Horoscop Vineri – 25 octombrie

zodiata

Horoscop 25 octombrie 2019 Berbec
Nativii din zodia Berbec au o imaginație mult prea bogată, în special pe plan sentimental. Lucrurile ar putea scăpa ușor de sub control, așa că unele dorințe ar trebui păstrate sub lacăt. Încearcă să estimezi corect când este momentul ideal pentru a face o mărturisire, mai ales dacă aceasta ar putea frânge inimi. În ceea ce privește pușculița cu bani, lucrurile arată cât se poate de bine, iar perspectivele sunt încurajatoare.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Taur
Taurii trec de la o stare la alta și nici ei nu știu prea bine de ce. Într-o clipă sunt entuziasmați și plini de energie, doar pentru a cădea pe gânduri la scurt timp, răpuși de melancolie. De vină ar putea fi stilul de viață, mai ales dacă acesta e dezorganizat, iar programul doar un cuvânt din dicționar. Puțină disciplină nu ar strica. Recomandată este și o mică escapadă, însă nu pentru distracție, ci pentru a pune ordine în gânduri.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Gemeni
E foarte important ca Gemenii să treacă repede peste un eveniment care i-ar putea da peste cap, fie că este vorba de un conflict în relația de cuplu, probleme la serviciu sau o ceartă cu un prieten apropiat. Lucrurile de genul acesta se rezolva în doar câteva ore, nu este cazul să complici lucrurile și sub nicio formă nu e recomandat să speli rufele în public. Păstrează totul pentru tine și fii un exemplu de maturitate.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Rac
Racii ar face bine să renunțe la iluzii. Realitatea, oricât de complicată ar fi, e cu mult mai interesantă și plină de înțeles. Imaginația e un aliat bun, însă numai atunci când te poartă pe un drum ce are finalitate. Dacă ești în situația în care dorințele sunt mereu aproape, dar niciodată îndeplinite, ar fi cazul să faci mici schimbări. Te vei scuti de multe dezamăgiri pe viitor.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Leu
Veţi descoperi, astăzi, după o lungă perioadă de vreme, ce înseamnă să iubeşti şi să fii iubit cu adevărat. Fără să realizaţi cum şi când s-a întâmplat, vă veţi trezi într-o frumoasă poveste de dragoste. Faceţi cum vă dictează inima şi nu ascultaţi de ceea ce vă spun anumite persoane care ar putea fi doar invidioase. Pentru prima dată în ultima perioadă veţi simţi, din nou, că trăiţi!

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Fecioară
Aveţi foarte multe lucruri pe cap, multe situaţii pe care trebuie să le rezolvaţi şi multe întrebări pentru care nu aveţi încă un rsăpuns. Dacă simţiţi că totul este prea mult, aţi putea găsi o ieşire de urgenţă şi să vă petreceţi restul zilei pentru a vă relaxa. Detaşaţi-vă de toate problemele pentru a vă putea încărca bateriile. Urmează zile de foc în care veţi irosi o cantitate uriaşă de energie. Fiţi pregătiţi!

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Balanţă
Un bun prieten îşi va face apariţia, pe nepusă masă, în viaţa voastră. Chiar dacă nu aţi mai ţinut legătura şi nu mai ştiaţi nimic de această persoană, destinul vă va face o surpriză. Veţi afla multe lucruri importante despre acest prieten, dar şi despre alte persoane cu care nu v-aţi mai văzut şi nu aţi mai vorbit de foarte mult timp. Toate aceste amintiri vă vor oferi o stare de melancolie şi veţi fi dispuşi să reveniţi la viaţa pe care aţi avut-o atunci când eraţi cu toate aceste persoane în relaţii foarte bune.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Scorpion
Nativii din Scorpion vor avea parte de o zi extrem de intensă. Chiar dacă în prima parte a zilei veţi face aceleaşi lucruri pe care le faceţi în fiecare zi, respectiv rutina plictisitoare, lucrurile se vor schimba după-amiază şi spre seară. Împreună cu persoana iubită sau cu un nou prieten care urmează să devină iubirea vieţii voastre veţi trece printr-o aventură de neuitat.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Săgetător
Părerea ta despre o anumită persoană este toată roz, astăzi. Nu vezi nimic rău despre ea, indiferent ce spune lumea. Pentru tine pare că e cel mai bun prieten, coleg, iubit, nu conteaz ce, pur şi simplu va mai trece o vreme până când vei fi adus cu picioarele pe pământ. Ai mai gândit aşa în trecut despre altcineva, acum e timpul să priveşti în urmă şi să vezi ce s-a întâmplat cu acea persoană.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Capricorn
Ai probleme în a te concentra astăzi, dar nu va fi ceva de durată. Mai ales că eşti suficient de bun încât să mimezi că te concentrezi. E posibil să apară totuşi o activitate care îţi face plăcere, dau ceva nou, ce faci de obicei foarte rar. E posibil să cauţi pe cineva la care te tot gândeşti în ultima vreme, deşi e mai mult întâmplător.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Vărsător
Abia ai cunoscut pe cineva şi eşti deja pe drum cu această persoană. E important să păstrezi totuşi o distanţă şi un control al situaţiei. E posibil să fii încântat de conversaţie, să te gândeşti şi la alte întâlniri, vei simţi că totul curge de la sine, uşor.

 

Horoscop 25 octombrie 2019 Peşti
O să te simţi visător, uşor distras, ceea ce e o obişnuinţă pentru tine, mai ales că eşti foarte bun în a separa lucrurile. Aşa că nu vei avea deloc, sau vei avea puţine probleme de concentrare pentru a termina ce ai de făcut. Câţiva prieteni din jurul tău îţi vor destăinui secrete zdrobitoare despre oameni pe care nici nu îi cunoşti. Dacă nu ai o relaţie, printre prieteni se vor găsi mulţi care să te curteze.