupi locul pe care il meriti pe plan profesional, iar aceasta reasezare incepe la finalul lunii decembrie.

Se contureaza o structura mult mai stabila a vietii profesionale si se vad roadele la nivel de imagine si de recunoastere publica. In ianuarie si februarie vei incepe sa intrevezi mai clar aceasta postura profesionala, care te responsabilizeaza maxim.