Horoscopul de sambata ( 21 saptembrie ) – Experienţe inedite şi multă relaxare

ZODIA TA

Berbec Berbecii se simt melancolici în acest weekend. Nu este nimic greşit dacă vă gândiţi la trecut, la anumite persoane sau momente din viaţa voastră, fie ele bune sau nu. Important este cum gestionaţi aceste sentimente şi cum trataţi aceste amintiri. Dacă au rămas lucruri nerezolvate, discuţii care vă macină sau persoane faţă de care încă aveţi sentimente, astrologii vă recomandă să faceţi ceva. Luaţi atitudine, daţi un telefon, orice vă va face inima să se liniştească este benefic pentru voi. De asemenea, contextul astral al acestor zile te indeamna sa te ocupi si te tine. Ai propriile vise si ambitii, propriile nevoi de relaxare si incarcare de baterii.

Taur Dragi Tauri, dacă stresul acumulat în ultima perioadă vă afectează, ar fi cazul să vă luaţi o vacanţă. Plecaţi din oraş alături de câţiva prieteni ori cu persoana iubită, vizitaţi alte oraşe sau staţi câteva zile departe de agitaţia cotidiană, undeva la munte. Vă veţi relaxa cu siguranţă şi veţi uita de toate problemele din ultima vreme. Contextul astral al acestor zile te indeamna din plin sa socializezi si sa iti faci noi conexiuni. Tu oricum esti inclinat natural pentru asta dar acum este chiar si mai indicat, pentru ca beneficiile pot fi mari.

Gemeni Gemenii au nevoie de un nou hobby, de o activitate care să le ţină mintea ocupată. Dacă recent aţi experimentat consecinţele unor decizii din trecut, dacă inima vă apasă din cauza unor conflicte nerezolvate sau anumite sarcini de la serviciu v-au extenuat, ar fi indicat să vă retrageţi puţin şi să vă gândiţi doar la voi. Sănătatea voastră este importantă, iar dacă vă încărcaţi negativ, veţi claca la un moment dat. De asemenea, este nevoie să acorzi timp și atenție copiilor, persoanei iubite sau familiei. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toată lumea.

Rac Racii au şansa unei măriri de salariu, datorită efortului depus în ultima vreme la serviciu. Fiţi mândri de realizările voastre, dar nu vă lăudaţi prea mult în faţa celor apropiaţi. S-ar putea ca unul din ei să fie într-o perioadă opusă vouă şi nu se va putea bucura la maxim pentru voi oricât ar încerca. Ieşiţi însă în oraş, sărbătoriţi, simţiţi-vă bine. Este un prilej perfect de a cunoaşte persoane noi, de a lega prietenii, dar, mai ales, de a ieşi din rutina zilnică. Râsul şi voia bună sunt cele mai bune medicamente pentru suflet.

Leu Sună a stereotip să spui că mândria ta e rănită azi, dar aşa este. Va trebui să faci eforturi ca să salvezi aparenţele. Ţi se va pune o întrebare pe care nu o să o înţelegi, dar la care vei răspunde, totuşi. Cel mai bine ar fi să ceri să fie clarificate anumite lucruri, ca să nu ai alte bătăi de cap. De asemenea, contextul astral al acestor zile te sustine sa accepti provocari – care oricum iti plac destul de mult – care sa te ajute sa mergi inainte cu planurile tale, in ciuda altor aspecte ce te pot trage in alte directii. Leii traverseaza zilele acestea o perioadă în care vor să-și marcheze teritoriul, pentru a le fi mai bine. Trebuie să fiți foarte atenți la drumurile pe care le veți face în weekend – să aveți totul bine pus la punct, nu vă grăbiți.

Fecioara Ai putea să fii descurajat zilele acestea, munca ta nu va avea rezultatele aşteptate, e posibil ca cineva să fi greşit şi asta să te afecteze direct. Lucrurile care ţi-au scăpat de sub control te vor face să te simţi fără speranţă. Sfatul e să te concentrezi pe ceva ce te face fericit, pentru că ai nevoie să înţelegi că pentru tine confortul e esenţial, altfel, tot weekend-ul va fi stricat. Simţi nevoia să te detaşezi şi să acorzi mai mult timp pentru tine, de aceea în acest weekend singura persoană care contează eşti tu; fie că te relaxezi printr-un hobby care îţi place, fie faci o plimbare în aer liber, îţi doreşti să îţi reîncarci bateriile.

Balanţă E posibil ca în încercarea de a îndrepta o greşeală făcută de altcineva să înrăutăţeşti lucrurile. Cel mai bine e să îţi vezi de treburile tale, dar dacă totuşi greşeşti, poţi încerca să îndrepţi greşala ta. Cel mai sigur, ascultă de oamenii din jurul tau care ştiu mai bine despre ce e vorba, chiar dacă simţi că şi singur o scoţi la capăt. De asemenea, pregăteşte-te serios pentru o perioadă plină de romantism; o persoană specială se iveşte în viaţa ta, gândeşte-te bine dacă este ceea ce îţi doreşti, fii deschis să acorzi o şansă, conjunctura astrală este favorabilă înfiripării poveştilor de iubire.

Scorpion Vei face o criză de gelozie astăzi. Asta se va întâmpla de dimineaţă şi îţi va afecta tot restul zilei. Dacă însă respiri adânc şi laşi această emoţie să nu te lovească, vei salva ziua. Şi vei putea să descoperi în jurul tău o mulţime de lucruri care să te bucure şi care fac viaţa să pară mult mai interesantă comparativ cu a altora. Se anunță un weekend interesant pentru scorpioni. Duminică, conjuncția dintre Mercur și Jupiter în sfera armoniei alături de Luna în semnul vostru zodiacal vă oferă noroc în ceea ce vă propuneți pentru a vă îmbunătăți starea de spirit, dar și în proiectele bazate pe pasiunile voastre, ca atare nu ezitați să dați startul unui plan care știți că v-ar aduce împlinire personală.

Săgetător Săgetătorii vor cheltui o avere de bani pentru a se relaxa. În acest fel vor reuși să elimine tot stresul acumulat în timpul săptămânii și să-și încarce bateriile pentru viitoarele provocări. Pe plan sentimental, vor avea parte de o atmosferă relaxantă și liniștită, lipsită de orice fel de tensiune sau conflict. Duminică, conjuncția dintre Mercur și Jupiter în aria casei și a familiei alături de Luna în sfera spirituală vă ajută să faceți cele mai bune alegeri în mediul privat bazate pe intuiția voastră. Ați putea descoperi că anumite chestiuni care păreau aproape imposibil de rezolvat sunt mai clare și au mai multe soluții.