Horoscop VOROPCHIEVICI: TOP 5 zodii dificile in relatii

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre zodiile dificile in relatii.

Fecioara Au un concept al lor si spun ca nu au nevoie de nimeni, nu au nevoie de nimic, ei sunt cei mai buni, unici, extraordinari si nu au nevoie de o alta persoana in viata lor ca sa ii completeze. Fecioarele sunt firi independente totalmente, nu le place subordonarea. Ele au nevoie de libertate de actiune asa ca le place sa considere ca isi pot procura singure orice au nevoie. Insa, trebuie sa si demonstrezi ca esti in stare. Sunt critici, distanti, prefera sa nu se deschida in fata nimanui pentru a ramane stapani pe situatie. Asta nu conduce decat la izolare si la singuratate. Fecioarele cu greu se casatoresc.

Scorpion Au comportamente extreme cand vine voba de relatii. Pot sa fie afectuosi si fericiti ca sunt cu tine, iar dupa zece minute sa fie distanti si morocanosi. E greu de urmarit ce simte si ce gandeste in permanenta un Scorpion, dar ei se asteapta totusi ca tu sa sti. Nu vor oferi niciun amanunte despre secretele lor. Cu atat mai mult, Scorpionii sunt greu de citit si acest lucru le ingreuneaza si mai tare relatiile. In compania unui Scorpion, tu trebuie sa dai dovada de o intuitie fantastica ca sa intelegi care ar fi pasii urmatori de facut in relatie pentru ca el nu iti da niciun fel de punct de sprijin. Sunt firi mai distante, iar de cele mai multe ori, frica de a fi raniti ii impiedica sa se deschida in fata unui partener. E mai mult valabil pentru barbati.

Sagetator Sagetatorului nu ii place sa isi ia angajamente si cu atat mai mult cand vine vorba de o relatie. El va incerca sa faca ceea ce simte, dar nu vrea sa se simta legat de o alta persoana. De aici, sfatul pentru cei care au o relatie cu un Sagetator: nu le puneti oprelisti. Nu incercati sa puneti haturi pentru ca nu vor sta. Cu cat ii vei oferi mai mult spatiu, cu atat beneficiile vor fi de partea ta. Sagetatorii sunt atat de dificili chiar de la inceput pentru ca nu dau din start sanse relatiei. Daca simte ca e ceva care nu ii avantajeaza, cauta tot felul de subterfugii. Prefera flirtul liber, relatiile casual. Ei cauta in permanenta sa aiba relatii care sunt confortabile pentru ei.

Capricorn Capricornii nu ar fi atat de dificili daca nu ar fi constant atat de precauti. Fire pragmatica, Capricornul este ajutat de acest pragmatism in foarte multe situatii, dar nu si in relatii. Capricornii au un fel aparte de a trata intalnirile, care te lasa de multe ori cu impresia ca esti mai degraba la un interviu decat la o intalnire. Cand vrei sa stabilesti o relatie cu un Capricorn parca esti acolo unde ti se ofera un job. Cu alte cuvinte, Capricornul este foarte metodic, de multe ori aproape robotic cand incearca sa cunoasca pe cineva si asta are drept cauza ca se increde foarte mult in ratiunea lui si nu in sentimente. Iubesc cu creierul, nu cu inima.

Varsator Varsatorii sunt la fel de independenti ca si Sagetatorii, dar nu le place sa vorbeasca despre viata lor privata, cum nu le place sa se simta vulnerabili in fata altei persoane. Pe cat e posibil, evita o inima franta decat sa isi complice existenta intr-o relatie care, de multe ori, el o considera ca nu promite mult. Sunt persoane greu de citit si de inteles, desi asta vor cel mai mult de la partenerii lor, ca acestia sa ii ghiceasca, sa ii inteleaga. Daca vad ca nu exista un efort din partea partenerului in acest sens, ii multumeste pentru timpul acordat si nu motiveaza de ce au plecat. Niciodata nu vor veni cu argumente.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse